כמו שהבטחתי אז מחר זה קורה....

אתה באמת רוצה

את צ'אדם על הרגל עד שארית ימייך?
חוצמזה, למה דווקא אותו? אם רצית משהוא שקשור לדה יוזד יש דברים הרבה יותר יפים.

AvLaViGnE

New member
שמעי ילדתי...

אני אסביר לך משהו שאת לא יודעת כי אני מניח שאין לך קעקועים. קעקוע עם הזמן מתחיל להיות חלק ממך. אתה מתרגל אליו כאילו הוא חלק מהגוף שלך אתה לא אומר לעצמך כל פעם שאתה רואה אותו "וואי איזה קעקוע בלה בלה " הוא ניהיה חלק מהגוף שלך ולא מפריע לך בעין. אז ככה שאני אומר לך בוודאות שכל 7 הקעקועים שלי הם הקעקועים הכי לא חכמים בעולם אבל זה ממש לא מזיז לי, הם כבר חלק ממני למדתי לחיות איתם. לקעקועים שלי יש משמעות מסויימת בניגוד לאחרים שמקעקעים איזה פייה או שדון אז לא אכפת לי :) וזה כבר הקעקוע השני שלי שקשור לדה יוזד

תתפלא,

אבל אני יודעת. בכל מקרה, השורה התחתונה של החפירה שלך היא שעשית קעקוע מטופש ואתה מודה בכך. וזה בסדר, אני יודעת שזה הקעקוע השני של שקשור לדה יוזד. כולם פה יודעים D:

AvLaViGnE

New member
מה שחשוב בכל העיניין זה..

שאני אוהב את הקעקוע. ואני זה שצריך לאהוב אותו לא אתם ואני אוהב תקעקועים שלי מטופשים. ככה הם הרבה יותר מענינים ובעלי משמעות . אני רק משתף אותכם בזה כי הקעקוע הזה שייך לדה יוזד ולפורום. אני רק אשמח לדעת אם הוא יפה או לא לא אם הוא מטופש אם אני אצטער עליו או לא זה יפה שאתם דואגים לי בזה שאתם אומרים לי שאני אצטער עליו. אז אל תדאגו לי נשמות צעירות :) אני לא אצטער :)

DropDeadAlice

New member
אתה חייב להפסיק להתנשא פה מעל כולם../images/Emo11.gif

היא בסה"כ שאלה אם אתה בטוח שאתה רוצה דווקא את צ'אדם על הרגל שלך לכל החיים. בתור קעקוע. שיהיה איתך 24\7 והאם אתה בטוח שלא תתחרט על כך. יכולת בקלות לחסוך את כל הסימפוזיון של "אני-מבין-בקעקועים-ואתם-לא-" ולענות בחיוב, לומר שדה יוזד חשובים לך ושצ'אדם מסמל המון בשבילך. יודע מה? לא היית צריך לומר אפילו את זה. תהיה בטוח שזה כבר ברור לכולנו.

../images/Emo13.gif

בכלמקרה, הקעקוע יצא חמוד. אני לא מבינה גדולה בזה אז אני לא ממש יכולה לומר משהו. חוצמזה שכושר הציור שלי חרא, אז לא אשפוט את של המקעקע. רצית לשמוע אם זה יפה או לא? מה זה מזיז לך? אם אתה חושב שהוא יפה(ןומן הסתם כן, קעקעת אתזה על הרגל שלך..) אז זה כל מה שמשנה

AvLaViGnE

New member
תודה רבה לך

זה לא הסוף עוד חודשיים הוא כבר ישב על הכסא כמו בציור אבל אני אמצא איזה משהו ליד שמאל שלו היא לא יפה ככה אבל יהיה תסמל של הוספיטל :)

Noa Tsror

New member
..

הכי חשוב שאתה אוהב. העבודה, בקעקוע הזה הרבה יותר טובה מאשר בקעקוע ההוא שלך של אבריל לדעתי, או שהוא פשוט יותר מורכב ויותר יפה כקעקוע מאשר הקעקועים האחרים שלך. תתחדש.

Pooki Looki

New member
אהא...../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

כאילו...קעקועים סבבה...אבל אבריל[?!]

למעלה