כמה מילים על רנין

שאולי5

New member
זה לא פורום פוליטיקה

ושלא תחשוב שאני סותר את עצמי . אני הבעתי את דעתי על התנהגותה של רנין בולוס ולא על הנושא הכללי פוליטי של יחסי ערבים-יהודים והבולשיט הזה של דו-קיום.

Uri04

New member
אתה בחור ממש נחמד.. ../images/Emo4.gif

אבל נחמד לראות שיש אנשים שאפילו אין להם בושה יותר לפזר דברי בלע ורשע. עצוב לראות דעות כאלה, אם רוצים דו קיום הדבר צריך לבוא משני הצדדים.

מילים כדורבנות../images/Emo45.gif

גועל נפש מה שקורה שם, היא מחרבנת עלינו ואנחנו מלקקים את זה. לא ייאמן. אישה צבועה ומגעילה, מפגרת ופסבדו-מודרנית. אבל ככה זה כשגדלים במקום כמו נווה שלום, מתחילים לזלזל ביהודים ה"מג'נונים" שמנסים לחיות איתם בשלום כשהם בכלל לא מבינים דבר כזה כמו דו קיום. רנין ושאר הדיירים זו דוגמה טובה ליחסי ישראל עם הערבים - יש לנו יותר כוח מהם, רק שאנחנו בוחרים לא לנצל אותו, ובמקום זה אנחנו שולחים להם כל מיני "מחוות" כמו שישראל משחררת אסירים ביטחוניים בתמורה לכלום, או ששפרה לוקחת אותה לסוויטה, או שנותנים לחבר שלה לדבר איתה. בושה, פשוט בושה. יש להעיף את רנין בהזדמנות הראשונה, הבעיה היחידה היא שמצביעים למי שרוצים להשאיר ולא למי שרוצים להעיף... טוב אני מקווה שהיא תצא משם על דעת עצמה.

שאולי5

New member
מבלי משים הזכרת לי משחק מילים

כתבת: "מקווה שהיא תצא משם על דעת עצמה .." השאלה מה יקרה קודם ? תצא על דעת עצמה ? או: תצא מדעתה ? ( לעיתים היא על הסף... בגלל אזכור דגל, המנון או קידוש...) קיימת אפשרות שלישית : שהיא השלטת כרגע: שאנחנו יוצאים מדעתנו ואז היא תזכה במליון בטרם תצא מדעתה ואת הכספים שתזכה בהם תקדיש לארגון: "זוכרות" להנצחת רחובות וישובים פלסטינים ( כולל בהרצלייה פיתוח, סביון, תל-אביב, רעננה, בנימינה, טבריה, אשקלון, כפר-סבא, חדרה, ירושלים וכו' ) ... דרך אגב..קראתי כאן בפורום שגם בהפרעות האכילה שלה ( בולמיה/אנורקסיה? ) האשימה את היהודים שגורמים עוולות לפלסטינים ....( האם זה נכון ? )

24 שעות 1

New member
נחש , נחש נחש - רנין

רנין גרועה יותר ממיקי היא שונאת אותנו כעם . כולה צבועה שקרנית מלוכלכת משפטי המפתח אני לא צבועה ולא שקרנית מהיום שהיא בוילה שזה אומר הרבה. עם צבר כבר יש לה דיל עכשיו על ונסה היא מנסה למכור לה לכלוכים. לשי היא מספרת סיפורים על קודים ומסרים שהחבר שלה מסר לה . אם זה היה נכון היא כבר מזמן היתה מתעלפת מבכי ועפה הכל שקרים. איך זה שההפקה שומעת על מסר במכתב ולא קוראה לה במיידית. תמוה ה ה לא לשכוח יום שישי מתקרב והיא שוב הולכת להרוס לנו את יום השישי וכל זאת בכוונה. היא משחקת רק לפי חוקי האיסלם למי היא רוצה לתרום את הכסף לאחינו בעזה !!!!!!!!!!! רנין את ממש רעל ועכשיו אפשר להבין למה לא יהיה שלום לעולם כי את סכין בגב. לאחר כל הפירגונים והתמיכה והאהבה שאת מקבלת. הביתה מהר מהר מהר

../images/Emo45.gif שאולי לא רק אתה רואה את זה כך

מבזה ועוד איך מבזה גם אימנון גם סמלים, שפה, גועל נפש איך שזה בולט. אני ידעתי שהיא תקום בקידוש. איך ידעתי? זה היה ממש צפוי! ואני לא חושבת שהיא אינטלגנטית בכלל. אם זה אינטלגנטיציה אני איינשטיין. יאללה הביתה.

שאולי5

New member
מי שרוצה להבין מה זה ארגון "זוכרות" של רנין..

