כמה תמונות מהגינה - ופלא הנביטה

Rוני

New member
תודה מוטי,

ראה מסר אם כך הדשא שלי חדש יחסית נשתל השנה ואני מתכוונת לנסות לאוורר קצת עם קלשון אבל עוד לא יודעת מתי לדעתי חלק נכבד מבעיית הדשא שלי היא צל אעקוב כמה ימים יודעת שהשמש שינתה זוית ורואה את זה על פני הדשא

reuven4u

New member
פשששששששששששששש

איזה יפה! אמרתי כבר שבעניי הנביטה זה אחד השלבים היפים ביותר של הצמחים... במיוחד קטניות למיניהם

צפנתי

New member
איזה יופי! תמונות משגעות!

איזה מצלמה? כמה היא עולה? איפה לקנות אותה בזול?

Rוני

New member
באינטרנט, צפנתי

אתחקר את בעלי על טווח המחירים ועל דגמים כדאיים היא מדהימה באפשרויותיה וכזה כיף לצאת בבקר עם מצלמה לחצר ביד השניה עיתון וכוס קפה לצלם כמה צילומים ולשבת על הנדנדה בין הפרחים
רק לכמה דקות שיהיה כח להמשיך את היום עם חיוך

Rוני

New member
צפנתי - הסוג הוא אולימפוס

4 מגהפיקסל ועוד כתוב עליה camedia camera d-40zoom מניחה שיש דגמים חדשים יותר אבל היא מצויינת

א ס ף ב

New member
הרעיון של שלבי הנביטה ממש מוצלח!

אני זרעתי רק היום תורמוס, למרות שאני ירושלמי ולמרות שהולך להיות יחסית חם השבוע, אבל לא רציתי לחכות יותר מידי (כאן עוד לא ירד גשם של ממש מתחילת העונה).

Rוני

New member
אסף, אנחנו שכנים (יחסית) וגם פה

לא ירד גשם אם זרעת בחלק לא מושקה של הגינה יש להניח שזה ינבוט עם בוא הגשמים אני זרעתי בערוגה ואני משקה שם אם נשארו לך זרעים תחכה קצת ותזרע שוב עם בוא הגשמים וכך יהיו לך תורמוסים תקופה ארוכה יותר (וכאן צריכה לתת את הקרדיט ללורד ביגפוט שגם שלח לי זרעים וגם עצות חינם שבהחלט שוות כל עצה

טסונמי1

New member
ואגב לירושלמים "למינהם"

לדעתי פוקסיות יגדלו אצלכם נהדר-וגם הורטנזיות שווה לכם לנסות

Rוני

New member
יש לי פוקסיה שחלתה

ונראתה מאד מסכנה הגמעתי אותה בקונפידור היא התאוששה ברובה אבל כל פרחיה נעלמו לא רואה ניצנים כרגע לא יודעת מה זה הורטנזיה

א ס ף ב

New member
הייתה לי פוקסיה והיא שיגשגה לתפארת

מכל מיני סיבות, נאלצתי לעקור אותה
ומאז לא שתלתי חדשה. באמת רעיון טוב לשתול אחת נוספת. וגם אני לא יודע מה זאת הורטנזיה. . .

טסונמי1

New member
הורטנזיה- מדשנים עים דשן לאוהבי

חומציות-כדאי לישתול אותה בעציץ גדול רק בכבול או אדמת עציצים משובחת אים כי ראיתי כבר בהרבה מקומות {בקיבוץ מישגב עם} שתולה באדמה - שיח ענק חצי צל-זקוקה להשקיה מסודרת ויסודית קל לעשות יחורים מימנה - מהקצוות הצעירים

טסונמי1

New member
פוקסיה- עדיין לא הגיע לשוק המיבחר

הגדול- יש תלויות מדהימות מתאימות לסלסלות ואדניות ויש זקופות -יש מלאות ויש בכל הצבעים זקוקה לדישון-אחד הפרחים היפים ביותר-מפתחת בית שורש גדול לכן אים אתם שותלים בעציץ קחו זאת בחשבון אפשר לישתול גם באדמה בחצי צל -להקפיד על השקיה מסודרת - גם ההורטנזיה וגם הפוקסיה הם רב שנתיות למרות שבמקומות החמים והלחים בדכ לא עוברת את הקיץ בשלום

nony11

New member
תוכלי לפרט בנוגע לדשן?

מה ס'תומרת דשן לאוהבי חומציות?

למעלה