התשובה שרצית, והתשובה החשובה יותר
לגבי השאלה איך אפשר לתקן את הדרמה הנוכחית, התשובה היא מן הסתם לדבר עם חברה שלך, להסביר שלא התכוונת ללחוץ אלא לעזור לה להיפתח וכו'.
עכשיו לשאלה החשובה יותר: מה עושים עם המצב שלכם. בניגוד לשאר חברי הפורום שרואים רק צד אחד בסיפור ("תפסיק ללחוץ על הבחורה"), אני מסכים איתך שיש פה בעיה, שאתה כמובן לא אשם בה: חברה שלך לא נפתחת, לא משתחררת, ובינתיים הזמן שחולף לא עוזר.
וזה העניין: זמן בפני עצמו הוא חסר משמעות, הדבר החשוב הוא מה קורה בזמן הזה. לפעמים שיחה אחת עמוקה עם מישהו שכרגע פגשת גורמת לך להרגיש כאילו אתם מכירים כבר שנים. ולעומת זאת, אם ההיכרות בין שני אנשים נבלמת ברמה מסויימת, לדוגמא חברים מהעבודה שאומרים "שלום שלום" אבל לא נפגשים מחוץ לעבודה - אז גם עשרים שנה של היכרות לא יקדמו את הקשר במילימטר.
חברה שלך כבר יודעת שאתה רוצה לשכב איתה, היא יודעת שקשה לך לחכות לה ומפחדת לאבד אותך בגלל זה. לכאורה אם תעלה את הנושא זה יפעיל עליה עוד לחץ. ועם זאת אני חושש שתיאלץ לפתוח שוב את הנושא, כדי להסביר לה שזמן בפני עצמו לא מספיק, זמן נועד לאפשר התקדמות. כמו שבפעמים הראשונות שתצא עם חבר מהעבודה זה יהיה לפאב עם עוד חברים, אחר כך תוכלו להיפגש רק שניכם בפאב, ואחר כך תוכלו גם להיפגש בבית כמו חברים ותיקים - זה תהליך שלוקח זמן, אבל הרעיון הוא שבזמן הזה תחולתקדמות משלב לשלב.
אתה צריך להבהיר לחברה שלך שאתה לא חסר סבלנות במובן של "בלי סקס אני אעזוב אותך", אלא במובן זה שאתה רצה להתקדם איתה. לא להתקדם לסקס, אלא פשוט להתקדם, להגיע לדרגה גבוהה יותר של פתיחות ואינטימיות. תשאל אותה שוב איך אתה יכול לעזור לה להירגע, להשתחרר, לסמוך עליך. אין ספק שהיא רוצה לסמוך עליך, פשוט קשה לה. אבל תסביר לה שזה קושי שהיא מסוגלת להתגבר עליו, ושהיא הולכת להתגבר עליו.
בשורה התחתונה, אין מה לעשות, אתה מצפה ממנה להתגבר בהדרגה על הקושי ולהגיע לאינטימיות מלאה. אין אפשרות שתמשיכו לצאת לעד בלי שתראה אותה ערומה. תן לזה עוד כמה שבועות, תמשיך לנסות לעודד ולעזור לה להתקדם לשלבים הבאים. ואם זה לא עובד - תיאלצו להיפרד. אין מה לעשות.