כמה מילים ובזה יסגר הדיון המיותר

נירהמ1

New member
מאקי - ../images/Emo39.gif במקום עלה זית הולך?

אני לא מכירה את דינג-דונג הזה משום מה אין פרטים בכרטיס שלו - כמה צפוי ונוח
, וכמו שכולנו יודעים יש כאן הרבה טרולים לאחרונה שמחליפים שמות חדשות לבקרים, ונכנסים כדי לחרחר מריבות ולהפר את שלוות הגולשים בפורום. הגיע הזמן שכל הטרולים יעזבו אותנו במנוחה. אם הם רוצים הם יכולים לגלוש, אבל בלי כל עקיצות ולכלוכים. אנחנו כבר "שבעים" ממלחמות.
 

dingoding

New member
הלו הלו אני עדיין עם חצאית וחזיה

מי זה הוא? ארבעת בני ממני יצאו לא מבעלי
מי מחייב אותי לרשום פרטים בכרטיס? ומדוע את צריכה פרטים, כדי לספק את הסקרנות שלך? אני מתבקשת לתשובה, השידור כאילו, היה גרוע, על זה אין ויכוח וזה חלק מדברי הביקורת שלי. מותר לי להעיר למי שעורך סדנה על מתכוניו או הערותיו שלדעתי גובלות בחוסר ידע, לו היה זה מישהו מהפורום יתכן ולא הייתי מעירה אך משניתנה לו המלוכה הוא חייב לשמוע הערות, ירצה יענה ירצה יבלע וישתוק(כמנהגו כשאין לו תשובה). אין לי, בהדגשה, אין לי דבר כנגד ג'קומו לא כאדם, ודאי לא כבשלן כל עוד הוא עושה זאת בביתו להנאתו או כפרנסתו, אבל כאשר הוא מציג סדנה ובא יש מתכונים או הערות שאינן עומדות, על פי ידיעותי ויתכן שהם שגויות גם כן אבל אני אעיר, לא לשם ויכוח כי לזה לא יהיה סוף, רק בכדי לאמר את דעתי על אפך וחמתך ושל עוד כמה מחברי הפורום. הטענה שהובאה בפני כאילו יש להחריש בגלל שהתנדב לעשות סדנה אינה במקומה ועל כל הערתי בתשובתי לפנינה משלוש סיבות: 1 אף אחד לא עושה כלום בחינם, ראי את כמות וצורת ההפניות שהוא עושה גם כשלא צריך לאתר שלו שהוא מ ס ח ר י לחלוטין(סדנאות וטיולים). 2 כי מותר להעיר לכל אחד, גם אם זה שליח ציבור שנבחר על ידי. 3 כי אני בעקרון נגד סתימת פיות, ימי הק.ג.ב עברו חלפו מהעולם. אז נסי להיות מעט אוביקטיבית, קראי שוב את מה שכתבתי, חשבי טוב ורק אז תעני, לגבי ניבול פה, לא היה כל ניבול פה, "שטויות" אינו ניבול פה, "השתכר ונרדם" אינו ניבול פה כי הוא הקפיד לשתות כל הזמן וזה לדעתי לא היה לענין הסדנה, "הוד רוממותו", לא אני המלכתי, עשתה זאת פנינה בהודעת הפתיחה שלה בהגדרתה "אמן האוכל האיטלקי". אז כדאי קודם כל לא לעשות מעשה בת יענה ולא הכל מקודש בשם כל מטרה, גם לא ליקוקי סרק. להזכירך, הפורום הזה התפרק בגלל מחיקות שנעשו שלא לצורך, אינני יודעת אם יחזור לקדמותו בגלל עזיבת טובים וכישרוניים, אל תמשיכו את מסכת המחיקות וסתימת הפיות, אנחנו עדיין חיים בישראל.
 

