כמו כוורת, גם שרי חוזרת

Ricca

New member
אבל ברצינות רגע..

בשביל מה לך כסף כשיש לך אותנו?

סניף של מהות החיים בהודו

מצטלם הרבה יותר טוב ממרקייה בשקל לקשישי הקריות, לפלסטינים אין סיבה לעזור - הם ערבים, הם ממילא יישארו עניים, הם מדברים ערבית ויש שם המון אבק והמכורים לסמים שמתגלגלים בתחנה המרכזית הישנה הרבה פחות מגניבים מאלה ששרועים על חופי גואה. מאידך - אם שרי תצליח למנוע מישראלי אחד או שניים את הטריפ שאין ממנו חזרה - אז סבבה. אבל שמישהו יזכיר לשרי, שתחת כל ג'אמוס רענן בהודו יש סניף חב"ד ורבנים נמרצים, שזוכים לפופולריות אין קץ, אבל לא מצליחים למנוע מהאוהדים שלהם לגלגל ג'וינטים במהלך ליל הסדר או להגיע מסטולים לקידוש. אז בואו נשנס מותניים ונציע לשרי הצעות קצת יותר יצירתיות איפה להוציא את הכמה גרושים שלה ואיך למרק את שמה בצורהיותר יעילה. מישהו דואג לסוסים של האלטע זאכען? מישהו חשב פעם מה עושים איתם אחרי שהם יצאו לפנסיה, אחרי שנים שמגפון צווח להם באוזן ומקררים ישנים דופקים להם את הגב? אני בעד מוסד שיקומי לסוסי אלטע זאכען.

א י ל ה

New member
היר היר!

של מי מהות החיים האלה, לעזאזל? קפת, אני מאחורייך! נקים תנועה - המרי של שרי! ותחתיה יהיו מטות מאבק ומענק: - להיות עם אנשי המועצות המקומיות. - להפסיק להשתין על ערביי פלסטין. - עולים חדשים אינם חדלי אישים. - קשישים גם הם אנשים. - נפלתי לסם, עזרו לי לצאת משם. - די להכות ילדים במצוקות. - הנכים כבר רותחים. יה יה!!

מצריד

New member
ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם

שהחינו וקימנו והביאנו לרגע הזה בו הקדושה שרי עריסון שבה אלינו ורוצה לעזור לידי נזקקים ומסכנות ואומללים. חבל על הקנאה היוצאת מגרון האנשים כאן. אתם תטבעו בתוך הירקת והצהבת של הקנאה שלכם. טפשים

למעלה