ראה מסר אם כך הדשא שלי חדש יחסית נשתל השנה ואני מתכוונת לנסות לאוורר קצת עם קלשון אבל עוד לא יודעת מתי לדעתי חלק נכבד מבעיית הדשא שלי היא צל אעקוב כמה ימים יודעת שהשמש שינתה זוית ורואה את זה על פני הדשא
אתחקר את בעלי על טווח המחירים ועל דגמים כדאיים היא מדהימה באפשרויותיה וכזה כיף לצאת בבקר עם מצלמה לחצר ביד השניה עיתון וכוס קפה לצלם כמה צילומים ולשבת על הנדנדה בין הפרחים
לא ירד גשם אם זרעת בחלק לא מושקה של הגינה יש להניח שזה ינבוט עם בוא הגשמים אני זרעתי בערוגה ואני משקה שם אם נשארו לך זרעים תחכה קצת ותזרע שוב עם בוא הגשמים וכך יהיו לך תורמוסים תקופה ארוכה יותר (וכאן צריכה לתת את הקרדיט ללורד ביגפוט שגם שלח לי זרעים וגם עצות חינם שבהחלט שוות כל עצה
חומציות-כדאי לישתול אותה בעציץ גדול רק בכבול או אדמת עציצים משובחת אים כי ראיתי כבר בהרבה מקומות {בקיבוץ מישגב עם} שתולה באדמה - שיח ענק חצי צל-זקוקה להשקיה מסודרת ויסודית קל לעשות יחורים מימנה - מהקצוות הצעירים
הגדול- יש תלויות מדהימות מתאימות לסלסלות ואדניות ויש זקופות -יש מלאות ויש בכל הצבעים זקוקה לדישון-אחד הפרחים היפים ביותר-מפתחת בית שורש גדול לכן אים אתם שותלים בעציץ קחו זאת בחשבון אפשר לישתול גם באדמה בחצי צל -להקפיד על השקיה מסודרת - גם ההורטנזיה וגם הפוקסיה הם רב שנתיות למרות שבמקומות החמים והלחים בדכ לא עוברת את הקיץ בשלום