כמעט חודשיים בקשר עם בתולה

Speedster

New member
אני לא בעד לנפנף, אני בעד לשנות גישה

כבר אמרתי את מה שאני חושב.
לפי מה שהוא מספר, הוא מנסה להתקדם מהר מידי. עם כל בחורה קצב ההתקדמות שונה.
מכיוון שזהו לא פורום סקס, אני מעדיף לא לפרט פה מה לעשות, איך ולמה.
אני אגיד שוב
קודם כל היא צריכה להרגיש בנוח ולהנות מהאקט, עוד לפני הסקס. (ובמקום ללחוץ עליה שתרגיש בנוח, אפשר לגרום לה להרגיש בנוח)
הוא צריך להתמקד בה. ולהפסיק להתמקד בעצמו.
ויש מספיק דברים שאפשר לעשות על מנת לגרום לה להנאה.
ברגע שהבחורה נהנית, היא בעצמה תאפשר לו ליזום, או אפילו תיזום בעצמה.

CraZ

New member
איך זה נפנוף?

הבן אדם חוזר כל כמה זמן עם אותה ההתנהגות ושואל מה לעשות. אנשים מייעצים תפסיק ללחוץ והוא ממשיך ועוד בא וממשיך לשאול את אותה השאלה כאילו מחפש איזו תרופת פלא שנגיד לו כדי להכנס לה למכנסיים מוקדם יותר.

זה לא נפנוף אלא ניסיון לגשת לשורה התחתונה בלי כל הברבורים בדרך (שכבר נכתבו בלי סוף בשאר הפעמים שהוא כתב כאן על אותה בתולה)

Reyn

New member
זה נפנוף כי "תמשיך לחכות לנצח" זו לא תשובה.

CraZ

New member
לא אמרתי לנצח

אבל גם אי אפשר ככה כמו שהוא מתנהג.
תסכים איתי שבן אדם שהולך באותה דרך יגיע לאותו המקום?
הוא לא משנה את דרכיו וכמו שזה נראה גם לא מעוניין בכך.

Reyn

New member
התבלבלת קצת

ה-issue המרכזי כאן הוא לא היחס של הבחור, אלא העובדה שהבחורה מאוד מאוד סגורה עם המיניות שלה.
אתה צודק שאם הוא יפעל תמיד באותה דרך הבעיה לא תיפתר לעולם. זה בדיוק מה שהסברתי בתגובה שלי. והדוגמא לכך היא מה שהציעו לו כאן תהיה סובלני וסבלני ואל תעשה שום דבר שיפעיל שום לחץ על הבחורה, לעולם. כלומר תמשיך לחכות (בלי תאריך יעד כלשהו) שהדברים ישתנו מעצמם.
בדיוק בגלל זה הבחור מנסה כל פעם משהו שונה, למשל בהצעה שיישנו יחד ערומים אבל בלי סקס. הוא לא פועל אותו דבר, להפך, הוא מחפש דרכים שונות לעזור לחברה שלו להתגבר.

Speedster

New member
זאת לא העצה היחידה שהוא קיבל

אפשר להמשיך לקדם עניינים אם עושים את זה נכון ובלי לחץ.

BloodyRoar

New member
ועוד דרך!

הוא יכול ללכת איתה לקולנוע, ושם לקנות פופקורן. אח"כ לעשות חור בבסיס דלי הפופקורן, לפתוח את הרוכסן ולהוריד למטה את התחתונים שלו, ולשים את איבר המין שלו בחור. אח"כ כשהבחורה תושיט יד לפופקורן היא תתקל בהפתעה שמצפה לה, וזהו. המחסום יישבר וכשהם יחזרו הביתה הם יעשו את זה במרץ.

בעצם רגע, פה זה לא לה לה לנד. על מה אני מדבר?

Elle992

New member

avi1283

New member
תגיד

שטעית, שהיא לא מבריחה אותך כי אתה רוצה להיות איתה בכל מקרה, שהדבר הכי חשוב לך שיהיה לה נח ושהיא תרגיש בטוחה, ושאתה לא רוצה שהיא תעשה שום דבר מלחץ, ושאין לך בעיה לחכות.
ומעכשיו אתה לא תזום "התקדמות" ותתן לכל דבר לבוא ממנה ובקצב שלה, והיא תמיד יכולה להגיד לך כשמשהו הכי קטן מפריע לה, כי הכי חשוב לך זה לא "להתקדם" אלא ההרגשה שלה.
תגיד את זה רק אם אתה יכול להתכוון לזה ולפעול בהתאם, אחרת אל תמשיך את הקשר.

