כמו כוורת, גם שרי חוזרת

אמור נא לי מועמר

האם היא, המורה חנה, היתה בעלת שדיים מהסוג השולחני עם השפיץ בקצה? דומני שזה הדגם שהיה מועדף על המורות של פעם.

מועמר

New member
אומר לך, בוגו

אני לא ראיתי שם שפיץ, ובכלל, בגלל שהייתי תלמיד טוב כזה שכל הזמן היה שקוע בספרים ובמחברות, אז כל המידע שלי שאוב מדווחים של חברי הפושטקים שהיו מציצים בחזה של המורה חנה.

שיר למועמר האלוהים

עמד לי זבוב על המסך על שש רגליו ולא ברח גם לא הניד כנף - לא זז חייך אלי במרומז אמרתי לו: תשמע חבוב אתה פרפר מחוץ לכלוב אתה לא תוכי עם קידומת מפלסטלינה של פרסומת פרשתי יד למעיכה של זבוב-מסך-למריחה אבל הזבוב חמק בבוז וגם נשא נאום חפוז: "המוות הוא תמיד דביק" נקניק זה לא דבר מצחיק הוסיף הזבוב בהונגרית ואז דפקתי בו כרית.

ויש המשך

הזבוב של ציון היה זבוב גברי ולא עוד סתם בשר טרי חבר של טומי! הונגרי! לא לחינם על המסך הוא נעמד לו הפרחח היה לו מסר להגיד הישר מבית יוסף לפיד: יסובסד הגולש על פי חוק, על נקניק אסור לצחוק ובתוכנית הלימודים יוקדש שעור חובה על פפריקש נאם הזבובניק את דבריו כשיד אדם קרבה אליו יד של אדם בשר ודם יד עם ריח עז של אמסטרדם הזבוב זיהה את התותח שניה לפני שהוא נמרח הזבוב ניסה לצעוק בזעם שהוא דובר דברים של טעם אך ציון כוונות איפס שיגר כרית בלי לפספס זבובים טובים הוא לא מחשיב להונגרית הוא לא מקשיב כך ברגע אחד מאוד אכזרי ציון מעך נציג הונגרי ושלח אותו עם מעט כאבים לזמזם בגנעדן מתוק של זבובים

קפת, אני אגשים לך חלום

ולמרות הטיזר שבכותרת זה לא כולל יחסי מין שלא כדרך הטבע (אין לי מושג מה זה אומר) - אני מוכן לרכוש את סיסמת המנהל שלך תמורת שקל שלם, ולקרב אותך ( על פי שער של 5 שקלים לדולר) עד כדי 2,399,999,99.80 דולר בלבד מלהיות עשירה כמו שרי. ורק שתדעי שאני רואה בזה סוג של תרומה, כי לא באמת יש לי מה לעשות בסיסמה שלך, למעט להוסיף לכל ההודעות את הטקסט "חמור, בניגוד לג'ינג'י, זה גם יופי, לא רק אופי".

nooriko

New member
מה עם הסיפור שהיה לה עם מס הכנסה?

מישהו אולי יודע? היה שלב שבו ויתרו לה על משהו כמו 60 מיליון ש"ח מס הכנסה, שהייתה חייבת, וזו הייתה הסיבה שבגללה החליטה לחזור. היא משלמת או לא למס הכנסה? מה נגמר עם זה?

קפת

New member
על פי ידיעות אחרונות

שרי ויועציה כלכלו את ענייניהם בכזו תבונה, שאין שום סיכוי שמס הכנסה יראה לירה, זלוטי או דרכמה (ממילא הכל היום יורו) מכל העיסקה של קרניבל קרוז. ועכשיו אליכם, חבורה של רודפי בצע קטנים. אין שום סיכוי שבעולם שמישהו מכם יצליח להשתלט על מחצית או רבע ההון שיש לאריסון. יאללה, יאללה, גם לי יש תכניות מגירה מה לעשות עם 3 מליון שקל שבהם אזכה בפיס (מבלי לקנות כרטיס, כמובן. אבל הסיפורים מלמדים שרבים מהזוכים המאושרים הופכים בתור שנה לבעלי חוב שגדול פי שניים מהסכום שקבלו. הם נעשקים על נוכלים, אגודות קקיוניות משתלטות עליהם, הם מבצעים השקעות מטומטמות, וכל הבנדודים שלהם מגרדים מהם את פרוטותיהם האחרונות. (כמובן שאין לי נתונים וסטטיסטיקות. ביום שאלו יאספו ויתפרסמו תתמוטט המדינה הזו, שחלק גדול ממוסדותיה נשען על שנור והאחר על קזינו לייט של הימורים חוקיים יותר או פחות). נראה לכם זה פשוט לבזבז כסף? זובי. מי שיש לו כסף לא מבזבז אותו, אלא שקוע באיך להכפיל את הונו .ועם כל המגלומניה המצטברת של כולנו יחד, אין פה אחד או אחת שניחנו בתכונות הטרמפיות (הדונלד והזונה) שנחוצות כדי להיות מיליארדר/ית. וגם שרי לא. רק ששרי נולדה במשפחה הנכונה אז לפחות יש לה איזו מסורת שהיא יכולה להשען עליה, מבית אבא. תרתי. וגם היא, עם כל צוות היועצים שלה, מסובכת עד מעבר לראש במשפטים ומו"מים. דונלד יודע לעשות כסף מזבל, אנחנו מקסימום יודעים לעשות זבל מכסף. וגם הוא ש"בחיים האמיתיים הצליח טראמפ - בכוח אישיותו, בזכות תשומת הלב המטורפת לפרטים, הכריזמה, הפתיחות, הפרסום העצמי וקשריו הענפים - להקים אימפריה של פלדה, שיש, ראוותנות, בתי קזינו וכמה מעיטורי החרס היפים ביותר שראיתם מעודכם. השווי הכולל? אם אתם מאמינים לטראמפ, 6 מיליארד דולר. אבל רק מעטים מאמינים לו. ויש לכך סיבה טובה (באדיבות מעריב, ראו לינק) - גם טראמפ כבר התרסק לאלפי חתיכות. רק שהוא, עוף חול? עוף של גרגירי זהב - הצליח לקום על הרגליים. אנחנו אם נתרסק? זובי. אז יאללה, תמשיכו לפנטז איך אתם סוגרים את האוברדרפט. תתעסקו עם פנטזיות בשיעור קומתכם, לפני שאתם עוברים לפנטיזיות טראנס אטלנטיות. מגיע לכם.