מוצרלה

New member
דינג דונג ../images/Emo12.gif

כמה כעס ומירמור
למה זה
רוצה רק להגיד לך, שאומנם עזבו כמה "טובים וכשרוניים" אבל זה לא הופך את הפורום לפחות טוב, כי לעניות דעתי נשארו איתנו עוד הרבה טובים וכשרוניים לא פחות מאלו שעזבו.
 

dingoding

New member
אם היו מוחקים לך הודעות גם את היית

כועסת, אלא אם כן את עשויה מחומר אחר, כי כשצובטים אותי אני צועקת איי. כלל לא ממורמרת, הערתי למי שהערתי וקיבלתי מהמנהלת צרור בקשות שלא להעיר, אינני כועסת עליה, זאת פנינה, נשמה טובה ואשה נפלאה שתעשה הכל בכדי שלא יהיו ויכוחים גם לפעמים במחיר שמץ של אי צדק(לשיטתי). להערתך השניה, אחת הבעיות כאן בפורום וקבלי זאת באמת ברוח טובה, שפשוט לא קוראים הודעות כפי שצריך, האם כתבתי באיזה מקום שהוא שאין כאן חברים טובים וכישרוניים? לא! הערתך אם כך אינה במקום.
 

נירהמ1

New member
דינג א-דונג - הייתי שמחה לקבל

ביקורת אובייקטיבית - זה בהחלט לגיטימי להעביר ביקורת, כמו למשל: אם המתכונים טובים, או לא? אם חסר בהם רכיבים מסויימים, או אם צריך להפחית תבלינים מסויימים, או כל דבר אחר, כדי שגם אנחנו נוכל ללמוד ולהחכים. להזכירך, באוכל עסקינן, וכמו שאמרתי קודם מביקורת רק לומדים איך להשתפר ולהיות טובים יותר. נכון, אי אפשר היה להבין שום דבר - נאדה - מסדנת האון-ליין, הסאונד היה על הפנים, וגם לא ראו איך שהוא מכין את האוכל, אבל אלה דברים טכניים שאני מאמינה שניתן להתגבר עליהם, אך כמובן שלא הייתי מעליבה את נותן הסדנה בשל כך. בקשר לניק שלך, מכיוון שהיו פה לאחרונה הרבה טרולים, רציתי לדעת בפני מי אני עומדת ולכן נכנסתי לכרטיס שלך, ומכיוון שלא היו שם שום פרטים הגעתי למסרנה (אולי חפוזה) שאת אחד מהם (ואם זה לא כך, אני מתנצלת). לא היתה לי כל כוונה אחרת. מזמינה אותך להיכנס לכרטיס שלי - חוץ מתאריך הלידה את יכולה לראות שם הכל: בת כמה אני, כמה ילדים יש לי, את תחביבי ועוד. לא מסתירה כלום. טוב מכיוון שאני לא טיפוס שוהב מלחמות אני מושיטה יד לשלום, עושים שוּלֶם?
 

dingoding

New member
שולם שולם לעולם................D-:

מה אני מחפשת ברוגזים?
רק הערה אחרונה, חבל שנמחקה ההודעה, אולי את לא זוכרת אבל הערותי היו מכוונות להערות או קביעות שאמר ג'קומו בהקשר ל מ ת כ ו נ ים, לא לצבע שערו, לא לאשתו החמודה, למתכונים וההסברים עצמם וזאת כפי שכתבתי בגלל נסיוני מבית סבתה ואמא האיטלקיות שכן אין לי נסיון קולינרי אחר למעט מתכונים רגילים שכל אחת מכינה, זה המטבח עליו גדלתי ועל מתכוניו אני עדיין יכולה להתווכח. כפי שכתבתי, אני קנאית לנושא זכות הדיבור, כל שכן לזכות הפרטיות ולכן אין פרטים נוספים בכרטיס, איתך הסליחה. עד לפני זמן הייתי חברה סמויה, קוראת ולומדת, לאחרונה גם נרשמתי, הגבתי לענין הסדנה הספציפית הזאת כי זה הטריד אותי, מה לשות, בנושא זה יש לי פתיל קצר, אבל אין לי בעיה לחזור לאלמוניותי. כן, יש כאלו שחסרים לי שהעשירו את הידע שלי, לא אמנה אותם, למדתי מהם המוןןןן, ישבתי וכתבתי עת הערותיהם, מתכוניהם, מחברת שלמה, הסדנה הטובה ביותר שהיתה לי, אולי עוד יחזרו.
 

