כמו כוורת, גם שרי חוזרת

קפת

New member
אשה יקרה מדי

שרי אריסון, כמובן. ברצינות, יותר מדי רכוש לבנדם אחד, זה ממש לא בריא. לו אני במקומה, הייתי מחלקת את ההון שלי לחתיכות קטנות, נותנת (הה הה) בסתר, ונשארת עם רנטה מכובדת, שתאפשר לי פינוקים במידה. בהתחלה, האשימו אותנו שהברחנו אותה. ששלי ירדה עליה חזק מדי (אשה רעה רעה רעה), שגורלה של המיליארדרית האומללה הוא עוד נדבך בהוכחה שאנחנו אוכלים את עצמנו ואחד את השני. והיו כמובן הפרשיות שנחקרו בעניינו של עופר גלזר. נורא קל לבוא ולצרוח "מוצצים את דמי". בעיקר כשלאשתך החדשה יש מיליארדים וגם דובר בשם רני רהב. גם את ההתבכיינות הזו היה קשה מאוד לקנות. קודם תוכיח שלא הכנסת ידיים לתחתוני (וגם שאין לך) ה-אחות. בזמנו, הטיעונים הללו ממש קוממו אותי: אין אדם שהוא מעל לביקורת. אין מי שחסין מפניה ואיש לא צריך להיות. ביקורת, גם עוקצנית, גם בוטה או מרושעת, היא דבר טוב, באופן עקרוני. ביקורת מדרבנת, ביקורת היא מנוף לשינויים, ביקורת היא אקט מכונן, ולא אקט הרסני. וכן, זו עמדה שאני מחזיקה בה המון שנים, גם כשהביקורת מופנית כלפי. גם כשאני נעלבת. התעצבנתי כשהאשימו את כולנו בעזיבתה של שרי אריסון את הארץ. אפילו ניהלתי על זה ויכוח עם אבא של חברה. איש גדל מיימדים שלא כדאי להרגיז. לא היה לי טיעון מבוסס או מדויק, רק תחושת בטן, שהאצבע המאשימה היא קומופלאז היסטרי, שמעיד יותר מהכל על אובדן עשתונות. עכשיו הכל מובן: אריסון הסתבכה עם מס הכנסה - על פי עדויות במשפט שמנהל נגדה בארה"ב מיקי דורסמן, בעלה לשעבר, בטענה שחטפה את בנם המשותף. וכל הטיעונים התגלו כמופרכים, בזויים, מגוכחים. והנה, הופה והופ, האבק בדרכים אט שקע, ואריסון שבה הביתה. המציאות אכן עולה על כל דמיון. צר לי על שרי. עם כל החומרנות שלי, לא הייתי מתחלפת איתה. זה באמת יותר מדי רכוש לאדם אחד (באדיבות ידיעות אחרונות):2.4 מיליארד דולר (!!!). אדם פרטי לא יכול לנהל הון כזה. הוא נאלץ להחזיק צוות של רואי חשבון, יועצים כלכליים, עורכי דין ומה לא. וכולם, בוחשים. ובמילייה כזה, איך את אינך יכולה לנהל את חייך בספונטניות (מה שמעלה את ההרהור שהבריחה לארצות הברית היתה מתוכננת חודשים מראש. בטח הרבה לפני ששלי פתחה עליה פה מוצדק). כל אחד רוצה ממך משהו, ולכי תבטחי באנשים שהכי קרובים אליך (ע"ע עופר גלזר) כי לא ייתכן שאין להם אינטרסים סמויים וגלויים במסכת חייך. כלוב של זהב, שרי. תזרקי את זה קיבינימט, ואז, אולי, תמצאי את השלווה שבתוכך, ולא תצטרכי להטיף לכולנו מנטרות מזוייפות על מנת להצדיק את אושרך המתחסד. ככה אני אומרת.

עולם המים של שרי אריסון

על פי ידיעות אחרונות שרי אריסון היא אספנית כפייתית של בריכות שחיה ומקווי מים למיניהם. הבעלות על חברת ספנות לא מספקת את תאוותה ההידרופילית של החברה אריסון. באחוזתה שבבני ציון יש שלוש בריכות שחיה ובריכת דגים אחת (רגע - בריכת דגים היא לא בריכת שחיה? אז מה בדיוק הדגים עושים שם? התעמלות אמנותית במים? לא משנה, עזבו.) בנוסף, לדברי העיתון, היא בונה לעצמה עוד בריכה "מיוחדת" על איזו גבעה באמריקה. אני לא אתפלא אם גם יש לה מים בברכיים. טוב, אחרי הכל צריך איזה מקום שאפשר להטביע בו את היגון. אוהבים אותך שרי. את הולכת מצויין עם קצת שמן זית, מלח, פלפל וצנוברים.

