כמה מילים ובזה יסגר הדיון המיותר

dingoding

New member
היתה עוד רעידת אדמה ../images/Emo46.gif

מחקו לי שתי הודעות בטענה שפגעתי בהוד רוממותו אמן האוכל האיטלקי, ימי המחיקון חוזרים ובגדול. מה זה, אסור להגיב, להעביר ביקורת?

YoavR

New member
יחי האנטי מחיקון !!!

= לתת זמן לדברים לשוב למסלולם התקין

נירהמ1

New member
הדברים נמחקו כי הם נשמעו כקנטרנות

(לדעתי) סתמית ולא כביקורת אמיתית. ל"הוד רוממותו" (כמו שאת קוראת לו) יש מתכונים נפלאים והוא בשלן עם קבלות. אם אין לך ביקורת והערות/הארות - שכולנו יכולים להחכים מהן - על אופן הבישול, אז ראוי יותר שלא תגיד/י כלום.

מאקי

New member
אני כמי שספגה בשבועות האחרונים הרבה

נסיונות עלבון. חושבת שלא צריך למחוק כלום. ראיתי את ההודעות. יש בהן בקורת ולצערי לא כולם נותנים ומקבלים בקורת באתה הדרך.. ועלינו להיות פתוחים לכל מיני סוגי בקורות . אני מבקשת שכן ישאירו את ההערות הארות של דינגדונג. זכותו . גם אם אני או את באופן אישי לא מסכימים איתו. אחרת היכן הגבול של בקורת עובר? יום נעים.

למוניה

New member
סליחה! גם ביקורת, יש דרך לומר אותה

לא אהבתי איך שדינגדונג כתב פרודיה...השתכר והלך לישון... לא זוכרת בדיוק את המילים שהשתמש אבל זה היה הסגנון. כל דבר יכול להתקבל עם חיוך, ותלוי איך אומרים... ויש לנו נסיון מהעבר... ולג'קומו, יש ידע ונסיון, והרבה יכולים ללמוד ממנו, משום מה יש לי הרגשה שלמישהו מפריע כאן שהוא לא מתהדר בתואר "שף"... רדו מהאולימפוס אל העם...

מאקי

New member
את זה לא ראיתי.... ואני בטוחה שיש

מי שראה והגיב כפי שמצא לנכון. אני לא ממש התייחסתי לעלבונות אישיים כי את זה לא ראיתי. התייחסתי לבקורת. למוניה? עלה של זית?. כפרה בגין עוורון?

למוניה

New member
../images/Emo25.gifעלה של זית? כל העץ חחחחח

ואגב, גם את הביקורת אלייך בזמנו היה לדעתי צריך למחוק, כי זו לא היתה ביקורת אלא "עליהום" וציני, ומכוער. ואת יודעת שאני לא נגד ביקורת, גם כשיש לנו לומר משהו אנו מסבירות הכל יפה במסרים... ובעדינות, עם אהבה. נכון קושקוש?

wan

New member
אפשר עלה גפן?

יש רק כבושים.................פה.

מאקי

New member
הנה.. הרווחים שלי מהפורום המקסים

מזרח ומערב ואני בתווך. נשיקות יפותי מתגעגעת לשתיכן.... חייבים מפגש משולש... ללט

wan

New member
אפשר להדחק לרווח?

גם אני רוצה... נשיקות

מאקי

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

נירהמ1

New member
מאקי - לי זה לא נראה כביקורת כלל

מביקורת אפשר ללמוד, וגם להשתפר. מה שדינג-דונג ניסה לעשות זה לעורר פרובוקציות ולצחוק בלי שום קשר לאוכל, אלא אך ורק על ג'אקומו (שלא היה ראוי כלל לחיצים הלעג שלו), ואת זה בטוח שגם את לא היית אוהבת. ויום נעים גם ממני.

מאקי

New member
הוא שאמרתי נירוש...

שבוע אחרון מיעטתי להיות בחברתכם בשל סיבות שונות.. ולכן לא עקבתי על הכל ואמרתי בקורת כן. פרובוקציות תודה לאל כבר לא.

מיכל63

New member
מאקי ../images/Emo24.gifזוכרת אותי../images/Emo35.gif

אני שביקשתי התחננתי בכיתי מה לא על מנת שימחקו משהו שלא כתבתי ואין לי קשר אליו נפגעתי מזה מאוד מאוד מאוד!!! נתקלתי בחומה בצורה של סירוב!!! קיבלתי כל מיני הסברים(גם ממך,זוכרת?) והנה אני רואה שכן מוחקים כשזה פוגע במישהו, כנראה שבמקרה שלי היתה סיבה אחרת לסירוב העקשני למחיקה, כםי הנראה שרצו לסגור חשבון עם מישהי על הגב שלי...
חבל ,חבל מאוד, אני חשבתי שהכל יהיה יותר טוב טעיתי...

מאקי

New member
מיכל.יקירה. נשבעת לך אף אחד לא

מושלם.. טעויות קרו קורות ויקרו. לך מחקו גם אם לא ידעו בהתחלה איך עושים בפיצנטה.. וחוץ מזה שזו לא היתה את.. זה היה מישהו שהשתמש בניק ובססמה שלך.. שזה חמור........ וכן חומד.. לא שוכחת אף אחד.. חיזקי ואימצי וביעקר אל נא תיפגעי.

