כמה תמונות...

נכון מאוד, קובי!

tcu6

New member
לי זה נראה כמו עבודה של נקרים ../images/Emo8.gif

או של הימ"מ.

רן 56

New member
יש לי יש לי יש לי

ביום שישי אחה"צ היתי בדיוק ליד המסכן הזה :( ממש מראה עצוב. החורים זה אוורור שהשאירו אחריהם לוחמי היסמ.. היה להם חם מידי במחלקה הראשונה, אז הם החליטו לעשות חורי אוורור. לא היה להם מקדחה אז הם השתמשו בכלי הנשק שלהם. פשוט עצוב לראות את ה 747 במצב הזה :(

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifעדיף מצב זה וכמעת שלם מאשר

חיתוך לצורך שימוש במתכת כמו שנעשה לחלק מקודמיו

רן 56

New member
ומה דעתך על חיתוך לשימוש...

קוקפיטאים ישראלים כולל המכשור בפנים ??? אפילו מוכנים לשלם בשביל זה...

ארזS

New member
יופי לבון ! ../images/Emo45.gif

רק קבל הצעה ידידותית ממני [אם בא לך...] : להבא, שרשר את כל התמונות להודעה הראשונה ולא אחת לשניה. ככה זה לא יהיה אלכסוני כזה ויהיה אפשר להגיב לכל תמונה ותמונה בלי שהתגובה תיפול ככה למטה.

נועם04

New member
20 שניות על RAT

RAT או RAM AIR TURBINE משמשת לאספקת מתח למטוס בחירום כאשר אזלו כל האמצעים לספק (מנועים,APU) . ישנו סנסור על פס המתח אשר מרגיש נפילת מתח הוא נותן הוראת "התפרש" ל RAT . כתוצאה ממגח האוויר הפרופלר מסתובב וכך נוצר מתח (כמו דינמו לאופניים) , מתח זה מועבר לצד שמאל (קפטן) של הקוקפיט ומשאבה הידראולית חשמלית אשר שולטת על מספר מצומצם של הגאים וכך אפשר להגיע לנחיתה בשלום. ה RAT מצוי בכל מטוס דו מנועי של בואינג פרט ל 737 ששם יש פטנט אחר אלו היו 20 שניות על RAT

שתי שאלות נוספות ברשותך

1. מהוא הפטנט האחר שקיים ב 737 ? 2. להוציא את RAT על הקרקע זו בדיקה שגרתית או שיש פה איזו תקלה רצינית? תודה לכל המשיבים - גדעון

grants

New member
737 hydraulic system

Here is the 737´s hydraulic system. you are welcome to look for the equivalent system to the RAT. good luck :)

למעלה