כמה מילים על רנין

ShukyD

New member
איזה שטויות

אתה יודע כמה יהודים היו עכשיו בעולם אם היינו מיסיונרים כמו המוסלמים והנוצרים? בשביל להפוך לנוצרי מטבילים אותך בשביל להתאסלם אתה אומר איזה משפט טיפשי פעמיים בשביל להתגייר אתה יודע מה אתה צריך לעשות? אתה מכיר את התהליך? יודע כמה זמן זה לוקח? אז מה אתה מבלבל במוח אם זו הייתה המטרה שלנו כבר מזמן היו הרבה יותר מ20 מיליון יהודים בעולם ויפה שאתה מצטט לי מהתנ"ך כי מיד אביא לך ציטוט על ישמעאל "אבי הערבים" שמתאר את המצב מאז ועד היום בצורה הטובה ביותר אבל אני לא באמת חושב שזה שכתוב עלינו שתמיד נהיה עם נרדף זה בשביל שלא נצליח זה כתוב כי זה מתאר את המצב, מאז ומתמיד "עומדים עלינו לכלותנו והקב"ה מצילנו מידם" זה תיאור מדוייק של המצב, זה נועד לחזק את האמונה שלנו, כל אחד במה שהוא מאמין, כאלה שמאמינים באלוהים וכאלה שמאמינים בעצמם כאלה שמאמינים ביהדות או בציונות. מויקיפדיה : ישמעאל הוא בנם של אברהם והגר, שפחתה המצרית של שרה. נחשב לאבי הערבים על פי היהדות, האיסלאם והנצרות. על פי הסיפור המקראי בספר בראשית, שרה נתנה לאברהם את הגר כי ידעה שהיא (שרה) עקרה. לאחר שהגר הרתה, זלזלה בשרה. בעקבות זאת שרה התלוננה אל אברהם שהתיר לה לעשות בשפחתה כרצונה. שרה עינתה את הגר, והגר ברחה משרה אל המדבר. במדבר, ליד מעיין, פגשה הגר במלאך שמסר לה נבואה על הולדתו של ישמעאל ועל אופיו: "ויאמר לה מלאך ה' הנך הרה וילדת בן וקראת שׁמו ישׁמעאל כי-שׁמע ה' אל-עניך, והוא יהיה פרא אדם ידו בכל ויד כל בו ועל-פני כל-אחיו ישׁכן."

איתי בל

New member
לא הבנת מה אני אומר

והציטוט מויקיפדיה מוכיח את זה לא היה קשור בעליל אני יודע שזו אל המטרה הנוכחית שלנו אף פעם לא הצלחנו להגיע אליה אני גם לא אומר שהמטרה לגייר אנשים שי עוד דרכים להפוך את כל העולם ליהודי אני סך הכל לוקח מהתנ"ך את זה שנהיה תמיד עם נרדף ואני מנסה להסביר למה כעם נרדף ניצחת במלחמה אחרי יום שיש לך מדינה זה הכוח... אז אם לא היית נרדף היית פי כמה וכמה חזק ואני כן חושב שהדברים הללו היו קוראים רק בניגוד לנאצים היינו מצליחים...לכן כן תהיה עם נרדף אבל זה כבר פירושים שלי אין פה צודק או טועה על "אם" אפשר לדבר שנים

ShukyD

New member
הוא יכול להיות בנאדם, הבעיה היא...

שאל תשכח שהם לא היחידים בסכסוך הזה גם אנחנו איתם באותו סכסוך יותר מ2000 שנה ותמיד היינו צד מפותח יותר ומתקדם יותר תסביר את זה זה לא שהם היחידים בסכסוך ואנחנו מסתכלים עליהם מהצד או מלמעלה הם לא היו צריכים לקבל מדינה ב48 כי להם לא הייתה שואה ולהם לא השמידו ואני חושב עם כל הכבוד שכל המדינות המקיפות אותנו היו הרבה יותר חזקות מאיתנו ב47 כשהיינו פחות שישה מיליון ואולי גם ב67 ועובדה שניצחנו את כולן ביחד, לא אחת אחת אז אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה על הפלסטינאים המדינות שמסביבנו קיימות הרבה יותר מאיתנו.. וזה לא נותן להן שום יתרון אז תבין שזה לא קשור אם הם היו מקבלים מדינה או לא מקבלים מדינה...

