כמה פרקים?

sergew2

New member
כמה פרקים?

תגידו מישהו יודע כמה פרקים יש בסך הכל??? כי כשגיא פינס שאל את וויקטור, אז הוא ענה שבערך 5000 וגיא אמר לו שהוא שמע על 7820 ואני שמעתי 7000 בלבד...
אז כבר התבלבלתי. מישהו יכול לענות לי?????

כן, פאדיחה קטנה לאריק... הוא טעה

עברו את הפרק ה-7000. למספר המדוייק כנס לאתר של CBS לפרקים היומיים (נדמה לי שהם ממוספרים) אם כי בינינו, אני ממש לא מבין מה זה משנה לך אם זה 7820 או 7350

Dawn12

New member
גם לגיא עצמו היתה פאדיחה

הוא אמר שאנחנו מפגרים אחריהם ב-3000 פרקים, ואבוי לנו אם זה היה המצב. גם ככה הפער בינו לבין ארה"ב גדול מספיק, אבל מדובר "רק" באיזור ה-1000 פרקים כמדומני.

הוא התבלבל

מאחר ואנחנו התחלנו לספור מהרגע שהסדרה עלתה בערוץ 3, ולא מההתחלה. ואם אינני טועה, אנחנו בפרקי ה-3000 ומשהו לפי הספירה שלנו, ומכאן הטעות.

אור2221

New member
כן.

פרק האלף הגיע בערך ב94, אני עדיין זוכרת את הכתבה במעריב לנוער, ובידיעות, עם התמונה של דני וקריקט בשער :). אור.

sergew2

New member
אלוהים מה ראיתי!!!!

תקשיב בן-אדם, נכנסתי לפי הצעתך לרשת cbs ושם ראיתי את הפרק היומי של צח"מ נכון ל-18 בפרואר 2004 ונחש איזה פרק רשום?????? 7823!!!!!! כן כן אני נשארתי עם הפה פעור!
. רק תגיד לי שזה לא נכון כי אם כן אז יוצא שאנחנו כאן בפיגור של משהו בסביבות ה-4400 פרקים????

Charmed24

New member
היום

שודר אצלנו פרק #3501, תוסיף לזה את 3262 הפרקים הראשונים שלא שודרו בארץ, ותקבל שהיום שודר אצלנו למעשה פרק #6763, ומכאן שאנחנו בפיגור של בדיוק 1060 פרקים

Charmed24

New member
משום ש...

הסדרה עלתה לאויר במרץ 1973. חברות הכבלים עלו לאויר בארץ במרץ 1990, והשידור הראשון שלהם היה פרק של צח"מ, אבל יש גבול לכל תעלול, אי אפשר לשדר פרקים מלפני 17 שנה, אז הם הלכו "רק" 4 שנים אחורה, והתחילו לשדר מפרקי פברואר 1986, וכך חסכו מאיתנו את 13 השנים הראשונות, אבל לא נורא, איכשהו הצלחנו להסתדר גם בלעדיהן...

אור2221

New member
אתה רציני?

השידור הראשון היה פרק של צח"מ??? גדול! איך לא ידעתי. התחלתי לראות כשנה + אחרי (הערכה, מכיוון שאני יודעת שבחיים לא ראיתי את הרומן של ויקטור ואשלי, אבל התחלתי לראות לפני שויקטור וניקי קיבלו מסמכי גירושין...) ב91 הייתי בת 9 :) למען האמת, חבל לי, הייתי כל כך שמחה לראות את כל הפרקים של ויקטור וניקי מהתקופה ההיא. אמנם השגתי את כל העיקריים משנות השמונים אבל עדיין יש המון שחסרים לי.

Charmed24

New member
ויקטור וניקי

התגרשו אצלנו בסוף 92... אני עדיין זוכר את הפרק שניקי חתמה על הסכם הגרושין במשרד של ויקטור, ולאחר מכן יצאה, וראו את שניהם בוכים משני כיווני הדלת...