Ricca

New member
אוי קפת.

אני כל כך מסכימה איתך, בקשר לזה שהיא לא צריכה כל כך הרבה כסף. ובכלל.. אם מיליארד זה זה עם התשע אפסים ויש לה 2.4 ממנו, זה אומר שאם היא תעניק לי רק עשירית אחוז ממנו יהיה לי- 1000000. שזה שש אפסים זאת אומרת מליון. אז אם היא תעניק לי חצי של המליון הזה יהיה לי חמש מאות אלף דולר, שזה סכום שאני כבר יכולה להתחיל להבין את המשמעות שלו- ויותר מזה להגשים איתו את חלומותי ואת חלומותיהם של חברי הקרובים (מלבד פנטזיות מיניות- כי בשביל זה צריך גם שהגיהינום יקפא ושחזירים יעופו). ולכן אני פונה בתחינה נרגשת לשרי- עשי צדקה- תתרמי לי חצי מעשירית האחוז של אחד מתוך 2.4 המליארדים שלך. את תראי לא תצטערי. אני אקרא לבני על שמך.

מועמר

New member
אין, אין כמו קנאת נשים

כואב לכן בטחול שהיא מלאה בכסף ומתוחה כמו נייר פרגמנט על עוגת דבש. ולא רק זה, היא גם נשואה לחרמן אחול בלוע. גם לי כואב ככה כשאני רואה את פלאטו שרון. גם מלא בכסף, גם בלונדיני, וגם יודע לדבר אידיש. ולא רק זה, יש לו גם מרוקאית במיטה. הכיטוב מרוקאית. אין, אין צדק בעולם.

א י ל ה

New member
אני דווקא כן

הייתי מתחלפת איתה. לא שיש לי בדיוק מה להחליף איתה, כי בטח כבר יש לה את כל המפיות שלי יש וגם את הזהבים ובטח גם את הג'ולים, אפילו את הבומבילות הראסיות. ולא שאני בדיוק חייבת עכשיו 2.4 מיליארד דולר. אני לא. אבל אם זה הדיל, אז אני אקח. לא מתווכחת. דין התנועה וכאלה. כי לפי החשבון שלי, גם אם כל אחד מהצוות שם בוחש לי בכיס ואפילו לוקח לו משהו קטן לעצמו, מזכרת קלה, משהו שמקביל לברז ממלון טורקי או מגבת ממוטל קריביאני, אז עדיין יישארו לי, נגיד, לפחות 2.3 מיליארד. מבאס, אבל אפשר לחיות עם זה. וגם אם לכל מיני אנשים יש אינטרסים סמויים או גלויים, אני בטוחה שאצליח למצוא, נגיד, חמישה, שאבטח בהם באופן מלא. וזה בערך מה שיש לי ממילא גם עכשיו. רק בלי ה-2.4. אז זה לא מאוד משנה. ומהמקום שאני מסתכלת, ספונטניות, אמון, בחירת בני זוג וכל הדברים האלה שלא ניתן לקנות בכסף, אותם לא ניתן לקנות בכסף. הם בילט-אין במי שאתה, במה שאתה עושה עם עצמך. הם, כמו השלום, מתחילים מבפנים. וה-2.4? הם לא.

מועמר

New member
זאת מטאפורה, בוגו

זה כמו שנגיד ציון התותח יגיד שהצינור שלו הכי ארוך. נכון שהבנת אותי?

מועמר

New member
פרחים בקנה ובנות בצריח

בעצם, אם כבר תותח, אז בטח זה להפך. תיזהר ציון שהדודה נחמה לא תשמע שיש לך צריח. זו הזמנה לחוקן.

אבל מועמר,

למילה תותח יש משמעוצ ובגלל זה היא יכולה להיות מטאפורה. מה זה בומבילות ראסיות בשם כל הקדושים?

קפת

New member
אויש, נו. ילדות עשוקה היתה לך.

זה שמות של גולות. ג'ולים. כאלה.

א י ל ה

New member
מי

שייתקל בבומבילות הראסיות האלה בחזייה הקרובה לפיו, יצטרך כנראה לקבוע עם רופא השיניים הסמוך לביתו כבר למחרת היום. וזה בשם קדוש אחד רק. הקדוש המעונה.

