כמו שהבטחתי אז מחר זה קורה....

AvLaViGnE

New member
יצאת טיפשה אחותי

הקעקוע עצמו לא בגודל המקורי של הציור הציור הוא רק דוגמא הקעקוע הרבה יותר קטן מהציור אולי עכשיו פטרתי לך את נושא "הקווים העקומים" שבראש שלך יצאת עקומה :)

Lintu666

New member
טוב טוב

עובדה שגם המנהלת של פורום פירסינג וקעקועים אומרת שהוא לא מדוייק

AvLaViGnE

New member
אני לא מאמין שאני נגררתי לוויכוח עם ילדונת

איזה חלק לא הבנת ב - ה-ו-א ל-א א-מ-ו-ר ל-ה-י-ו-ת כ-מ-ו ש-א-ת ח-ו-ש-ב-ת ש-ה-ו-א א-מ-ו-ר ל-ה-י-ו-ת@#%@#@#%^@%#@$%@#^@#$%^@# יש לך בכלל קעקועים שאת מדברת ומבעיעה דעה..? כשתיהי מושקעת ב 8000 שקל קעקועים תפני אלי עד אז דממה. אני לא מתכוון להמשיך את הוויכוח המטופש הזה לכי תעשי עבודת שורשים או משהו

Lintu666

New member
תלמד לקבל ביקורת

אם אני בסה"כ ילדה קטנה מה אתה בכלל שם זין על מה שאני אומרת? וזה בכלל לא קשור לקעקועים,קעקוע הוא קודם כל ציור,ואני לומדת את זה אז נראה לי שאני מבינה בזה יותר ממך אתה ביקשת שנביע דעה,הבעתי. ולא אמרת אפילו פעם אחת שהוא לא אמור להיות כמו בתמונה

AvLaViGnE

New member
צר לי לאכזב אותך אבל

החוק הראשון שלומדים בכל העסק הזה שקעקוע הוא לא ציור ואת זה שמעתי מכמה מקעקעים... אז דיי כבר עם כל הנסיונות האלה לבאס אותי ולא יודע מה כל פעם אחד אחר פה יוצא אידיוט סך הכל הראתי לכם תקעקוע לא ביקשתי שתנתחו לי אותו נמאס כבר באמת,תתבגרו

Lintu666

New member
אפחד לא מנסה לבאס אותך,באמת

אתה לא מבין את מה שכתבתי בצורה נכונה,בסה"כ כתבתי מה שאני חושבת ובטח שקעקוע זה ציור,זה סוג של אומנות,ועובדה שבשביל להיות מקעקע טוב,אתה צריך לדעת לצייר מצויין כי אם אתה לא יודע לצייר מקעקע אתה לא תוכל להיות

AvLaViGnE

New member
פה נגמר הדיון הלא מועיל הזה

וחוץ משטויות לא אמרת כלום. קעקוע זה לא ציור אני אפילו לא אסביר לך למה כי את לא מבינה ויש הרבה מקעקעים שלא יודעים לצייר אם כמה מוזר שזה נשמע לך זה האמת. אני מבין קצת יותר ממך

Lintu666

New member
חוצמזה זה בכלל לא קשור

גם אם תצייר אותו הכי פיצי שאפשר הקווים עדיין הולכים בכיוון מסויים

יואוו סתום כבר נמאסת.

די לחוש כולך מקועקע ומאגניב, כי אתה מה זה לא. וגם אם תיהיה כולך מקועקע מכף רגל ועד ראש- זה לא ישנה את העובדה שאתה נשנש.

Rose131

New member
אבל..

אף פעם לא הבנתי מה בכלל הקטע של צ'אדם
כאילו, הוא המפלצת של האלבום או וואטאוור, אבל מה הוא?XD כאילו, מה הסיפור שלו?

תקראי במייספייס../images/Emo217.gif

אם יש לך ת'זין לשבת ולקרוא 30 פרקים שכל פרק זה וואחאד חפירה, אז תהני D:

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif

ממה שקראתי בשאלות ותשובות במייספייס שלו [בשביל ההרצאה]- צ'אדאם הוא דמות שנועדה להעשיר את הדמיון שלנו, הוא לא נוצר במיוחד לאלבום/ללהקה, הוא נוצר לפני ופשוט חשבו שהוא מתאים לשירים שיש באלבום, גם אחרי שהאלבום יימכר וכבר לא יהיה 'חדש', צ'אדאם ימשיך להתקיים ולחיות

למעלה