כמה מילים ובזה יסגר הדיון המיותר

wan

New member
למוניה ../images/Emo24.gif

מסכימה עם כל מילה. אני מבשלת כמו אמא שלי . אבל רק כמעט כמו אמא שלי. 0כי אין כמו אמא שלי) ויש את הטאץ' שלי למאכלים מסורתיים מבית אמא. ובישול זו אומנות. בעיניי . ואומנות מופלאה. ר ק שיפסיקו לבלבל את החריימה הטריפוליטאי , עם הדג המרוקאי...
אך מתה על החריימה של חמותה של אחותי . איזה חריימה היא עושה ללקק את האצבעות.

dingoding

New member
פנינלה, בבקשה להפריד בין הנושאים

נושא תגובתי, אני טענתי שזכותי להגיב על כל דבר שנאמר כאן ולמי שלא יהיה כולל מי שלדעתך זכאי להנחות בגלל שהוא עושה למען הפורום, הטיעון חלש. טון הכתיבה הוא טון המדבר, כל עוד לא ניבלתי את פי זכותי לאמר את דברי באיזה טון שאחפוץ, אם הוא נפגע יתכן וחשפתי את בעיתו, בסך הכל הערתי שאני מכירה את המתכונים אחרת, אסור לי? למחיקה, כתבת למעלה למיכל שאם נמחקת הודעה בשירשור היא מוחקת את כל השירשור, איך בכל זאת הצלחת למחוק רק את ההודעה שלי בשרשור ההוא???? מחקת ולא נמחק השרשור כולו, טיעון חלש. עכשיו לנושא ההערות למתכונים (או לקביעות, המלצות) של כל אחד, כאן יש לי אפשרות להגיב, ירצו, יקראו, לא ירצו, לא יקראו, לפני שנה החלטתי שאני מתלבשת על נושא הקינוחים שבו אני כמעט לא יודעת כלום, קניתי את ספרו של "האורים ותומים" מר אהרוני "מנות אחרונות", חשבתי, שף, בטח ספר טוב, קדחתתתת, כל הספר רצוף שגיאות שלהן קיבלתי חיזוקים בדיווח של גולשים בפורומים אחרים, לא אמנה עוד ספרים של אלו המכונים "מומחים", למי עלי לפנות? לו הייתי יכולה לכווצץ אותו/ם על כל החומרים והטירחה הייתי עושה זאת בכיף, שרלטנים ולא יותר, להם איני יכולה להגיב, אז אם אראה מתכון או אמירה בשטח שבו אני כן מבינה שאינו נראה לי, אגיב, חד וחלק. להזכירך, בתקנון הפורום כתוב שאין לקלל/לנבל פה, לא כתוב שאסור להגיב!!! ובהכנת הקובות ננוחם שבת שלום

כמה מילים

פורום מתכונים אמור לעסוק במתכונים, כמו שפורום ספרים אמור לעסוק בספרים. גיליתי שיש עולם שלם של רכילויות ובחישות מאחרי הקלעים ואנשים נפגעים אישית ומקצועית ולעתים הפגיעה עמוקה וכואבת. אני מציצה מדי פעם ומגלה שעדיין יש מי ששולח עקיצות ארסיות לגולשים. האמירות נגד ג'אקומו קוממו אותי מאד. האיש מקדיש מזמנו והידע המקצועי שלו לפורום ולטעון נגדו שהוא לא שף ונמצא כאן רק מטעמי פרסומת זה רוע לב טהור. אני מציעה לכולם להתמקד במתכונים בלבד. וכמובן שאני מאחלת שנית הצלחה רבה לפנינה חברתי ולטל

כמה מילים ובזה יסגר הדיון המיותר

תראו אני מנהלת את פורום מתכונים והחברתי הנגזר ממנו כאן בתפוז בין אם זה מוצא חן בעינכם ובין אם לא , מה לעשות כרגע זו עובדה. אנחנו לא בגן ילדים ואני לא גננת ולא מתכוונת להיות כזו. אני מודיעה לכם כאן כעת חד משמעית כל הודעה שתפגע, תחשוף, תעליב, או תגרום פרובוקציה כזו או אחרת שמשהו בסופו של דבר יפגע ממנה אני אמחק!!! אני לא אמחק אם תצחקו במתכונים ותכניסו הודעות אוף ולפעמים בדיחה כזו או אחרת לא מבטיחה לא למחוק ולא להיות שוטר, אבל כל פגיעה במי מאתנו ולו הקטנה ביותר תמחק לאלתר. מיותר לציין שזה בכלל אסור על פי הוראות תפוז אבל אני כאדם לא מוכנה לפגוע באף אדם וכמנהלת כאן לא מוכנה לתת במה כזו לאף אחד לאף אחד !!!!!! תראו אני רוצה לומר לכם שאני מאוד מאוד כואבת את העדר החברים שלי כאן ואני חצויה מאוד שכן הפורום חשוב לי חשוב לי מדי מכדי להזניח ולעזוב , וגם החברים שחסרים לי חסרים , חסרים לי מאוד אני אוהבת כל אחד ואחת מהם באמת מכירה אותם אישית התארחתי בביתם והם בביתי ואני כואבת את העדרם כאן בפורום ובחיי בכלל וכואבת את העובדה שהם קשרו את הפורום בי והתנתקו מהפורום וממני, למרות שבקשתי כל אחד מהם להפריד בפועל זה לא עזר הם כולם התרחקו או יותר נכון רובם . אני לא ילדה קטנה וגם לא אתם אני לקראת שנתי ה-50 והאמינו לי בחמישים שנותי לא נגררתי לכל כך הרבה ויכוחים ולא הואשמתי בכל כך הרבה פרובוקציות כמו בחודש האחרון. אז תעשו לי טובה , ואולי גם קצת לעצמכם, בואו נחזור למטרה שלשמה אנחנו כאן, ותפסיקו בבקשה תפסיקו להתנהל כמו ילדים בגן , כאן אין גננת ולא תהיה, אלא אם כן משהו מכם מתנדב/ת. אני מחברת את ההודעה לשרשור המאוד לא נעים ששורשר כאן בחברתי, אני מחקתי את ההודעות הפוגעות חושפות וכו' מהשרשור עם מי שמחקתי הסליחה אבל נתבקשתי לעשות כן וכך עשיתי. כל הודעה מרגע זה שתשורשר לכאן לחיוב או לשלילה תמחק לאלתר סגרו את הנושא ודי!!!!!!! פנינה

למעלה