מיכל63

New member
../images/Emo51.gifמאקי,יש לך טעות,ידעו ,לא רצו

הנהלת הפורמים יודעים מצויין כיצד ואיך למחוק, ומנהלת אחת שפניתי אליה אמרה לי שדיברה איתם ושהיא לא מתכוונת למחוק, פניתי למנהלת השנייה וגם ממנה התאכזבתי. לא נשארה לי שום אפשרות אלא לפנות להנהלת הפורמים ולהגיד להם שזה פוגע בי מאוד מאוד וזאת סיבה מספקת למחיקה לא צריך יותר מזה!!! ואיזה פלא,מחקו אחרי שכל העולם ואשתו ראו וקראו אז נפגעתי ובכיתי,איכפת למישהו? ממש לא.

ולפני שהם מחקו הם התקשרו אלי

לשאול אם זה בסדר למחוק ב"פינצטה" - כלי שאני לא יכולה להשתמש בו! ורק לאחר שאישרתי את המחיקה - מחקו. ולגבי המחיקה של היום - אני לא מחקתי ולא ראיתי אפילו!

מיכל63

New member
טל!בדיוק לזה התכוונתי!

את לא הסכמת למחוק למרות שביקשתי ממך והתחננתי לא עניין אותך ולא הזיז לך שזה פוגע בי, היה לך עיקרון שהינחה אותך שלפיו לא מוחקים יותר כלום מהפורום. נגמר עידן המחיקות וסתימת הפיות. הכל משאירים. יפה שיש לך עקרונות תשמרי עליהם אבל לא על חשבוני!!!!!!!!! אמרתי לך שזה פוגע בי ושאני מבקשת שזה יימחק את לא מנהלת טרייה,יש לך ניסיון, את מנהלת שנים,כך נוהגים בגולשים? יכולת לומר להנהלת הפורומים ביום שישי למחוק (את כתבת לי שדיברת איתם ביום שישי ושאת לא מתכוונת למחוק את זה!!!) אבל התעקשת להשאיר את זה ,ורק ביום ראשון נתת אישור למחיקה,(אחרי שאני פניתי אליהם) תודה לך מקרב לב שאישרת את המחיקה אחרי 3 ימים רק צריך היה לפרסם את זה בשער של תפוז אולי יש עוד מישהו שלא ראה או לא קרא. אמרתם שלא יהיו אפליות כולם יהיו שווים,איפה השיוויון? למה פתאום כן מחקו הודעה שפגעה במישהו? וזה בכלל לא משנה אם זאת את שמחקת או לא(כי את שותפה לניהול) את הסברת לי שלא מוחקים יותר כלום מהפורום הזה מה השתנה עכשיו? נגמר השיוויון? בי מותר לפגוע ? שוב יש מיוחסים ומכובדים שעליהם שומרים מכל משמר?

מיכל יקירה../images/Emo140.gifאני מודה שבקשת ממני

למחוק את ההודעה שלך ונכון שבדרך כלל בקשה כזו של גולש למחוק הודעה של עצמו תיענה בחיוב במיידי, אבל תביני רגע ההודעה שלך היתה באמצע שרשור ואם הייתי מוחקת אותה כל השרשור היה נמחק, להזכירך זה קרה ביום או יומיים הראשונים שקבלנו את הפורום לידינו לא צריך להזכיר לך באיזה מצב קבלנו אותו ומה היה קורה כאן לו היו נמחקות הודעות של גולשים אחרים, ואני חייבת להודות בפניך שלא ידעתי שיש אפשרות לפנות להנהלה ולמחוק הודעה אחת מתוך שרשור, לי כמנהלת אין את הכלי הזה והאפשרות הזו נודעה לי רק כעת כשקראתי את השרשור לו הייתי יודעת ההודעה היתה נמחקת מיד. אם פגעתי בך במעשה זה אני מתנצלת בפניך לא היתה לי כל כוונה ולא ידעתי שיש אפשרות לפתור את הבעיה בכזו קלות. מקווה שאת מבינה ומקבלת את ההארה הזו שכן התשובה שקבלת ממני אז היתה כולה בתום לב . פנינה

מרמלדה יקרה ואני מקווה שגם מתוקה

את כשמך. תקשיבי ועכשיו אני כבר כועסת!!!!! על 2 קודם כל אנא שמרי על פרטיות החברים בפורום ואם את מכירה שם פרטי של מי מהמשתמשים את נדרשת לא לציין אותו כאן אחרת אותה הודעה תמחק!!!! ואני מנסה כעת למחוק את ההודעה היחידה הזו מתוך השרשור בשאיפה שאצליח. בבל"ת באיזו שפה זה ? כן אני לא ידעתי שאפשר למחוק הודעה 1 באמצע שרשור אני יודעת שמאותה הודעה שאני מסמנת הכל נמחק עד סוף השרשור, ואת יכולה להאמין או לא זו בעיה שלך לא שלי. נכון שאני מנהלת פורום כבר חצי שנה פורום אחר שלשמחתי הרבה מאוד מאוד הפעמים הבודדות שבהן נאלצתי למחוק איזו הודעה זה היה רק כי היא הכילה פרסומת או חומר שלא קשור לפורום ואז לא היתה דילמה. וזהו לא חייבת לך יותר הסברים!!!! וכמו שאמרתי פונה כעת להנהלה בבקשה שימחקו את ההודעה בה את חושפת שם פרטי של משתמשת בנגוד לכללים של תפוז. פנינה

למעלה