כמעט חודשיים בקשר עם בתולה

כמעט חודשיים בקשר עם בתולה

ממשיכים לעשות כיף.
ממשיכים להתקרב.
ממשיך להשתדל להיות רגיש ולא ללחוץ עליה למרות שהיא אחת הבחורות הכי סקסיות שהכרתי...

אבל אתמול אולי עשיתי טעות.
היינו אצלה במיטה מחובקים, ואמרתי לה שאני רוצה שתתחיל להרגיש יותר בנוח עם עירום.
אז שאלתי "אם אתפשט לידך זה יעזור?"
היא אמרה שלא.
ואז הטעות שעשיתי. אמרתי: "הייתי רוצה שלפחות נעשה צעדים בכיוון..."

וזה גרם לה לבכות ולחשוב שהיא מבריחה אותי.
איך אני יכול לתקן את זה?

Elle992

New member
אולי הדבר הראשון יהיה להפסיק עם זה?

אתה לא קולט שאתה גורם לה להרגיש יותר ויותר לא בנוח איתך?

כל הלחץ הזה(כן, לבקש מימנה משהו שהיא לא יכולה כרגע/לא מוכנה לו כרגע זה לחץ. כל ההתחשבות שאתה טוען לגביה לא ממש נראית לעין על פי זה) לא תורם לכלום. תן לה את הזמן שלה, אם כ"כ קשה לך והיא עדיין לא מוכנה ואתה סובל - אני מציעה שתפרדו. כן.
עם כל הקושי שבדבר בנתיים אתה רק מרחיק אותה מימך ומסקס.

סורי, אני לא אוהבת לפגוע בבני אדם אבל כשאני קוראת את ההודעות שלך - אני מרחמת על אותה בחורה. מאוד הייתי רוצה לשמוע את הצד שלה - מה היא חושבת על הסיפור, אתה בא כאן ומציג רק את העמדה שלך. מה איתה? מה עם מה שהיא מרגישה וחושבת?
חבל שהיא לא יכולה לכתוב כאן..

סורי, שוב - או שתתאפק או שתפרדו. אבל - זו רק עיצה מבחורה אנונימית שמגיבה למה שאתה כותב. אולי הסיפור אחר לגמרי.

Elle992

New member
משהו ששכחתי - אם אני הייתי במצב כזה

עם גבר,
והוא לא מוכן להבין אותי/להבין את זה שאני עדיין לא מוכנה ולהמשיך לנסות לפתות אותי לכיוון ולגרום לי לאי - נוחות הייתי נותנת לו סטירה כזו שהוא היה לומד מזה *לא*, זה *לא*,

אבל אני בחורה לא עדינה ממש. המזל שלך שנפלת על בחורה עדינה שמתנהגת איתך בידיים רכות ולא מעמידה אותך במקומך.

כן, מותר לך לרצות סקס וזה גם זכותך - אבל מצד שני מותר לה לא להיות עדיין מוכנה. זה שאתה עדיין איתה זה אומר שהקשר חשוב לך אבל מצד שני החשק המיני מטריף לך את השכל. הייתי ממליצה לעבוד על הקטע הזה - אולי פחות להיות מעוררים מינית ולעלות את החשק המיני לרף גבוה.
כי אתם מעלים את החשק המיני(זה נראה ככה שיותר עולה לך מאשר לה) ואז לא עושים סקס - אז אני יכולה להבין שהתחושה הזו לא נעימה לך. אבל מצד שני - היא לא 'מוכנה' עדיין. זה סיפור מסובך, אני במקומה הייתי נפרדת מקשר כזה. כי לקיים יחסי מין בלי שאני מוכנה/רוצה זה יעשה לי רע ומצד שני הצד השני מרגיש רע בלי יחסי מין. אין מנצחים כאן.

Elle992

New member
פרידה, ציינתי זאת. זו התשובה הכי טובה

שיכולה להיות. אתה לא באמת איתה כי "אתה אוהב אותה", אתה איתה כי אתה מקווה שבסוף יצא מזה זיון.

