כמעט חודשיים בקשר עם בתולה

BloodyRoar

New member
one:cut a hole in the box

אתה יודע מה המשך השיר, נכון?

וברצינות- איזו תשובה אתה רוצה? קנה לה פרחים ושוקולד והתנצל על ההתנהגות שלך. באמת כ"כ קשה להבין את זה לבד?
ועשה טובה, חסוך מאיתנו את הודעת ההמשך "8 שבועות, 5 ימים, 3 שעות ו20 דקות עם בתולה".

Elle992

New member

Hawkgirl

New member
או שאתה משחק ראש קטן

או שאתה באמת לא מבין.

רוצה תשובה קונקרטית?
תפסיק ללחוץ לכיוון יחסי מין.

עכשיו תגיד שגם זה לא ענה לך. אז אני אעשה את זה אפילו פשוט יותר ואסדר את השאלה והתשובה בצורה כזו שיהיה ברור:
שאלה: איך אני יכול לתקן את זה?
תשובה: תפסיק ללחוץ לכיוון יחסי מין

כפיש?
אה, סליחה, אמרנו לפשט...
ברור?

Speedster

New member
אתה חוזר על אותה טעות

שוב ושוב.

תפסיק עם הצעדים הקיצוניים.
אתה גורם ללחץ.

מתקדמים בצעדים קטנים, ולא קופצים מהר מידי קדימה.

Reyn

New member
התשובה שרצית, והתשובה החשובה יותר

לגבי השאלה איך אפשר לתקן את הדרמה הנוכחית, התשובה היא מן הסתם לדבר עם חברה שלך, להסביר שלא התכוונת ללחוץ אלא לעזור לה להיפתח וכו'.

עכשיו לשאלה החשובה יותר: מה עושים עם המצב שלכם. בניגוד לשאר חברי הפורום שרואים רק צד אחד בסיפור ("תפסיק ללחוץ על הבחורה"), אני מסכים איתך שיש פה בעיה, שאתה כמובן לא אשם בה: חברה שלך לא נפתחת, לא משתחררת, ובינתיים הזמן שחולף לא עוזר.
וזה העניין: זמן בפני עצמו הוא חסר משמעות, הדבר החשוב הוא מה קורה בזמן הזה. לפעמים שיחה אחת עמוקה עם מישהו שכרגע פגשת גורמת לך להרגיש כאילו אתם מכירים כבר שנים. ולעומת זאת, אם ההיכרות בין שני אנשים נבלמת ברמה מסויימת, לדוגמא חברים מהעבודה שאומרים "שלום שלום" אבל לא נפגשים מחוץ לעבודה - אז גם עשרים שנה של היכרות לא יקדמו את הקשר במילימטר.

חברה שלך כבר יודעת שאתה רוצה לשכב איתה, היא יודעת שקשה לך לחכות לה ומפחדת לאבד אותך בגלל זה. לכאורה אם תעלה את הנושא זה יפעיל עליה עוד לחץ. ועם זאת אני חושש שתיאלץ לפתוח שוב את הנושא, כדי להסביר לה שזמן בפני עצמו לא מספיק, זמן נועד לאפשר התקדמות. כמו שבפעמים הראשונות שתצא עם חבר מהעבודה זה יהיה לפאב עם עוד חברים, אחר כך תוכלו להיפגש רק שניכם בפאב, ואחר כך תוכלו גם להיפגש בבית כמו חברים ותיקים - זה תהליך שלוקח זמן, אבל הרעיון הוא שבזמן הזה תחולתקדמות משלב לשלב.
אתה צריך להבהיר לחברה שלך שאתה לא חסר סבלנות במובן של "בלי סקס אני אעזוב אותך", אלא במובן זה שאתה רצה להתקדם איתה. לא להתקדם לסקס, אלא פשוט להתקדם, להגיע לדרגה גבוהה יותר של פתיחות ואינטימיות. תשאל אותה שוב איך אתה יכול לעזור לה להירגע, להשתחרר, לסמוך עליך. אין ספק שהיא רוצה לסמוך עליך, פשוט קשה לה. אבל תסביר לה שזה קושי שהיא מסוגלת להתגבר עליו, ושהיא הולכת להתגבר עליו.

