כמה מחשבות לא מגובשות

איזה כייף שאתה פההההההה

כתבת מה שהיה על ליבי !!!!!!!!!!!!
נכון מאוד
מטרת הפורום היא לא רק להפגיש בין אנשים !
לעשות מפגשי פורום זה גם טוב וגם זה יהיה.

אבל כל מה שכתבת, זה גם המטרות של הפורום
כל מילה בסלע !!!

יכולה להבין על מה את מדברת

אבל כמו שאור אמר לך, תני צ'אנס.
הפורום רק נפתח ואנחנו לא כותבים פה מספיק זמן כדי להכיר אחד את השני.
בינתיים מתגודדים סביב נושא משותף שלכל אחד מאיתנו יש מה לחלוק לגביו, גם אם הוא מנוסה וגם אם לא.
חוץ מזה, חלק מהאנשים, דווקא בשל רגישותו של אותו מכנה משותף מעדיפים לשמור על אנונינימיות ועל כמה שיותר מגננות וזה בסדר.
גם אני, שכבר נחשפתי בתפוז בכל מיני דרכים, בכינויים שונים, לא ממהרת לפתוח את כל חיי.
לאט לאט... ואפשר להתחיל ללמוד קצת עלינו בין השורות.
ותהיי בטוחה שאם לא נוריד עם הזמן את המגננות והמעטפות שמעלינו נתחיל לשעמם והפורום לא יהיה פעיל ובינתיים הוא מוכיח אחרת כי לשלב הראשוני זה בהחלט מספיק!

tull383

New member
אני מבינה את מה שאת כותבת

אבל לא מסכימה איתך.

הפורום רק נפתח. עבור רובנו סוף סוף יש מקום בו אפשר להגיד (או לפחות לכתוב)
אני בתול, זה הסיפור שלי...
בלי לפחד שישפטו אותנו, יגחכו עלינו, או ירחמו עלינו.
ולכן אני מאמינה שבשלב הראשון זה רוב ההודעות שנכתבות. הודעות של פריקה ושחרור.

עם הימים אני מאמינה שזה יתאזן, בעיקר עבור מי שישאר לכתוב בו באופן קבוע.

כרגע - אני לא חושבת שאנחנו בשלב של למכור את עצמנו אחד לשני (ולא יודעת אם הוא יגיע בהמשל)
אנחנו עדיין לא מכירים, אפילו לא וירטאולית.

יכולה להעיד על עצמי שכרגע מכל המסרים שקיבלתי עניתי אך ורק לגולשת אחת, והתפתחה לי איתה תכתובת לא פחות ממחזקת.

פתחתי היום פוסט שאולי יכול לעניין ולחבר

אותך לפורום. יתכן ומצאי שק מהתשובות דוקא יכולות לייצר אטרקטביות, או לפחות אמפתיה
ודוקא שם אני חושב שניתן למצוא עניין, מתוך השיתוף והגילוי שיש משהוא משותף שכבר אפשר להודות בו
ועדיף מאשר להסתירו.
ברוכה הבאה. תהני ובהצלחה

הפורום בימיו הראשונים ולאט לאט מתהווה

הפורום מורכב ממנהלי הפורום ומהגולשים בו והם אלה שמתווים את הנושאים שעולים בפורום ולמעשה את הלך הרוח.
כמנהלת פורום אחר פה בפרדס אני יכולה להעיד שלרוב זורמים עם מה שהגולשים רוצים.
לא יודעת עד כמה מדובר פה בפורום היכרויות, כרגע לפחות זה מעין פורום תמיכה והקשבה לאנשים שחשבו שהם לבד, או שעברו את זה ויודעים כמה זה קשה להיות בתול בגיל מאוחר ויכולים לעזור ולתמוך.

משה דור

New member
ראי ראי שעל הקיר...

אם תשימי ראי של מציאות מול כל הדברים שכתבת (בכל התגובות שלך) איך הדברים היו נכתבים או משתקפים ? הפוך ?

מנומשת27

New member
צר לי, אבל הדימוי שבחרת "לא עושה היגיון"

אם תוכל להבהיר למה התכוונת, אנסה לענות לך.

משה דור

New member
הכוונה היא :

שכשם ששמים מול משהו מראה והוא נראה הפוך , אז אם נשים מראה "מולך" הכל יהיה הפוך (הכוונה לדברים והתגובות שכתבת פה ואולי גם להתנהלות שלך במציאות , אבל אני לא יודע , הכל ע"פ הנחות ומסקנות מרחיקות לכת) .
את פשוט כותבת כ"כ "גבוה" ובצורה בוגרת (יחסית לאחרים - מה שמאוד קשה למצוא את זה פה לצערי) שהיה מעניין לדעת אם יש לדברים גם "דיפלומה" במציאות או שהכל יָעַנִי חָרְטַא ?

מנומשת27

New member
בזה, אני מניחה, אני דומה לשאר האנשים

מתעניינת במה שמעניין אותי ופחות מבינה מה הופך את מושאי העניין של הסובבים אותי למרתקים כל כך, אלא אם כן הם דומים/מקבילים לשלי (ולפיכך לא יכולה ולא רוצה לערוב לך שאכן תוכו כברו). לכן גם מעניין אותי לדעת מה עומד מעבר לשטאנץ הקבוע של הפורום.

משה דור

New member
לפי דעתי אין שום עוקץ לפורום..

וגם לא דבש . בסופו של דבר זה מסתכם בשיח חברתי של ''חננות'' שמחפשים אהבה .

אבל את מאידך , את... כותבת בפסקאות
את זה עוד לא ראיתי עד עכשיו . אני מקווה לקרוא עוד דברים שלך .

מנומשת27

New member
צר לי לאכזב, אבל בתכלס

גם אני עוד חננה שמחפשת אהבה (פסקאות שלמות רק הופכות את זה לקריא יותר). מצד שני, תודה, ומקווה שימשיך להיות לך מעניין :)

משה דור

New member
חלילה, לא אכזבת..

הרי אמרת בהתחלה שאת באותה סירה . פשוט התכוונתי שהפורמט הזה של "חננות שמחפשים אהבה" כבר די משעמם , זה לא היה מכוון באופן אישי כלפי אף אחד פה , פשוט הפורמט..
אבל אם יש לך איזה בלוג או משהו שאפשר לספוג ממך מעט יותר אז אני אשמח לקבל קישור או משהו :)

למעלה