נירהמ1

New member
../images/Emo24.gif וגם../images/Emo25.gif../images/Emo45.gif

זה בסדר שאת קנאית לפרטיות שלך. כמו שאמרתי קודם, רציתי פשוט לדעת "עם מי יש לי עסק", זה הכל
(אני). מבקשת את סליחתך. ואל תחזרי להיות סמויה. רוצים להכיר גם את הצד הנחמד שלך. יש כאן המון אנשים מקסימים ויהיה מאוד נעים אם תצטרפי אליהם. אני הייתי בין אלה שהלכו. זמן רב לא כתבתי במתכונים. ישבתי הרבה זמן על הגדר וחיכיתי שיגיעו זמנים טובים יותר ושהכל ישתנה, ואכן הכל השתנה, ונקוה שימשיך להשתנות - ולטובה.
 

מאקי

New member
דינג דונג. מסכימה איתך בנחיצות

הביקורת ובעיקר בנחיצות אפשרות השמעתה. מסבה את תשומת לבך שהכתוב יכול להקרא באינטונציה שונה מזו שהתכוונת. ו.אין חכם כבעל נסיון. לגבי אומן זו אשמתי.... שבוע שעבר הערתי והארתי כי הוא אינו שף.. ושיכבדוהו בתואר אחר. כי שף הוא אדם שיש לו תעודה שכתוב עלי שף (כזה או אחר) ודרך אגב התעודה אינה ערובה לאיכות........... ולדעתי השתיים שאוחזות פה במברשת הן סבלניות וחיות אינטרנט די משופשפות וגם בניהול פורמים . והפורום הזה לא התפרק.. עובדה.. עבר עליו משבר חזק בשל בעיות ניהוליות ותפישת מהות פורום אינטרנטי. ה טובים? הם מקסימים והם כאן כולם חלק סמוי חלק גלוי.. בדרך זו או אחרת....... וכולללללללם אנשים מבוגרים שעושים את הבחירות שלהם...
 

wan

New member
דינגדונג../images/Emo140.gif

לא אתייחס לכל הנאמר . כי גם אני לא הייתי פה כל כך אתמול והיום. ולא ראיתי מה מחקו... אך יש לי כן משהו לאמר לך. אל תחזרי לאלמוניותך כמו שנירה היקרה שלנו אמרה. השארי פה. כי בקורת זה דבר בונה.... ובקורת זה דבר חשוב.... ולגבינחמדים? מה אנחנו לא נחמדים<?:) אייקון קורץ לא משתף פעולה. גם אנחנו מתגעגעים לעוזבים. אך כפי שחבריי כתבו פה לפני הם עשו את הבחירה שלהם זכותם! אך לאמר שאין נחמדים פה יותר?(נעלבתי) או שאין פה ממי ללמוד יותר?(עוד פעם נעלבתי ):) על זה אני לא מסכימה אתך...יש פה חבריםפ מקסימים עם ידע רב שמנסים לעזור כפי יכולתם והידע שלהם... ולגבי פרסומות? הרשי לי להזכירך שעשו פה פרסומות ללא מעט שפים... שעברו כאן בפורום , ויש כאלה שאף התפרסמו דרך הפורום והגיעו לאן שהגיעו בזכות.. ואף אחד לא קפץ.גם כשהפסיקו לכתוב פה. כי כבר בססו את עצמם במקום אחר.. אבל מה? שכחו מהיכן הם באו....והם לא הפסיקו כי לא נעים פה .. אלא כי מיצו את עניין הפרסום דרך פה. לפורום שלנו יש כוח עצום, גם כוח קניה וגם כוח פרסום. והרבה יודעים זאת. ואכן תעודת שף בעיניי אינה תמיד ערובה לידע... אך בהחלט עוזרת. ובנימה אופטימית זו. מאחלת לכולם הרבה הנאה. ושיתוף פעולה. ודי למלחמות . כן לדו שיח . תרבותי. נשיקות לכולם ממני
 

alex

New member
יש לי ...

