הלו הלו אני עדיין עם חצאית וחזיה
מי זה הוא? ארבעת בני ממני יצאו לא מבעלי
מי מחייב אותי לרשום פרטים בכרטיס? ומדוע את צריכה פרטים, כדי לספק את הסקרנות שלך? אני מתבקשת לתשובה, השידור כאילו, היה גרוע, על זה אין ויכוח וזה חלק מדברי הביקורת שלי. מותר לי להעיר למי שעורך סדנה על מתכוניו או הערותיו שלדעתי גובלות בחוסר ידע, לו היה זה מישהו מהפורום יתכן ולא הייתי מעירה אך משניתנה לו המלוכה הוא חייב לשמוע הערות, ירצה יענה ירצה יבלע וישתוק(כמנהגו כשאין לו תשובה). אין לי, בהדגשה, אין לי דבר כנגד ג'קומו לא כאדם, ודאי לא כבשלן כל עוד הוא עושה זאת בביתו להנאתו או כפרנסתו, אבל כאשר הוא מציג סדנה ובא יש מתכונים או הערות שאינן עומדות, על פי ידיעותי ויתכן שהם שגויות גם כן אבל אני אעיר, לא לשם ויכוח כי לזה לא יהיה סוף, רק בכדי לאמר את דעתי על אפך וחמתך ושל עוד כמה מחברי הפורום. הטענה שהובאה בפני כאילו יש להחריש בגלל שהתנדב לעשות סדנה אינה במקומה ועל כל הערתי בתשובתי לפנינה משלוש סיבות: 1 אף אחד לא עושה כלום בחינם, ראי את כמות וצורת ההפניות שהוא עושה גם כשלא צריך לאתר שלו שהוא מ ס ח ר י לחלוטין(סדנאות וטיולים). 2 כי מותר להעיר לכל אחד, גם אם זה שליח ציבור שנבחר על ידי. 3 כי אני בעקרון נגד סתימת פיות, ימי הק.ג.ב עברו חלפו מהעולם. אז נסי להיות מעט אוביקטיבית, קראי שוב את מה שכתבתי, חשבי טוב ורק אז תעני, לגבי ניבול פה, לא היה כל ניבול פה, "שטויות" אינו ניבול פה, "השתכר ונרדם" אינו ניבול פה כי הוא הקפיד לשתות כל הזמן וזה לדעתי לא היה לענין הסדנה, "הוד רוממותו", לא אני המלכתי, עשתה זאת פנינה בהודעת הפתיחה שלה בהגדרתה "אמן האוכל האיטלקי". אז כדאי קודם כל לא לעשות מעשה בת יענה ולא הכל מקודש בשם כל מטרה, גם לא ליקוקי סרק. להזכירך, הפורום הזה התפרק בגלל מחיקות שנעשו שלא לצורך, אינני יודעת אם יחזור לקדמותו בגלל עזיבת טובים וכישרוניים, אל תמשיכו את מסכת המחיקות וסתימת הפיות, אנחנו עדיין חיים בישראל.