בשורה התחתונה, אין מה לעשות, אתה מצפה ממנה להתגבר בהדרגה על הקושי ולהגיע לאינטימיות מלאה. אין אפשרות שתמשיכו לצאת לעד בלי שתראה אותה ערומה. תן לזה עוד כמה שבועות, תמשיך לנסות לעודד ולעזור לה להתקדם לשלבים הבאים. ואם זה לא עובד - תיאלצו להיפרד. אין מה לעשות.

תודה

סוף סוף מישהו שעונה לעניין.
כנראה שזה מצרך נדיר פה בפורום.

עשיתי בערך את מה שכתבת למעלה, מקווה שזה עזר.

נשמע שאתה מדבר מניסיון. זה נכון?

Reyn

New member
זה מצרך נדיר באופן כללי

אני לא מדבר מנסיון, אלא מנסה לנתח את המצב בצורה הגיונית. לצערי ההיגיון משחק כאן תפקיד חלקי, ולכן אף אחד לא יכול לחזות במדוייק איך חברה שלך תגיב להתנהגות כזו או אחרת.
מה שכן, הנסיון שלי בשיחות עם אנשים מראה שכדאי לשוחח על דברים בצורה פתוחה וישירה, ולצד זה, כדאי לרכך לפעמים אמיתות כואבות ולהציג אותן בצורה כמה שיותר עדינה כדי שייתפסו בתור ייעוץ חיובי ולא ביקורת שלילית. במקרה של חברה שלך - כדאי לדבר איתה בכנות על כך שאתה מצפה שהיא תיפתח בסופו של דבר, אבל לעדן את זה ולהבהיר כמה אתה מחבב אותה וכמה אתה רוצה לעזור לה להיפתח (ולא רוצה לעזוב אותה כפי שהיא חוששת).

dori78

New member
ממש טבלת ייאוש...

כשכתבתי לך "תחזור לעדכן", לא התכוונתי לזה.
התכוונתי שתחזור בעוד חודשיים-שלושה לספר שגילית שהסבלנות משתלמת או משהו בסגנון.

אם הייתי אומרת לך, שזה ייקח עוד 3 חודשים ואסור לך במהלכם להעלות את הנושא שוב?
היית מסוגל להמשיך את הקשר איתה כמו שהוא, בלי סקס?

אם התשובה היא לא - תחתוך. אתה סתם עושה עוול לשניכם.
אם התשובה היא כן - זה בדיוק מה שתעשה. אל תדבר על זה, אל תציע, אל תנסה להפשיט אותה או לדחוף לה ידיים לתחתונים.
תגיד לה פשוט: "שלא יהיה לך ספק - אני רוצה אותך. קחי את זה כעובדה קיימת. אני לא מתכוון לדבר על זה שוב, להציע לך הצעות או לגעת בך באופן ש(נכון להיום) מביך אותך או לא נעים לך. אני מחכה לך, שתרגישי בנוח עם עצמך ואיתי. הכדור אצלך."
ויותר אל תדבר על זה. בכלל.

מעבר לזה - כבר היה מי שאמר "אם אין לי - ימיני לי...".

ועוד משהו:
כשאתה כותב "ממשיך להשתדל להיות רגיש ולא ללחוץ עליה למרות שהיא אחת הבחורות הכי סקסיות שהכרתי...", זה לא עושה רושם טוב.
זה נותן תחושה שאתה:
א. צריך ממש להתאמץ כדי לשלוט בעצמך ולא לגעת בה. כדאי שתלמד לשלוט בעצמך, בכלל בחיים.
ב. חושב שאולי אם היית עם בחורה פחות סקסית היה לך יותר קל.
משיכה אמיתית מבוססת על עוד דברים, שאת חלקם כתבת בהודעות קודמות שלך פה.
ג. לחוץ על הסקס באופן לא בריא. זה בטח לא עוזר לה להרגיש נוח.

Reyn

New member
ומה יקרה כשהוא יחזור עוד 3 חודשים?

תנפנפו אותו שוב עם אותם טיעונים?

למעלה