כמות האנשים פה

mcTom32

New member
בהצלחה

Berethor

New member
רעיונות איך לא לפתוח מליון שרשורים?

לא בעיה, אם לא פותחים דיון על כל שטות, כמו בוקר טוב, לילה טוב ודברים בסגנון, אז אין מליון שרשורים לא נחוצים.

mcTom32

New member
כשאני מסתכל על הדף הראשון

אני לא רואה דיון על כל שטות

אבל צריכים להיות יצירתיים ולחשוב איך אפשר לצמצם את כל ההודעות החדשות, אולי לעשות איזה שרשור אחד שבו יהיו כל החדשים סתם דוגמה
ולחשוב מה אפשר לעשות כדי שלא יהיו מיליון שרשורים
אני לא מצליח לעקוב, לא מצליח להגיב, לא מצליח להתייעץ כי הכל עובר לדפים אחרים...

mcTom32

New member
זה אולי עניין של זמן

אבל זה באמת חשוב ואולי כן כדאי לחשוב על פתרונות יצירתיים
כי הפורום הזה חשוב וחבל שאנשים ילכו לאיבוד כאן בכל הכמות המטורפת של ההודעות, זה מאוד משמח לראות כל כך הרבה פעילות בפורום ובמיוחד את ההודעות והתגובות השקסיות שלך אבל אולי כדאי לחשוב בכל זאת :)

not lonely

New member
עניין של הצפנה

כל ההודעות למינהם זה בגלל שיש הצפנה לפורום ורק מי שחסר ניסיון יש לו את המפתח לפענח את ההצפנה.

Berethor

New member
את מקרה מיוחד

איכשהו את מצליחה גם לחשוב הרב על סקס וגם לעקוב אחרי כל מה שהולך בפורום..

אתה לא לבד

אני לא פה יום שלם (בעבודה ולא נוח לגלוש מהנייד) ואני צריכה לחזור 2-3 דפים אחורה,אז אני מספספת קצת דיונים ועונה בערב על מה שנוח לי.

Berethor

New member
גם להיות יצירתיים ולחסוך בספייס לא יזיק

זה בא בתקופות, אולי כרגע אין דיוני שטות, אבל לפעמיים יש.

mcTom32

New member
אני לא חושב שיש בעיה עם דיוני שטות

אבל כמות ההודעות כאן מאוד גדולה ואני קצת חוזר על עצמי, מקווה שהבנתם אותי :)

Berethor

New member
הסברתי כבר מה הבעיה איתם

הם דוחקים דיונים חשובים לאחור, ואני פה דווקא על דיונים על משהו שהוא לא סופר רציני, בשבילי דיוני שטות זה יותר בכוון של משהו שלא מעניין את רוב חברי הפורום, או משהו בסגנון לילה טוב, בוקר טוב, אנשים פותחים שרשור חדש על משהו סתמי לגמרי, כאילו זה צאט או מסנגר פה, מבחנתי דבר מהסוג הזה גובל בספאם, במדובר בפורום.

Berethor

New member
עריכה

אני לא מתכוון פה דווקא על דיונים על משהו שהוא לא סופר רציני.

mcTom32

New member
כשמישהו פותח הודעה חדשה

והוא חדש ומספר את הסיפור שלו זה לא הכי נעים שהוא עובר לדפים האחוריים של הפורום כי יש כאן כמות גדולה של הודעות, לא מסכים?

למעלה