כמה פרקים?

python 4

New member
את רצינית?

נראה אותך אחרי צפייה של שנים מגיעה לפרק האחרון ולא אומרת.. "אני רוצה עוד"! העניין הוא שכל הזמן מצטרפים קהלים חדשים לסדרות האלה, למשל.. אנחנו, שלא ראינו מן הסתם את הפרקים של הסבנטיז אבל רואים את הפרקים של היום, ואולי הילדים שלנו (כלומר של חלקנו) יראו את הפרקים של שנות 2030. הקהלים מתחלפים, הדמויות מתחלפות, והאופי של הסדרה יכול להשתנות לחלוטין במהלך העשורים.

ובמילים אחרות

אתה חוזר על מה שאמרתי

Dawn12

New member
לא לא לא

אם תביט בהודעתו של צהובון תבין מהיכן הגיע הבלבול. אנחנו בערך 1000 פרקים אחורה. ממש בקרוב יתחילו פרקי שנת 2000, ולקראת סוף שנת 2000 חגגו בצח"מ 7000 פרקים, כך שהפיגור גדול, אבל לא עד כדי כך.

בכל מקרה - נקודה למחשבה ../images/Emo62.gif

היות וזה יוצר בלבול מסויים, למה שלא ישנו את מספר הפרקים לפי פרקי ארה"ב, כך יהיה יותר ברור לא
זה מה שיס עשו כששידרו את "לחיות" - רשמו את המספר האמיתי (8,000 ומשהו) לעומת "ויוה" שהתחילו לספור מ-1. מצד שני, ערוץ 3 גאה
בסבונייה הראשונה ששודרה ראשונה אצלם, כך שהם "מנפנפים" את 3,501 הפרקים הבלעדיים שהקרינו - לאורך התקופה הארוכה וההתמדה. אבל עדיין, אני חושב שצריך לשלוח לקברניטי ערוץ 3 בקשה לעדכן את המספר לפי פרקי ארה"ב.

Dawn12

New member
אנחנו נתלה כאן שלט בקהילה

לכל מי שהקפיצה במספרים תטריד את מנוחתו.

אור2221

New member
4 שנים וארבעה חודשים בערך

אנחנו כמעט בחג ההודייה של 99 בפרקים שלנו. פעם חישבתי בדיוק, אבל שכחתי כמה זה יצא. אור.

לדעתי בשביל לסגור את הפיגור

צריך לעשות "מרתון" של 3 פרקים ביום, למשך כמה חודשים, וכך לצמצם את הפער הענק, לפעמים זה ממש מעצבן לדעת כל מיני דברים שקשורים לזה שאצלינו הפרקים שודרו שם לפני 4 ומשהו שנים

Charmed24

New member
אתם יודעים

שבראש השנה של 92, הכבלים עשו מרתון ושידרו 15 פרקים ביום אחד
ואגב אנחנו בפיגור של בדיוק 4 שנים ו-3 חודשים

אור2221

New member
באמת?

לא זכור לי, וזה אומר שלא ראיתי. מצטרפת לשאלה, אילו עלילות? למרות שלפי ציר הזמן, זה בטח לא משהו שאני ממש רוצה לראות (ניקי מזייפת את המחלה הסופנית שלה, וכו'....) אור.

Charmed24

New member
זה כבר היה אחרי

שויקטור ידע שניקי לא סובלת משום מחלה סופנית... פרקי אמצע 1988... קסנדרה מנסה להסתיר מפול שהיא נשואה. טרייסי ובראד בהריון. ג'ואנה פנמור מאוהבת בג'ון. לורן וג'יל רבות על מרק מרז'רון וכו'...

אור2221

New member
כן, אז כבר ראיתי

אני פשוט לא זוכרת שוק לגלות שפיספתי 15 פרקים, כי אני בטוחה שלא ישבתי בערב ראש השנה למרתון עצבני :)

אור2221

New member
באמת?

לא זכור לי, וזה אומר שלא ראיתי. 92 ערב ראש השנה - יש להניח שהייתי בארוחת ערב משפחתית אצל הסבתא שלא ראתה את הסדרה. אני בשוק שלא ידעתי את זה, כנראה פספסתי יותר פרקים ממה שחשבתי בתור ילדה. מצטרפת לשאלה, אילו עלילות? למרות שלפי ציר הזמן, זה בטח לא משהו שאני ממש רוצה לראות (ניקי מזייפת את המחלה הסופנית שלה, וכו'....) אור.

רונני2001

New member
איך אתם זוכררררים??

זה היה כ"כ מזממממן!!! אני גם התחלתי לראות באותה תקופה... לא זוכר שום דבר מהתקופה ההיא... מעניין ממתי אני זוכר...

אור2221

New member
זוכרים...

למען האמת יש דברים שאני זוכרת כאילו היו אתמול (ויקטור מציל את ניקולס מחנק...), ג'ורג רולינגס מתכנן את ההפללה של פול, אבל יש דברים שנמחקו לגמרי, אפילו שהם מאותה שנה.

נכון../images/Emo70.gif היו זמנים../images/Emo70.gif

גם אני זוכר דברים כאילו היו אתמול... (ניקי מזמינה חדר לה ולבראד ב"לודג'"... אה זה באמת היה אתמול...
)

למעלה