כמה תמונות מהגינה - ופלא הנביטה

טסונמי1

New member
יש צמחים שאוהבים חומציות-

בישבילם יש דשן ניוחד שאפשר ליקנות בכל משתלה - מבקשים דשן לאוהבי חומציות על השקית או הקופסא רשום בדיוק איזה צמחים אוהבים דשן זה אזלאות-למרבה הפלא גם היביסקוסים-הורטנסיות-בשמיות למרות שהם מסתפקות גם ב20 20-אקוילגיה-ועוד סוגים

Rוני

New member
אני חולה על העציצים המעוצבים

בסגנון הזה אבל מכירה פה בסביבה רק מקום אחד שמוכרים כאלו (2 סמ' מהבית שלי) אבל לא יכולה להשוות מחירים מישהו מכיר איפה אפשר לקנות באזור ירושלים ולא במחירי רצח?

Rוני

New member
../images/Emo124.gif מישהו יודע אולי?

לפני שהשרשור יעלם בדף של אתמול

א ס ף ב

New member
ok :) נשארו לי קצת ואני אנסה לחכות

איתם. את הרוב כבר זרעתי, בחלקה שאני כן מקפיד להשקות. נראה מה יותר יעיל. אגב, מדובר בזן מתורבת וקנוי (מצורפת תמונה). מה שיש לך דומה או שמדובר בתורמוס הרים (כחול)? אם כי נדמה לי שאותו זורעים במרץ בכלל, אז כנראה שלא. בהצלחה לשנינו

Lord bigfoot

New member
מה שיש לה הוא זן בר אבל

משני סוגים, גם תורמוס ההרים הכחול וגם תורמוס הפורח בצבע תכלת, שלא ברור לי עדיין עם הוא זן נפרד או אלבינו כי הוא גדל באיזור של תורמוס ההרים ורק פרח בתכלת, אספתי זרעים גידלתי ואספתי פי עשרה זרעים. ניתן לזרוע את זן הבר ממרץ עד נובמבר בלי בעייה, הוא כבר יגדל בעונה המתאימה לו. כמו כן ניתן לזרוע יותר מאוחר, ולקבל פריחה מאוחרת, אבל אז צריך להשקות כהגשמים נגמרים, אחרת הפריחה קצרה מאוד, שנה שעברה התורמוסים שלי פרחו עד חודשיים אחרי העונה (למעשה עוד היו לי קצת פרחים ביולי). ובהזדמנות זו מי שרוצה עוד זרעים שיודיע.

ora1m13

New member
רוני,../images/Emo45.gif

התמונות פשוט נהדרות. והחרציות וגם השלבים בנביטת התורמוס פשוט מדהימים. אהבתי מאוד...

למעלה