איתי בל

New member
ובמלחמה האחרונה הוצאנו תקו

אתה סתם נכנס לתחרות מטופשת מי יותר חזק מי יותר שווה עזוב אותך מהשטויות האלה חיה תן לחיות לקחת דבר שאמור להיות יפה כמו דת ושמת בו הרג שחרר

ShukyD

New member
זה לא עניין של מי יותר חזק ומי יותר שווה

אני חי ונותן לחיות אני פשוט נותן לך דוגמא איך מדינה שקיימת הרבה יותר שנים מאיתנו הובסה על ידינו כשלנו עוד לא הייתה מדינה אז אתה אומר שהפלסטינאים חלשים ומסכנים כי אין להם מדינה? כי אנחנו פה יותר זמן? זה לא קשור זה הכל גישה ובמלחמה האחרונה לא הוצאנו תיקו, אבל גם לא ניצחנו בצורה מוחצת הסיבה היא שנלחמנו נגד גרילה ולא נגד מדינה.. וגם היה לנו שר בטחון על הפרצוף ולא היו מטרות מוגדרות מה שאמור עוד יותר לחזק את הפלסטינאים כי הנה, גם הם לוחמי גרילה... אז איך הם לא כמו חיזבאללה? גם החמאס ממומן ע"י איראן וסוריה ונכון שהחמאס זה לא כל הפלסטינאים אבל גם חיזבאללה זה לא כל הלבנונים.. סמוך עליי שיש להם מספיק תומכים שרוצים שהם יעשו את זה בשבילם..

איתי בל

New member
ברור שאנחנו אחלה

קודם כל...ואל תתפוס אותי במילה אבל כל המדינות שקיימות סביבנו גם קיימות בערך אותו זמן זה לא שגם הם קיימים מאות שנים אבל ההתקדמות שלנו כמדינה מרשימה לכל הדעות אין דבר כזה מדינה שתוך 60 שנה מגיעה לאן שהגענו...ברור שמגיע הרבה תודה לארה"ב אבל היה גם מגיע לנו העזרה שלהם אז יש כבוד אבל לא חושב שזה גם כזה קשור...עזוב שברחנו מהנשוא ממזמן

ShukyD

New member
לפחות היה לנו דיון מעניין

בנוגע לסוריה וירדן אתה צודק הן מסביבות שנת 42 מצרים לעומת זאת קיימת משנת 22

יNOT

New member
אי אפשר להימנע מדיונים בפוליטיקה?! ../images/Emo4.gif

אין לי בעייה עם קצת השוואה ,אבל לא ללכת על זה בטון וכחני , אחרת זה סתם נהיה דיון פוליטי מי ימני, מי שמאלני וכו...וכל אחד נותן את נאום "הבחירות" שלו. תנסו לדבוק בעובדות של התוכנית, ולא ללכת רחוק מידיי.

faery18

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאתה כל כך צודק כל מילה בסלע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

../images/Emo45.gif לא יכולתי להסכים יותר!!

שתעוף כבר!!!!!!!!!!!!!!! לא נמאס לדיירי הבית מהבכי שלה?? הם לא מבינים שהכל משחק אצלה?? היא מלאת ביטחון ומודעת לעצמה ברמות והיא פשוט משחקת אותה שבירה ועדינה, ולא אוכלת רק כדי שיגידו לה תאכלי תאכלי איך את רזה וכו'.. קלטתי את הצבועה הזאת אבל יש לי הרגשה שהיא תשאר עוד הרבה אוףףףף היא מעלה לי תפיוז! היא ערן ונעמה!

למעלה