כמו שהבטחתי ושכחתי: סיכום קורס זמן אמיתי ת"א.

• פותח הנושא obbb
  • פורסם בתאריך

obbb

New member
סיכמת יפה

אני מבחינתי כבר סיימתי "להתמרמר" על הקורס ועל חוסר המצטיינים בו. אני אני מנסה "להדוף" את כל ההתקפות שאני מכניסים לי מילים לפה... עושים ממני תמים ונאיבי. אני מודה שאני מתעסק בקטנות - כזה אני.

danush14

New member
אני דווקא ממש אהבתי את הקורס בזמן אמיתי בת"א

ראיתי פעם מישהו שתמיד חיפש מה לא טוב. הכנתי לו חביתה הוא התלונן שזה לא מבושל כמו שהוא אוהב. תפרתי לו חולצה הוא טען שהיא לוחצת. אתה משול לאדם שמגיע לשדה תעופה מדהים וכל מה שהוא מצליח זה להתלונן שבעלייה למטוס יש רעש. אני עשיתי קורס בזמן אמיתי בת"א וכל מה שאתה אומר תוך כדי סתירה עצמית מליון פעם נגזר מהחוויה האישית שלך. נראה שהגעת שלילי ונשארת שלילי. לא בא לי לענות על כל המגילה רק רציתי להגיד שאני מ-א-ו-ד נהניתי בקורס, חוויתי חוויה מיוחדת מאוד, הרגשתי שהגעתי למקום של אנשים שאכפת להם, קיבלתי כל מה שרציתי, טעמתי, התנסיתי, נהניתי, למדתי ברמה גבוהה מאוד ומקצועית ו-יצאתי ברמנית מעולה. הקורס כייפי, מלמד ועושה את העבודה. אני ממליצה בחום!!!

obbb

New member
שוב חוזרים לזה...

אני מבין למה אני נשמע ככה, באמת. אך למזלי - אינני כזה. אני בנאדם מאוד ביקורתי - אבל זה משתמע לשני הצדדים. תתפלאי לדעתי שבאתי עם הגישה הכי חיובית שיש, ובאמת באמת - לא היה לי רע, זה לא שסבלתי, זה לא שלא נהניתי. פשוט מאוד יש לי ביקורת על מס' דברים ואיך שהם נעשו. הקורס עדיין מאוד טוב, מקצועי, אבל יש מס' דברים שניתן לשפר. שוב - אף קורס לא מושלם. לא משנה כמה נהנים בו וכמה מקצועיים יוצאים ממנו.

max2

New member
אני מצאתי שני טרולים של זמן אמיתי

ברשור, אולי אתם תמצאו עוד כמה?

obbb

New member
לא הבנתי...

אתה מתכוון שני "סמויים" של זמן אמיתי? יש מצב לא קטן...

למעלה