גם לי יש אישיות,

תשומת לב לפרטים, כריזמה, פתיחות, פרסום עצמי, קשרים ענפים, וחתול. אני מניחה שזה רק עניין של זמן עד שאני אהיה "בעליו הגאים" של כמה מילארדי דולרים. אני אופטימית. כן. מאוד אופטימית. אפילו. חכו ותראו.

קפת

New member
נביאה שוטה

הקיץ עדיין לא התחיל. את מתייחסת, בודאי, לקניות האביב שלי. ולא, אל תדאגי, אני אתגבר על הכפיתיות. דרך אגב, הלכתי להציץ במכנסיים החדשים שלי וגיליתי שיש עליהם גם חיפושיות ורודות חמודות עם מחושים כחלחלים. מחר אני אלבש את האאוטפיט הורדרד הזה ואהיה יפה וזוהרת מתמיד. בחיי שככה.

nooriko

New member
מה זה העיסקה הזאת של קרניבל קרוז??

לא שמעתי על זה אףפעם. זה משהו אמיתי או איזה שם קוד לבדיחה או חידוד שאני לא מכירה? כל הדיבורים האלה על טרמפ ובלגנים של מליארדרים זה סתם רציונאליזציות של עניים אומללים. במסווה יעני מתוחכם. מצד שני כסף בממדים האלה זה באמת עסק מאיים ומפחיד כי באמת צריך כל הזמן להתגונן מעיניים רעות ורשע אמיתי. אבל הנה יש לי מזל ואני לא צריכה להתמודד עם השאלות האלה... אני עניה.

nooriko

New member
וואלה! תודה קפת

אני אףפעם לא קוראת את עמודי הכלכלה בהארץ ועכשיו אולי אפילו אתחיל לעיין בהם מעט

Ricca

New member
לגבי בזבוז כסף-

דווקא לי זה מאוד פשוט. אני חייבת להודות שמעולם לא חסר לי כסף, מצד שני גם מעולם לא היה לי כסף, ואם היה, הוא מצא את עצמו במצב צבירה נוזלי עולה לי ישר לראש ומוצא את עצמו כעבור שעתיים על המדרכה בבן יהודה. לא, אני לא חושבת שיש לי בעייה. ועכשיו ברצינות, כסף, מנצנץ ככל שיהיה הוא לא הכל בחיים. אני חושבת שאפילו להיפך. הוא נוטה לשעבד את בעליו, נוטע חרדות ומסרס את המצפון והמוסר. מצד שני- הכל כל כך יקר. השמלה עם הנקודות מקסטרו למשל עולה 320 ש"ח, ואחת כמוני שמרויחה רק מעט יותר משכר מימינום חייבת לעבוד שתי משמרות כפולות כדי להגשים את החלום. ואם אני מתרגמת את זה לאלכוהול מדובר בשלושה בקבוקי ג'יימסון בדיוטי פרי, מצד שני אי אפשר להגיע לדיוטי פרי בלי לטוס- וסופ"ש באמסטרדם עולה כמה? 400 דולר? נניח (קפת - תקני אותי). אבל מה הטעם לטוס לסופ"ש באמסטרדם לבד? כי מרוב כפולות החבר הרגיש מוזנח ועזב אותי לטובת השכנה מלמטה, היא עקרת בית עם שני ילדים בת 32 ובטן כמו קרש כביסה. גם לי יכולה להיות בטן כמו קרש כביסה אם הייתי יושבת כל היום בבית מול גלעד ינקולוביץ, ובערב- כשבעלי נשאר עד מאוחר בעבודה כדי לוודא שמי שעושה כפולה לא מתחיל להתעפץ, הייתי הולכת לחדר כושר עם הבחור מהקומה למעלה שנשאר לבד בבית כי חברה שלו עושה כפולות!! אני חושבת שנסחפתי קצת.. ולא, אני לא חושבת שיש לי בעייה! לחיים.