אור2221

New member
כן... גם אני זוכרת

יש לי חלק ממנו על קלטת, וזה פרק כל כך עצוב. היא אמרה לו "As you can probably tell, I'm still very much in love with you" חתמה, והתחילה לצאת, כשהיא עמדה ליד הדלת הוא קרא לה, והיא הסתובבה אליו עם מן מבט מלא תקווה, ואז הוא אמר (בקול חנוק מבכי) "I wish you all the best" והיא חייכה חיוך מריר ויצאה החוצה, ואז שניהם התחילו לבכות... SOB.

sergew2

New member
תודה על התשובה אבל....

כמה פרקים יש בס"ך הכל, על זה אף אחד לא ענה לי??????? אה ותודה רבה עכשיו אני יודע שאצלנו כאילו משודר פרק 6763 לא ידעתי, תודה על המידע!!

Charmed24

New member
תשובה: אינסוף ../images/Emo22.gif

אתמול שודר בארה"ב פרק 7825#. אם כוונתך מתי ישודר הפרק האחרון, לסדרות האלה אין סוף. הן משודרות שנים על גבי שנים, ולעיתים נדירות יורדת סבוניה מהמסך. צח"מ משודרת בארה"ב כבר 31 שנה, ויש סבוניות הרבה יותר זקנות- למשל guiding light שאינה משודרת בארץ, רצה בארה"ב כבר 52 שנה, מאז 1952

sergew2

New member
אם זה אינ-סוף אז...

אז את רותה להגיד לי שאנחנו נמות ולא נראה את הפרק האחרון????? בטוח חייב להיות לזה מתישהוא סוף, לא ייתכן שזה אף פעם לא ייגמר, את רוצה להגיד לי שבעוד 200 שנים צח"מ תהיה פרק 60000000 ו תגידי לי שזה לא ייגמר????

אנחנו נמות בכל מקרה ../images/Emo3.gif

(ובכלל, בעוד מיליון שנים כדה"א יתפוצץ, סתם לידע כללי. נכון שכל נושא הכוכבים נורא מעניין
ויש המון גלקסיות שאנחנו בכלל לא מודעים אליהן, מעניין מה הולך שם). אבל כן, אנשים חיים ומתים, אבל לכל אחד יש תחליף. לכל סיר יש מכסה
ככה שאם ירצו, וזה תלוי בתקופות - מה יהיה מקובל ומה לא (את יודעת - מה שהיום אין הופך אח"כ לאוף, ולעיתים אחרי שנים האין שהפך לאוף חוזר להיות אין
ככה שאין לדעת). אבל בעיקרון, כן, אם ירצו בהחלט יכול להיות מצב שהסדרה תמשיך גם אחרי מותנו. איזה יופי של דיבורים, במיוחד ביומולדת....

אבל את מעלה סוגייה מאוד מעניינת

אכן, איך אני אוכל לנוח על משכבי בשלום כשאני לא אדע איך הסדרה תסתיים, או לפחות מי תהיה הריקאסט של מרי וויליאמס ה-3

sergew2

New member
יש סוף...

תראי לדוגמא ניקח את הסבונייה "סנטה ברברה", היא שודרה בערוץ רוסי ויש לי אפילו חבר שסבתא שלו ראתה את כל הפרקים מההתחלה ועד הסוף!!! והנא היא נגמרה... אז ככה גם צח"מ ייגמר (לא עכשיו בכל מקרה, אבל ייגמר) כמו כל הסדרות שייגמרו, מפני שאין דבר כזה "אין סוף", לכל סדרה יש את הסוף שלה, וגם אם לא (רק בהנחה שלא) אנשים יפסיקו לראות כי מרוב שמשדרים כבר מלא כבר לא יהיה משהו חדש להראות ויורידו את זה מהמסך!!! אני אישית חולה על "צעירים" ואין סיכוי שאני ארצה שזה ייגמר בקרוב, אבל בכל זאת יש לי רצון שזה ייגמר מתישהו כי אני רוצה גם להנות מהסוף ולא לראות שמורחים את אותן העלילות 500 פעם!

למעלה