בעיה בהבנת הנקרא . wan המקסימה כותבת שדינגודינג כתבה שאין נחמדים פה יותר , שאין פה ממי ללמוד יותר . מאחר שהיא טוענת שהיא נעלבה (פעמיים) רציתי לצאת להגנתה ולנזוף בדינגודינג על אמירות כאלה מעליבות . חיפשתי בכל הודעותיה של דינגודינג ולו רמז לדברים - ויוק . לא מצאתי . אז אנא עיזרו לי . או שראייתי חלשה או שהבנת הנקרא שלי מתדרדרת .
 

wan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo99.gifכפרה אלכס

ממך מחמאה?תבוא כל יום ..... כנראה שגם אני צריכה כבר להחליף משקפיים.
 

wan

New member
מרמלדה קוראים ל ך

ולא דינגודונג. ומי את שתצווי? שובי נא אל משכנך אחר כבוד.... תודה לאל ימי הצאר פסו מן העולם. וסימני קריאה מרובים... אומרים רבות על אופיו של הכותב.... שבוע טוב לך מתוקה
 
דינגדונית-ההארה שלך לגבי גאקומו

נמחקה שכן היא לא הוכנסה כביקורת בונה אלא כהתקפה והאיש נפגע, אני לא מתווכת עם תוכן ההודעה שלך יכול להיות שאת צודקת במאה אחוזים, אבל האיש בא לכאן משקיע מזמנו מהידע שהוא צבר לא מצפה מאתנו לתמורה אבל בהחלט לא מוכן לקבל הערות בטון ובמילים שנכתבו, ואני מבינה אותו. אני כתבתי לך מסר לפני שמחקתי את ההודעה והסברתי לך את מוזמנת להעביר ביקורת ואני מבטיחה לא למחוק אבל אל תפגעי באף אחד אני לא יושבת כאן ומחכה ומחפשת מה יש למחוק אני לא אוהבת את השיטה הזו ואני בהחלט לא מרבה למחוק אבל אני מבקשת לא לפגוע ואני חושבת שזה המינימום שאפשר לבקש בחברה כלשהיא. אני לגמרי לא מנסה לסתום פיות ואני אשמח מאוד אם תשתפי אותנו בידע שלך, שירשת מסבתך אני בטוחה שכולנו נהנה. ולענין תראי אני ממוצא אשכנזי אבל במהלך השנים למדתי להכין מאכלים עירקיים שכן בעלי ממוצא עירקי ואני בהחלט נחשבת אצל כל מי שמכיר אותי (וגם לא מכיר) למלכת הקובות, והרבה פעמים אני מעבירה סדנאות לקובה ומדי פעם קורא שמשהי ממוצא עירקי ו/או כורדי מגיעים לסדנאות ואז הם מתחילים לומר לא לא ככה לא עשינו ככה לא עושים, נכון לא גדלתי על המאכלים האלו ואני בסך הכל למדתי להכין ונתתי להם טאצ' משלי, אז מה זה עושה אותם פחות טובים? אותו דבר גאקומו הוא לא טוען שהוא נולד וגדל על המאכלים האיטלקיים אבל למד במהלך השנים ודווקא בגלל העובדה שזה לא מוצאו סביר להניח שהוא נתן להם איזה טעם וצבע מעט שונים אז מה זה עושה את העובדה שהוא מוכן לחלוק את הידע אתנו, ולהזכירך זו פרנסתו של האיש, לאפשרות להתווכח איתו? אני מקווה מאוד שהבנת את כוונתי בכל מקרה אין לי כוונה לפגוע לא בך ולא באף אחד אחר מחברי הפורום אם נפגעת קבלי את התנצלותי אבל הביאי בחשבון שאני לא אאפשר לאף אחד להכניס הודעות שמשהו אחר נפגע מהן, ואני מאמינה שלא היתה לך כוונה רעה אני בעצם בטוחה בכך אבל התוצאה היתה שהאיש נפגע. אני מקווה שבזה סמנו סוף לענין. פנינה
 

למוניה

New member
ובאופן כללי...מיועד לכולם

לחדד את דברי פנינה אין כזה דבר "באיטליה מכינים ככה"...או "הכורדים מכינים ככה" סבתי כורדיה, והיא ו-5 אחיותיה, הן מכינות כמעט אותו הדבר, אבל רק כמעט... ככה גם בעולם, כל איזור והטאצ' שלו, השיטות שלו, ההשפעה ממדינות שכנות וכו... גם כשהיו שנתנו מתכון יווני מסויים שאני שחצי חיים נמצאת ביוון...לא שמעתי על שיטה זו להכנה, קיבלתי ולא העברתי ביקורת, יכול להיות שישנם אזורים שככה מכינים, או שככה התחשק לבעל המתכון לשדרג אותו... באוכל כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה...
 
למעלה