כמה פרקים?

רונני2001

New member
../images/Emo128.gifלא את ניקולס... את וויקטוריה....

את שני המקרים האלה אני גם זוכר... את ג'ורג' וקסנדרה רולינס... את הרומן שהיה בין פול לבין קסנדרה... את הנסיון לרצח שלה ע"י בעלה... ו... איך שפול הציל אותה... (אני אשכרה זוכר: הטקטיקה של הרצח היתה: קרח על בסיס גז - כזה שמתפוגג ולא משאיר שום ראיה יהיה תקוע בצורה כלשהי על ההדק של האקדח שיהרוג אותה. סיממו אותה בסם משתק ואמרו לה שהיא עומדת למות... אני זוכר ה-כ-ל-!!!)

אור2221

New member
ויקטוריה היתה שנה

מאוחר יותר, וג'ק הציל אותה (והצליח לגרום לניקי לסלוח לו על כך שמכר אותה לויקטור בשביל ג'בו) אח... קסנדרה, אדריאן והקרח היבש - היה לי את ההצלה של ויקטור שנים על קלטת עד שמישהו הקליט עליה (טוב, עד שאני הקלטתי עליה בטעות...) "Oh my god, you're drugged, you're drugged" עם ניקולס, ויקטוריה הפילה מטבע בעריסה שלו, וויקטור קלט שהוא נחנק וביצע הנשמה, אם זכרוני לא מטעה אותי, הוא קיבל gratitude sex מניקי באותו הלילה, למרות הגירושין.

קסנדרה היתה יפייפיה ולג'ורג היתה...

אחיינית יפה לא פחות בשם בריטני שגם היתה מאוהבת בפול, והרבה לפני כן, האם מישהו זוכר את פארן שאיבדה את הזיכרון? זה היה בתקופה שויקטור היה מאוהב באשלי וניקי וג'ק תכננו אין לתחמן את ויקטור בעניין המחלה של ניקי. (ניקי בעצם רצה לספר לויקטור שהיא כבר לא חולה וזאת בעצם טעות של הרופא ואז היא מצאה אותו ואת אשלי מתחבקים החווה ומה שבעצם היא לא ידעה זה שבדיוק ויקטור ואשלי החליטו להיפרד משום שניקי חולה.. והשאר כבר אגדה...) מה שלא הבנתי עד היום זה איך כביכול עברו 15 שנה עד שמצאו את אבא של פול?

Charmed24

New member
אדריאן הרשע

שגרם כל-כך הרבה צרות לפול ולקסנדרה, הוא לא אחר מאשר בן דייוידסון מלחיות את החיים, אמנם אז עם רעמת שיער מפוארת, וכיום מקריח, אבל בכל זאת מדובר באותו בחור...

לא מדוייק - ויקטור הציל אותה

ויקטור בחושיו המחודדים הציל בסוף את קסנדרה רולינס רגע לפני שהקרח התמוסס....

Charmed24

New member
כל המאמצים האלה

להציל את קסנדרה היפיפיה, ושנה אחרי זה היא נדרסה לה סתם כך, ומתה... ואם כבר מדברים על זלזול בצופים - לא טרחו לצלם בכלל את סצינת הדריסה. פול חיכה לה בקולונייד רום, ישב לו שם לבדו, ולפתע שמע חריקת בלמים, נבהל ורץ לכיוון היציאה. זהו. ככה הרגו לנו את קסנדרה. בושה וחרפה

שמיצית

New member
איך אתם זוכרים את כל זה../images/Emo35.gif

אני רק זוכרת שלקסנדרה היה בעל איפוטנט. .זה אומר עליי משהו, שרק את זה אני זוכרת
תמהתני....

junny

New member
שכחתי לגמרי

כל הכבוד לכם בעלי הזכרון, אני שכחתי לגמרי מהעלילות האלה. עכשיו שהזכרתם הכל חוזר אלי.

אור2221

New member
זה אומר

שהתחלת לראות מוקדם בעלילה שלה, אבל את השאר שכחת :) אבל רוב מה שקרה לקסנדרה שלנו (או סנדי, או קסי... תלוי ע"פ הכינוי של מי הלכת, ג'ורג קרא לה סנדי ואדריאן קרא לה קסי... או אולי ההפך???) אחרי ההצלה שלי מידי ויקטור היה די משעמם, חוץ מלסמם את בראד ולהתחתן איתו, קלאסי :) היא מתה, דרך אגב, ביום ההולדת של ויקטור, וביום שהתינוק של לורן נולד ושילה החליפה את התינוקות. אמנם זה לא קרה באותו פרק אבל באותו יום קלנדרי. אני זוכרת את ויקטור מדוכא בגללה, ואת אשלי חצי מנסה לנחם אותו, וחצי מנסה לתחקר אותו אם הוא שכב עם קסנדרה. אור.

junny

New member
עכשיו התבלבלתי לגמרי

אני לא זכרתי שזה היה סמוך להחלפת התינוקות..

אור2221

New member
המוות שלה

היה ממש פרק או שניים (או אולי יותר, שלושה ארבעה) כי זה היה שבוע מאוד ארוך בGC, אבל זה היה אותו יום. דווקא את זה יש לי על קלטת איפשהוא, לא את ההחלפה עצמה (זה התפרש על פני מספר פרקים שהיו כולם אותו יום בסדרה, אבל לא אצלנו) אבל את לורן הולכת ללדה ופול היה אמור לעזור לה, אבל הוא היה במצב נפשי קשה בגלל קסנדרה, וניסה להחביא את זה מלורן.

אור2221

New member
זה אומר

שהתחלת לראות מוקדם בעלילה שלה, אבל את השאר שכחת :) אבל רוב מה שקרה לקסנדרה שלנו (או סנדי, או קסי... תלוי ע"פ הכינוי של מי הלכת, ג'ורג קרא לה סנדי ואדריאן קרא לה קסי... או אולי ההפך???) אחרי ההצלה שלי מידי ויקטור היה די משעמם, חוץ מלסמם את בראד ולהתחתן איתו, קלאסי :) היא מתה, דרך אגב, ביום ההולדת של ויקטור, וביום שהתינוק של לורן נולד ושילה החליפה את התינוקות. אמנם זה לא קרה באותו פרק אבל באותו יום קלנדרי. אני זוכרת את ויקטור מדוכא בגללה, ואת אשלי חצי מנסה לנחם אותו, וחצי מנסה לתחקר אותו אם הוא שכב עם קסנדרה. אור.

נכון

גם אני נורא התאכזבתי שאפילו לא הראו לנו את המוות. באמת לא בסדר להיפרד מדמות כגון קסנדרה באופן כזה.

רונני2001

New member
אני זוכר שהצטערתי שהיא מתה....

היא הייתה כ"כ יפה! חבל על הזמן! אני חושב ש... היא אפילו שמה את וויקטוריה ואת כריסטין על הקטטטן!

python 4

New member
גם פול היה שם.

הוא וויקטור התפרצו לבית של קסנדרה. אני זוכר את זה כאילו זה היה.. לפני עשור. וניקי בכתה.
הו כמה שהיא בכתה.

למעלה