כמות האנשים פה

iba90

New member
צודק...

זה מרגיש ש"מתעלמים" ממך. אבל אני "משתדל להדחף" לשאר השרשורים שיכירו אותי...או לפחות ירצו להכיר אותי :)

mcTom32

New member
בדיוק

ולפעמים קשה למישהו לספר את הסיפור שלו ואז הוא אוזר אומץ וכותב ואז הוא לא מקבל מספיק תגובות...
לצערי אין לי הרבה זמן להתחיל לחפור בכל השרשורים, למרות שיש דברים מעניינים או אנשים נחמדים ששווה להכיר

Berethor

New member
זה בהחלט בעייתי

לא לקבל תגובות לשרשור אישי או כללי מושקע, רק בגלל שהוא נדחק לאחור בלי סיבה טוב.

mcTom32

New member
טוב לא הגעתי עדיין לעמוד מספר 2

אני ראיתי כמה פעמים כל מיני "ריבים" מיותרים

Berethor

New member
דווקא הריבים לא קשורים לזה

זה לא משנה כמה הודעות יש בשרשור קיים, אלא כמה שרשורים קיימים יש, תשים לב ששרשור הופך לגדול תפוז מצמצמים אותו ככה שכדי לכנס עליו צריך ללחוץ עליו ואי אפשר לראות את כולו מהדף הראשי של הפורום ישירות. בניגוד לזה כל שרשור חדש, זה משהו שכן דוחק דיונים לאחור, ולכן אם למשל יפתחו הרבה שרשורים בסגנון בוקר טוב לילה טוב, ודברים מיותרים מהסוג הזה בפורום, אז זה סתם דוחק דיונים הרבה יותר חשובים ומעניינים לאחורה.

mcTom32

New member
שרשורים מתקפלים בהתאם למה שאתה מגדיר

באופן תצוגה... אבל לא כולם משתמשים בזה כי הם לא יודעים/מכירים את זה או שהם לא אוהבים וזה לא ממש עוזר להם

הריבים באמת לא קשור לזה סתם תקעתי את זה כי זה הפריע לי :)

not lonely

New member
אה

אפשר להחזיר כמו שהיה פעם בתפוז?
שההודעות לא יתקפלו?
איך עושים את זה?

mcTom32

New member
למעלה בצד שמאל של הדף

יש אופן תצודה עם האות א בגדול ואחת בקטן

תלחץ על זה ויפתח לך חלון שאתה יכול לרשום מאיזה כמות הודעות אתה רוצה שהשרשור יתקפל, אני רשמתי 300 כי אני לא אוהב שזה מתקפל
יש לך שם עוד אפשרויות לגבי דברים אחרים... תציץ

not lonely

New member
מגניב אחי, תודה

וגם אני לא אוהב שזה מקפל את ההודעות. זה משגע אותי ולא ידעתי שאפשר לבטל (אבל עכשיו אני יודע
)

not lonely

New member
וואי, גדול

עשיתי שזה גם יצבע את ההודעות בנוסף למסלול של השירשור.

Berethor

New member
עוד משהו

אם כבר הזכרתה את זה, שרשורים לא נחוצים זה לא רק קשה לעקוב אלא גם דוחקים דיונים מעניינים לדפים אחוריים.

תגדיר דף מעניין?

אצלי זה כמובן כל דבר שקשור ל........

ומה זה דף מעניין בשבילך ברי?

Berethor

New member
אין בעיה

שמדובר בשרשור שמתפתח ממנו דיון טוב ולא משהו סתמי, כמובן פותח השרשור לא תמיד יכול לצפות אם יתפתח מזה משהו, ולפעמיים זה שרשורי מישהו חדש וכו, אבל יש הרבה דוגמאות למישהו שאו פותח דיון על משהו לא מספיק מעניין ולא מספיק קשור לפורום או אפילו מטריד רוב חברי הפורום, אולי עדיף גם איזשהו שרשור OFF אחד גדול שבוא היו כל הדברים מהסוג הזה במקום בשרשור חדש כל פעם. חוץ מזה מעניין בשבילי, טוב יש לי הרבה ידע ותחומי עניין בשלל תחומים, וגם עם מה שמעניין אותך אין לי בעיה..

mcTom32

New member

לזה אני מתכוון בפתרונות יצירתיים, כדאי לעשות פינות קבועות וכן כמו שכתבת גם שרשור OFF או עוף מה שבא למנהל של הפורום :)

ופינה אחת לבתולת ים

mcTom32

New member
ברור

היא מצחיקה ויש לה אנרגיות טובות

אני בעד פינה קבועה של בתולת ים

Berethor

New member
רעיון לא רע

שם גם נאגד את כל מעלילה של בתולת ים לאותו פרק זמן..

Ondine1

New member
משמחת

בימינו כל ילדה שנייה מאבדת את הבתולין בבת מצווה שלה אז זה גורם לך לחשוב שבגילך (נגיד 20+?) להיות בתול זה מוזר ולתהות אם יש בעיה איתך..אז טוב לדעת שזה לא נדיר.

למעלה