כמו שהבטחתי אז מחר זה קורה....

AvLaViGnE

New member
כמו שהבטחתי אז מחר זה קורה....

מיסטר צ'אדמן הולך לקבל מקום של קבע על רגל שמאל שלי... קרוב קרוב לקעקוע הראשון של הסמל של דה יוזד... מקווה שתואהבו ותצפו לתמונה מחר כמובן..חם חם מהתנור זה הולך להיות משהו כמו בתמונה רק שזה יהיה באפור משהו יפהיפה

וואי תתחדש!!!!!!

זה אמור לצאת ממש יפה לדעתי, פליז תעלה תמונות יהיה מעניין לראות איך יצא

חחחחחחחחחח

וואי בדיוק חשבתי על זה חחח-עכשיו עוד תמונה שהוא יפוצץ איתה כל שירשור

Lintu666

New member
הוא לא עשוי כזה טוב

המקעקע עשה אותו יותר ריבועי ממה שהוא אמור להיות שים לב גם לקו העליון מצד ימין,הוא עשה אותו הרבה יותר קצר ממה שהוא בתמונה וגם עשה אותו ואת הקו שמולו בזווית ישרה מדי והיא בעצם אלכסונית אבל תתחדש

O L g i T

New member
האמתתתת

שאם תסתכלי טוב בתמונה למעלה ותדמייני את הקו האחורי [שאת כבר לא רואה כי הוא מאחורי הראש שלו] מתחבר עם הקו הקידמי את תביני שזה לא ממש הגיוני כי הם לא באותה זווית.. [ראי תמונה בזמן שאני אתפלל שאת מבינה משהו מהחפירה+תמונה הזאת] אז הם בחיים לא ייפגשו. אז לדעתי מה שנראה לך ש"מתעגל" בתמונה זה בעצם ממשיך בקו ישר ונראה מרובע כמו הקעקוע ,רק שהלבן הזה בתמונה [צל?] מסתיר את זה בקיצור.לאמשנה.אני דווקא חושבת שהקעקוע יצא אחד היפים [מבחינת קווים ודיוק וכאלה]. בנננזונה

Lintu666

New member
הם בדיוק באותה זווית רק לא באותו אורך

אני עכשיו לומדת את זה. אם הם לא היו באותה זווית זה לא היה מלבן ישר והגיוני S:

AvLaViGnE

New member
חמודה..

תיהי בטוחה שאני מתקעקע אצל אחד מהמקעקעים הכי טובים בארץ.. כל מה שאמרת נובע כנראה מהעובדה שאת לא רואה את הקעקוע מזוית טובה.. הסירי דאגה מליבך הוא עשוי מצויין

Lintu666

New member
לא רואה את הקעקוע מזווית טובה?

אם כבר,אתה לא צילמת אותו מזווית טובה. ואני רואה טוב מאד וממש לא אכפת לי אצל מי אתה מתקעקע. ביקשת דעה אמרתי את שלי..

AvLaViGnE

New member
אז קבלי ביטול

הדעה שלך לא נחשבת. נקסט. ביום שיהיה לך מושג בקעקועים ואיך הם אמורים להיות תתקשרי אלי עד אז כל מה שמותר לך להגיד זה יפה או לא. את לא יכולה ללמד את האבא לעשות ילדים

אתה צריך לקחת דברים יותק בקלות...

ואתה לא יכול לבטל דעות של אנשים רק כי אתה לא רוצה...

Lintu666

New member
פחח

אני לא צכה מושג בקעקועים בשביל להגיד שהציור עקום

AvLaViGnE

New member
בואי נעשה משהו כזה....

אני יוצא רגע מהתמונה.... מה נראה לך יותר הגיוני? שהקווים עקומים ומקעקע עם נסיון של 9 שנים שעשה עבודות גב ושרוולים וגרביים ואלפי קעקועים לא הצליח לסיים קו אחד ישר של 4 סנטימטר...... או ש... את לא רואה את הקעקוע מזווית נכונה כי הוא לא צולם מזווית שאת יכולה לראות אותו כדי לקבוע משהו כזה או אחר... אני חושב שהתשובה ברורה .... זה מדהים כמה אנשים פה מפגרים לפעמים

למעלה