חשבתי, ו...
אני לא טיפוס מושלם, ואני לא חושב שהכל מגיע לי, וחשבתי על האפשרות, אבל נשמע לי מוזר שאף אחד לא קיבל מצטיין, מילא מישהו אחר, אז זה לפחות היה לי הגיוני בראש, אוקיי אולי לא מהמניעים הכי מוצדקים אבל עדיין. אז בלי מצטיין בכלל? כמו שאמרו כאן, קל מאוד לקבל מצטיין וזה לא באמת רף גבוה במיוחד, אז שאף אחד לא יקבל? לגבי אני אישית - הגעתי לכל השיעורים, תמיד התעניינתי, שאלתי, קצת יותר לעומק, לא הפרעתי, לא עשיתי בעיות, לא רבתי עם אף אחד, השקעתי, וכו' וכו' וכו'. הקטע היחיד שאווווווווווווווווולי היה יכול "לפגוע" במוניטין שלי, היה הקטע בסוף שרשמתי משוב שלילי ואז קראו לנו לדבר איתם, ובאמת זה היה ברוח טובה, ולא "תקפתי" אותם, וחזרתי שוב ושוב שהטענות שלי הן לא ישירות נגד המדריכים, וברחתי שלא להגיד להם את זה באמצע כי זה היה נראה לי מעכיר את האווירה ולא מתאים כל כך, בקיצור זה היה דו שיח מקצועי ואני לא רואה איך אפשר לקחת את זה לרמות של "הוא מתלונן ומתפלצן אז לא ניתן לו מצטיין", וגם אם כן, אז מה, אין עוד אנשים בקורס? ואומנם זה "כולה" קורס ברמנים, אבל בכל זאת שילמתי עליו לא מעט מהכסף שלי, השקעתי בו המון זמן, בקיצור לא איזה סתם משהו ככה דרך אגב. אני מודע כמה זה זניח בעוד כמה שנים שאני אעבוד ואני אחשוב שזה שטויות...