סורי על הישירות.
בדיוק כפי שאתה מפזר מידע אישי על חברתך בלי אישורה. אני מניחה, שגם זה לא נעים.

ReaL Fun

New member
עשית פה קפיצה מאוד משמעותית

אני לא מת על הסגנון שלו, אבל מ"אני רוצה להז$**#" ל"אתה לא באמת אוהב אותה" יש מרחק עצום.

אני חוזר ואומר, לא מכיר אותו, את חברתו או הזוגיות הזו. ולא לא אוהב את הסגנון שבה הוא תיאר וכתב את הדברים.
אבל באמת שהוא לא נתן מספיק מידע בשביל לקבוע הנחה כזו נחרצת.
ועוד העצה שנתת לו, באמת שיצאת טרולית.

מסכימה עם אל הבחורה לא רוצה

היא בלחץ צריך לנהוג איתה בכפפות משי.
אני מבינה שזה מצב שיוצר חוסר סבלנות כשיש הרבה יצר
והצד השני לא עוזר לפרוק אותו אבל היא לא מוכנה ולהאיץ בה לא
יגרום לה לרצות את זה יותר.
אתה סתם תכניס אותה לטראומה ותגרום לחוויה הראשונה שלה להיות
לחוצה, לא נעימה ומלאת מתחים
לא חבל?

אני במקום בת הזוג שלך

הייתי נלחצת מהעובדה שאתה מפרסם כאן הודעות כל שבועיים ומעדכן במצב ה"התפתחות".

גם לא הייתי מרגישה נעים מהתיאור של "בתולה" + "אחת הבחורות הכי סקסיות שהכרתי", ללא שום רמז לרגש מיוחד אליה כבת זוג.

אבל אולי זו רק אני.

Elle992

New member
זה ממש לא רק את!

גם אני מרגישה לא נעים עם ההודעות האלה.

אני רוצה לדעת מה הבחורה שם מרגישה! כן, למה רק הסקס שלו חשוב? ממתי זה יותר חשוב מפגיעה של בחורה מסכנה שלא מסוגלת להתמודד עם הבחור שעומד מולה? אם היא הייתה יודעת להתמודד - הם כבר מזמן לא היו ביחד.

היחס הזה, לנסות כל פעם מחדש למרות שהיא לא מוכנה. החוסר אונים הזה. הלעמוד בחוסר ברירה מתוך ביישנות/חוסר נסיון/חוסר הבנה בנושא.
אני מכירה את זה באופן אישי, בגלל זה אני מדברת ככה.

CraZ

New member
נראה לי שאתה מבזבז את הזמן של שניכם

אני חושב שהסקס איתה זה משהו שהוא קריטי עבורך כי אתה לא מפסיק ללחוץ עליה ואחר כך טוען שאתה "משתדל לא ללחוץ".
ברור שזה חשוב לך מעבר למה שאתה מסוגל להודות בפני עצמך. כנראה ואתם לא מתאימים בשלב זה.
כי זה או שתפסיק לחלוטין עם הניסיונות ללחוץ עליה בנושא (ותפסיק לחשוב שאתה לא, אתה עיוור לעצמך כנראה) ותתן לדברים לקרות בקצב שלה או שתמצא לך בחורה שרוצה את זה כמוך אבל אי אפשר להמשיך באותה הדרך.

CraZ

New member
ענו לך לפניי ובכל הודעה שכתבת בנושא

תפסיק. זהו.

אני מרגישה כאילו אתה סופר ימים לשחרור...:-\

בכל מקרה כתבו את כל מה שאני חושבת לפניי...אני נלחצת בשמה רק מלקרוא את ההודעה הזאת...

אבל קראתי גם את ההודעה הקודמת שלך והיה נראה שבאמת אכפת לך ממנה וכתבת כמה שהיא מיוחדת ושאתה אוהב להיות איתה, אז אם היא כ"כ חשובה לך- סבלנות!

למעלה