הבעיה היא שאתה רואה התקדמות כמשהו טכני במעשים שעשיתם או תעשו, אבל אם היא עושה/תעשה משהו מיני רק כדי שאתה תמשיך בקשר זה הליכה לאחור וזה פוגע בה, ולא יעבוד.
התקדמות זה שהיא תרגיש יותר בנח איתך, כך שאם במשך חודש היא רואה שאתה לא יוזם בכלל משהו מעבר כי אתה לא רוצה שהיא תרגיש לא בנח, היא תרגיש יותר בטוחה וזאת התקדמות אמיתית. אתה רוצה שהדברים יבואו מרצון שלה ולא ממך, אתה כבר יודע מה אתה רוצה.
ואת הרצון שלה היא תוכל לבחון כשהיא יודעת שאתה לא לוחץ, שתמיד היא תוכל לעצור או לחזור אחורה וזה יתקבל בהבנה כי הכי חשוב לך ההרגשה שלה ולא האקט המיני.
תנסה יותר לתת לה ליזום גם באקטים שאתם עושים עד עכשיו, שהם גם יבואו קודם כל מרצונה ויוזמתה, כשאתה בעיקר יכול ליזום דברים שהם מפנקים והיא תמיד אוהבת כמו אולי מסג' וכו' מבלי להמשיך עם זה הלאה, שהיא לא תרגיש שההנאה שלה צריכה לבוא עם מחיר.

אם זה גדול עליך לחכות באמת וקודם כל לחשוב על ההרגשה שלה, זה לגיטמי, ואל תמשיך עם הקשר.
ואגב אם אכן אתה עוזב, אז פשוט תעזוב, אל תתן לה להבין שהיא יכולה להשאיר אותך אם היא תעשה דברים שהיא לא מוכנה אליהם, זה יהיה הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות.

anonymos6

New member
מנסיוני

תן לה זמן ואת המרחב שלה,כשבחורה רוצה לאבד את הבתולים שלה אתה תידע. כול העניין של להתרגל ושלבים לא יודע כמה עובד.
ובאמת הבחור הראשון זה שלב רגיש בשבילה, אם מה שאתה מחפש זה רק סקס יש הרבה נשים שם בחוץ.

DARK ANGEL25

New member
אני ינסה...

אני יוצאת מנקודת הנחה שאתם לא חושבים להיפרד והיא עדיין נשארה איתך.

אם אתה יודע שבמצבים אינטימיים אתה נסחף ויודע שלא תשלוט בעצמך אל תגיע לזה.
תחשוב שגם אם היא רוצה את זה היא מפחדת ולא בדיוק יודעת איך להתגבר על זה, אז גם אל תעמיד אותה במצבים לא נעימים כמו לבקש ממנה בנוח עם עירום.
אתה לא יכול לבקש ממנה להרגיש בנוח אלא רק לעזור לה להתרגל או לחכות שהיא תרגיש מוכנה.

גם אני חושבת שאחרי סיטואציה כזאת פשוט שלחת אותה צעד אחורה כי עכשיו היא לא תרצה להיכנס לסיטואציה אינטימית.
אולי לנסות לעבור איתה צעדים קטנים במערכת יחסים שפחות אינטימיים ויותר יומיומיים

DARK ANGEL25

New member
כמו לבנות שגרת יום או משהו קבוע

החל מארוחה קבועה שעושים אפילו פעם בשבוע
לא יודעת, דברים שיתנו לה תחושה של בטחון וקביעות (בהנחה שאתה מתכוון להמשיך איתה במערכת יחסים גם אחרי שהיא תשכב איתך כן?!)
היא נמצאת במקום שחדש לה אז תמצא איזה משהו שהיא מרגישה איתו בנוח כשאתה נמצא ושיהיה סוג של שגרתי.
היא צריכה להתרגל אליך ולכל מה שהולך בינכם ורק עם הזמן זה יקרה.

פלפלת85

New member
קשר רגשי

אני חושבת שלא לגמרי הבנת למה אתה נכנס בקשר הזה.
כנראה שעד היום יצאת עם בחורות שכבר על הדייט השני או אפילו הראשון הרגישו איתך בנוח והרגישו בנוח להיכנס לשלב הפיזי של הקשר.
נראה שאתה מאוד נמשך לבחורה מבחינה פיזית, אבל לפחות לפי ההודעות שלך קשה להבין מה קורה בחלק הרגשי.
אני חושבת שאתה צריך לחשוב האם הבחורה חשובה לך באמת, או שאתה ממשיך בקשר הזה רק כדי להגיע לרגע בו יגיע הסקס המיוחל עם הבחורה ה'סקסית'?

אם הבחורה באמת חשובה לך ואתה רואה את עצמך גם בקשר רגשי איתה ולא רק פיזי, אל תלחץ עליה.
לא ללחוץ זה אומר לא לעלות את הנושא, ופשוט להינות איתה מדברים אחרים, להכיר אותה ולתת לה להכיר אותך, עד שהיא תרגיש בנוח באמת.

עצם העלאת הנושא, זה שאתה כל הזמן מזכיר את זה שאתה רוצה כבר להתקדם לכיוון, מעלה את סף החרדה שלה וגורמת לה לא להיות בטוחה בקשר הזה.

לתקן את המצב אפשר כמובן בשיחה/מתנות/פרחים כמו שאמרו כאן, אבל תחשוב אם באמת אתה רוצה להציל את הקשר הזה ולא רק למטרה הפיזית של העניין.

למעלה