מי שרוצה להבין מה זה ארגון "זוכרות" שבו פעילה רנין, מוזמן לעיין באתר הזה. זה הארגון שהיא התגאתה בפני ערן על פעילותה בו למען "אהבה ודו-קיום" והנה הקישור לאתר " זוכרות". מקווה שאני לא עושה שירות למאבק הפלסטיני...אבל הצבור חייב להבין מה מטרותיה של רנין על תקן "דע את האוייב "

שאולי5

New member
אופס...לא עבר הקישור . הנה פעם נוספת

אתר ארגון זוכרות שבו פעילה רנין

kostyah

New member
בושה

---------------------------------------------------------------------- "הנכבה הפלסטינית מעולם לא הסתיימה. מה שהתחיל עם החומה והמגדל ממשיך היום עם חומת ההפרדה והחומות של גבעת אנדרומידה, מה שהתחיל עם הרס הבתים כדי שלא יחזרו הפליטים ממשיך עם טרוף הניקיון האתני היום, שכחת והכחשת החרבתה של החברה הפלסטינית של אז היא עיוורוננו להחרבתה שהיום." ________________________________________ בזיון שאתר כזה קיים. בזיון שארגון שכל מטרתו החרבת מדינת ישראל וגירוש העם היהודי מהארץ נתפס כמשהו נורמלי. ארגון פשיסטי לחלוטין. אני מאוד מקווה שהמדינה לא ממנת אותם. מתוך הכנס שלהם בת''א: (לינק לדיון בפורום של אונ' בן גוריון- http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=188136) "מתוך הכנס: "כדאי ליהודים לוותר על הריבונות במדינת ישראל, וכמיעוט כמו בדרום אפריקה הם יוכלו לחיות כמיעוט כמו שהם רגילים, ". צריך גם להשלים עם אפשרות שיהיה פינוי של יהודים לאירופה, אם הייה רוב פרלמנטרי לכך הוסיפה , נורמה מוסי מאונ' בר-אילן. "

איתי בל

New member
אותי מעניין לדעת

אם היה יהודי בתוכנית ריאליטי פליסטינית והיו שם 15 פלסטינאים ויהודי אחד.. והוא היה יושב איתם בארוחות ראמאדן ולא יודע מה כשהם שרים שהם עם סגולה והם עם עליון והשאר נחוטים וכל מה שיש שם מה היה קורה כשהוא היה חזור לארץ...

d a n 6

New member
היהודי לא היה שורד יום אחד

היו עושים לו לינץ' ודורשים תמורת הגופה שלו לשחרר רוצחים אלא אם הוא היה שמאלני קיצוני והיה מקפיד ללקק להם אבל גם זה לא בטוח

ShukyD

New member
אז בוא אני אתן לך דוגמא

וכמובן שאתה תמצא דרך להתחכם אבל ננסה בישראל חיים ערבים ישראלים וערבים פלסטינאים.. וגם אם לא חיים, נכנסים לעבוד פה כל יום אלפים. בשטחים יש ישראלי אחד? יהודי ישראלי אחד בשטחים? שאפילו נכנס רק כדי לקנות חומוס? בארץ לא נוגעים בהם, לא נוגעים בהם בכלל.. בשטחים רק תחשוב להכנס כבר יעשו בך לינץ'... ואני מדבר על אזרחים, לא על חיילים.. מילא חיילים זו מלחמה אין מה לעשות אבל פגיעה באזרחים.. וכל הפגיעות המכוונות שלהם באזרחים. קשה לי להאמין שלפוצץ אוטובוס או לירות קסאמים על שדרות זה נסיון לפגוע בכוחות צבאיים אז רנין התבכיינה שנעמה אמרה לה שאנחנו הורגים אזרחים בטעות כן, אנחנו הורגים אזרחים, אבל זו לא המטרה שלנו, בניגוד אליהם אז לפני שאתם ושכמותכם מתבכיינים לנו על זכויות אדם, תדאגו לסגור את הפער הזה. אנחנו יותר הומנים ממה שהעולם מסוגל להכיל, ואם לא היינו הומניים הם היו סובלים הרבה יותר ואני גם יכול להבטיח לך שאתה והחברים שלך הייתם יושבים יפה בצד ושותקים.

איתי בל

New member
ברור שיש הבדל

זם גם לא חוכמה ההבדל הזה זה כמו שתשווה את ישראל שקיימת 60 שנה לעומת ארה"ב שקיימת כמה מאות שנים הם עוד אין להם מדינה והם מרגישים סמכנים מושפלים ובכלל הם מתנהגים בטיפשות וגם לא מטפחים אותם והם צריכים מישהו שיעשה את זה קצת בשבילם ואין מישהו כזה הם נדפקו קצת... זה גם לא בעיה שלנו אבל כן קיים...איזון מסויים...מקבלה אם יהודי ילך במקום הזה אתה צדוק יעשו לו לינץ' אם ערביה נמצאת אצלנו בתוכנית ריאליטי גם עושים לה לינץ'... אבל מתורבת בפורום בתפוז ולא הוריגם אותה אבל כשיש לה יום הולדת אומרים לה בפורום תחנקי וזה עוד נשאר בפורום כאילו זה מקובל אז ברור שאנחנו יותר אינטיליגנטים כי אנחנו גדולים אחרת ואין לי ספק שמשנה מקום משנה מזל זה לא עניין גזעני אתה מבין...זה לא עניין של גזע באותה מדינה נגיד אם זה היה הפוך וב48 הם היו מקבלים מדינה אל תחשוב שהם לא היו יודעים להתמדוד איתה ואנחנו היינו גודלים כל כך יפה... לא היינו אולי בדיוק כמוהם וזה משהו שצריך לשנות בקו מחשבה שיכול להביא פתרון כי אם באמת ערבי רק בגלל שהוא ערבי לא יכול להיות בנאדם אז אין פתרון