קפת

New member
קפת תקנה אותך?

400 דולר זה רק הכרטיס בצ'רטר מחורבן, בובה. ומה עם קצת ביזבוזים? אוכל? לינה? שירותי מין (כן, לריסה, מוכרחים לדבר על זה. אלא אם את מביאה את המין שלך מהבית), אלכוהול, סמים, נסיעות בטראם, סובנירים לחברים. לא, אנלא חושבת שיש לך בעיה. נהפוכו, אני בטוחה בזה לגמרי. שיש לך. תרשמי לסדנת הגמילה של נחמצ'וק, עוד הערב, בייבי. זה מה יש. במוסד בטי פורד עדיין משפצים את הנזקים אחרי ההתפרעות האחרונה שלך.

קפת

New member
כמו כוורת, גם שרי חוזרת

אשה יקרה יקרה שרי. רק מה? אנלא בטוחה שהיא מבינה את העולם שהיא חיה בו. אעפס, ככל שאני עוקבת אחריה, יותר ויותר מתעצמת בי ההרגשה שהגברת לא ממש מחוברת, ושהמידע שהיא מוזנת בו נלעס בשבילה על ידי כל מיני גורמים שלא הייתי רוצה לפגוש בבתי משפט, נניח. השוס החדש, אל פי ידיעות וYNET: הכותרת: אתן מליון לנזקקים. בהמשך שרי מבטיחה גם להילחם בתאונות הדרכים, רק הכתבים לא מפרטים מהי התכנית הגאונית. טוב, בסדר, לפחות מטרה ראויה. על שלב ב' של הצלת העולם על פי שרי, קצת קשה שלא לגחך: "עוד גילתה אריסון, כי תפתח את הסניף הבא של "מהות החיים" דווקא בהודו - במטרה לסייע לצעירים ישראלים ש"הולכים שם לאיבוד" בגלל שימוש בסמים. אריסון אמרה כי היא "כואבת את כאבם של התרמילאים הישראלים בהודו ושל משפחותיהם, והבית שיקום שם יהיה להם בית חם", אמרה". שרי, מותק, בהודו לא צריך בית חם, דווקא יותר מתאים בית קר. זה הודו. לא שוודיה. מזיעים שם ויש המון אבק. אז תסדרי כמה מקלחות בבית, ושיהיה משהו לשתות במקרר. דבר שני, מהותי לא פחות מ"מהות החיים": כשאת אומרת "כאבם" של התרמילאים... למה בדיוק המתכוונת? לאותו הרגע שבו נגמר הכסף ואין עם מה לקנות עוד קצת צ'אראס? יש אנשים רעבים במדינה הזו, שרי'לה. אנשים שלא קיבלו משכורת כבר שנתיים. אנשים שהמדינה לא מסוגלת ולא רוצה יותר לעזור להם. אולי תשקיעי בכאב שלהם? יש משפחות שלמות בפלסטין שאין להן גג על הראש, כי הD9 סטה קצת מנתיבו, בלי כוונה, או כי הבן דוד שלהם בנה להם מעבדת חומרי נפץ במרתף, והתפקששה לו התרכובת באמצע הלילה. גם להם כואב. יש פה עולים חדשים, קשישים, מכורים לסמים, ילדים במצוקה, נכים, להם "קצת" יותר כואב מאשר לכמה מבולבלים שהתחרעו על באנג יותר מדי גדול. יאללה, שרי. החלטת לפתוח את הארנק? עכשיו תפקחי גם את העיניים. מישהו מטפטף לך באוזן שטויות במיץ עגבניות.

Ricca

New member
קפת כפרה..

מה יש לך נגד שרי אה? נכון- היא חייב בסרט ויש לה שם של פרי, אבל את יודעת משהו- היא לא היחידה. אז יש לה הרבה כסף- אז? שתנדב למי שהיא רוצה ואיך שהיא רוצה, למה לך להיכנס לה לכיסים. גם ככה יש לה יותר מידי- בחיים לא תסיימי. ונכון- זה לא הוגן שלחלק יש ולחלק אין אבל זה מאז ומעולם היה ככה. יש לי הרגשה שהטינה שלך כלפי שרי עיניים היא לא שיש לה כסף למרות שהיא טיפשה. זה משהו אחר לגמרי נכון? בואי ותספרי לנו את הסיפור האמיתי.

קפת

New member
לריסהמותק, איך את קוראת אותי

כמו שקוראים עיתון בשירותים. הסיפור האמיתי? אבל בקצרה: אני בתו הבלתי חוקית של תד אריסון. שרי הכלבה נישלה אותי מהירושה. זה מה.

למעלה