מועמר

New member
אבל בוגו

אני דיברתי על המילה צינור, ולא על המילה תותח, שברור לכל המסובים כאן שהיא מתארת נאמנה את מימדי העוצמה הציונית. בומבילות ראסיות זה קאפ די. זה נורא בומבילה.

אז מועמר,

מה שהתכוונת זה שציון הוא צינור אינפורמציה מהימן? ובקשר לקאפ די - הייתי שמחה אם היה לי כזה לכמה ימים, נראה לי שזה היה עוזר לי לעו"ש. אז זה קצת כבד. ולא צריך דוגמאות, נכון?

מועמר

New member
כן בוגו,

התכוונתי שציון הוא צינור, משהו כמו תעלת הימים. מה זתומרת לכמה ימים? אפשר לפרק את זה ולהחליף? אני לתומי חשבתי שזה בילט אין. הבחורינות בפורום הזה מפתיעות אותי כל יום מחדש.

אוי מועמר,

איפה אתה חי, תגיד לי? אתה לא קורא טלויזיה? אתה לא צופה בעיתון? אתה חושב שמירי בוהדנה, אורית פוקס ובריטני ספירס ירשו את הפרונט (לא, לא של האוטו) מאמא שלהם או מהמנתח שלהם? אפשר לעשות עם זה הכל - להקטין להגדיל, לעלול למעלה ולקשט עם פירסינג. אני, אם היו לי שדיים מהחנות, הייתי מראה אותם לכולם, ממילא זה לא שלי, אז למה לבזבז סתם כסף על חולצות ועוד בקיץ? פחח.

מועמר

New member
אוי בוגו,

אף פעם לא היו לי שדיים משל עצמי, מאיפה לי לדעת אם יש לכן את זה מהחנות, או ירושה מהסבתא? הדעת נותנת שזה מהסבתא, כי אחורי גיל ארבעים זה נכנס לכן למרק, אבל אולי אני מדבר מהידע שיש לי מהסבתא הפרטית שלי, ולא מהסבתא הכללית שלכן. והשירים שלך ושל התותח, מה אני יגיד, נתפעמתי.

בחייך, מועמר

"אף פעם לא היו לי שדיים משל עצמי" - איזה מין תירוץ עלוב הוא זה? בגלל שרוכשים את זה מהסבתא, קיימת אכן סכנת הטבילה במרק, לכן יש מי שתעדפנה לרכוש זוג מוכן בחנות. הבעיה עם האלה מהחנות, זה שאם הם במקרה יצנחו למרק, השפריצים מסביב יהיו קשים מנשוא. ותסיק את המסקנות.

מועמר

New member
אהבתי את הביטוי המקראי "תעדפנה"

זה הזכיר לי בחטף את מורתי חנה השם יחונן רגבי עפרה, שהיו לה ארבעה יתרונות בולטים: האחד, היא דיברה בטון דידקטי השמור למורים שריח עובש קל עולה מהם. השני, היה לה שפם עדין ובתולי. השלישי והרביעי היו צמד שדיה הכבירים, שאני בספק עם ניתן למצוא היום כאלה בחנויות. הייתי משלם טבין ותקילין כדי לראות אותה אוכלת מרק בעירום חוץ ממשקפיים, ברם, מורתי חנה ע"ה נקראה לישיבה של מעלה, ואני נותרתי וחצי תאוותי בידי. חצי, יחסית לציון, אבל ציון תותח שלא כדרך הטבע, ככה שההשוואה לא במקומה.

קפת

New member
אין כמו חוויות הילדות התמימות

תמונות נוף הילדות הזכה, שאדם נושא איתו. פכים קטנים שצפים ועולים, לנוכח ריח, צליל, מלה. חוויות שמכוננות את התודעה, שמשפיעות על מנגנונים רגשיים ונפשיים, שמתוות את דרכי ההתמודדות עם אירועים חברתיים, שבונות תפיסת עולם חברתית ותרבותית, ושמקנות רגשות ותחושות שילוונו לנצח. כמו לדמיין את המורה שלך אוכל מרק בעירום, למשל. פיוט וטוהר צרופים. תודה, מועמר, ששיתפת אותי בחוויה הזו. עכשיו אוכל גמני לפנטז את מורתי שרה, שצמד עופריה - מה עופרים? ג'מוסים מעמק החולה - טלטל את נפשנו הזכה במהלך כל כתה ה' (בו' כבר היינו חסינים). עד היום קורה ואני תוהה, האם ייתכן שמישנתו הפוליטית, מדינית וכלכלית של בעלה של המורה שרה (שהיה שר אוצר מיתולוגי), הושפעו מן השפע המבהיל הזה. אכן, תמונות קשות.

למעלה