איתי בל

New member
עוד דבר שאני פשוט רוצה להגיד

כששי למשל... בא אל רנין בשישי האחרון לנחם אותה ואמר לה שהוא לא שם זין על הקידוש או לא יודע מה הוא אמר... בנאדם שתיים נזפו בו כאן אבל זה עבר עזבו שרנין לא אמרה דבר כזה אם כן הייתם חוגגים אבל היא כולה קמה... היא קמה אחרי שהיא חשבה שנגמר הקידוש וזה באמת היה נראה כאילו נגמר היו שם עוד אנשים שהסתובבו ליד השולחן קמה כי היא הרגישה לא נעים והמשפחה שלה בבית רואים אותה עושה קידוש של יהודים שהם עם עליון וגויים נחוטים ועשיתם מזה כאילו היא לא מכבדת את הקידוש כאילו שאם היא לא מדליקה חנוכייה אז היא מזלזלת היא מכבדת הכל אבל זה פשוט לא היא... באיזה מדינה תראו שני עמים שהם במלחמה אשכרה יושבים ועושים ארוחת שישי זה כמו שתראו רוסי יושב עם גאורגי עושה את המצוות שלהם וכולם רואים עצם זה שהיא יושבת שם זה המון וזה שהיא לא מרגישה בנוח זה לגיטימי והיא לא חייבת לאף אחד שום דבר

ShukyD

New member
אבל זו השוואה מטומטמת

כי רוסים וגיאורגים הם אותה דת ורוסים וגיאורגים נלחמים צבא בצבא, לא אזרחים באזרחים, כמו שקורה כאן. ולי יצא יותר מפעם אחת לשבת עם אנשים מתרבויות שונות ולכבד את התרבות שלהם אתה יודע מה בכיף אני אשלם לה כסף שתזמין אותי לעשות איתה כריסטמס איפה כתוב בתורה שהנוצרים נחותים? או שהעם הערבי נחות? אז תעשה לי טובה זה הכל דרמה ופחד ממה יחשבו האנשים היא הרי פועלת לטובת הפליטים הפלסטינאים ודואגת להשמיץ את ישראל בעזרת הארגון שלה אז מה יגידו עכשיו? אולי היא אפילו תשנה את דעתה אחרי התוכנית? לך תדע

איתי בל

New member
מתי היא עשתה דבר כזה?

מתי היא פעלה לטובת פליט ומתי היא משמיצה את ישראל... הדברים לגמרי בראש שלך וגם אם כן...זה דיון של רנין ששונה מדיון על ערבים אצלך אין הבדל ובתורה ובגישה היהודית הדתית יהודים זה עם סגולה קדוש עם נבחר וגויים כל גוי נחוט שילך לגהנום אם ליהודים היה את הכוח והאפשרות ולא היינו מוקפים אויבים לגמרי היינו משתלטים על העולם בכיף

ShukyD

New member
ההשוואה לנאצים מיותרת

עם כל הכבוד להיותנו עם סגולה ועם נבחר אנחנו שווים בנשמות שלנו ולא בשטח שאנחנו מחזיקים אנחנו לא מגלומנים ואין לנו שום צורך להשתלט על העולם פיזית תחומים שבהם כן השתלטנו על העולם הם : כלכלה, מדע, טכנולוגיה, רפואה. דברים שלא מזיקים לאיש ולהפך, עוזרים לאנשים לחיות יותר ובצורה טובה יותר. ותשים לב מסביבך, בעולם, לא רק בארץ תראה כמה שהיהודים הם באמת עם סגולה.

איתי בל

New member
לא השוואתי לנאצים

נאצים רצו אדמות שליטה היו מאוהבים בתחת של עצמם היהודי יש לו אהבה עצמית שכזו שהוא עם עליון סגול ונבחר ושהשאר נחוטים ובהחלטאין לי ספק שבסופו של דבר היינו כל כך תופסים מעצמנו שהיינו הולכים לכבוש את העולם לא על השטח שלו אלה מבחינת באמת בני האדם להפוך את העולם ליהודים כדי שהמשיח יבוא או לא יודע מה כמו שהשתלטנו לכאורה על הכלכלה מדע וכדומה להשתלט על הדת... ואני בטוח שגם היינו מצליחים וזה היה נוראי וגמעיל אבל גם בתנ"ך כתוב שתמיד נהיה עם נרדף...ואני חושב שזה גם במידע חשוב כדי שלא נצליח לא סתם אנחנו מוקפים אויבים אני חשוב שהעם היהודי צריך לשמור עליו על אש קטנה

למעלה