כמעט סינגלס... <רק כמעט>

ShukyD

New member
כמעט סינגלס... <רק כמעט>

אבל עדיין עם הדר מרקס
<שלא הוסיפה אותי למסנג'ר

Sweet Revenge

New member
גמנייייייייייייי פהההההההההההההההה

שלומות לכולם!!!
איפה כולם?!

ShukyD

New member
את?? יש לך זמן בכלל?

את לא אמורה להצביע איזה 500 פעמים לבלאק פארייד?

Sweet Revenge

New member
../images/Emo6.gif

המחשב נלקח ממני באכזריות בתחילת השעה אז אני עונה לך בדיליי.. לא משום מה אני לא מצליחה למצוא 500 שמות להצביע איתם...

ShukyD

New member
כן אאוץ'

שנינו יודעים טוב מאוד שבלי הקומבינות שלכם כריסטינה הייתה מחזיקה עוד שבועיים לפחות במקום הראשון נכון? יופי עכשיו תצטרפי ותרימי את השירשור הזה כי הוא עומד למות יאללה בלאגן הו שיט

Sweet Revenge

New member
אל תהיה ילד..

כי שנינו יודעים עוד יותר טוב שבת'כלס קצת נמאס מכריסטינה הפצועה.. וחוצמיזה, יפה לה מקום 2..

ShukyD

New member
אבל גם שנינו יודעים

שזה שנמאס <ולי באופן אישי ממש לא נמאס> לא אומר שצריך לרמות ולהוציא את כל הכיף מהמצעד וזה לא אומר ש30-40 איש בלחץ מחליטים בשביל מדינה שלמה איזה שיר יהיה מקום ראשון במצעד אל תהיי ילדה, לרמות זה לא מגניב

Sweet Revenge

New member
צודק.

לרמות זה לא מגניב.. אבל ברוכים הבאים למצעד הכושונים [אהמ.. להגיד כושי זה לא יפה!] במקום הראשון זה מגניב ולא משנה איך הוא הגיע לשם..

ShukyD

New member
רוצה לראות כמה זה לא יהיה מגניב

כשאני אארגן את כל מעריצי כריסטינה להצביע לה 500 פעם כל אחד? כי בינינו את יודעת שגם בלעדינו ההפרש קטן מספיק שאני אצביע 10 פעמים בעצמי יותר ממה שכולם מצביעים לה והיא תעלה למקום הראשון אבל אני לא עושה את זה וזה ממש לא מגניב אם אתם חושבים שזה שהם מקום ראשון זה כי כולם אוהבים אותם אז אתם טועים ואהבתי את הסרט שאכלתם על זה שהם יבואו לארץ

Sweet Revenge

New member
אבל הם יודעים שהם מקום ראשון לא כי

כולם אוהבים אותם.. וזה לא ממש מזיז להם.. הם חושבים שלהביא אותם למקום הראשון יעזור.. אז סבבה.. לפחות הם מנסים.. וגם דיי מצליחים, למען האמת..

RJlake

New member
כי קצת בושות לא להצליח כשלוקחים ספר

טלפונים וטוחרים לו את הצורה

ShukyD

New member
אז מה הטעם לשלוח להם מייל

שהם מקום ראשון אני בטוח שאם זה היה תלוי בהם הם היו רוצים לראות תוצאות אמיתיות של כמה אוהבים אותם ולא כמה 30 איש אוהבים אותם אלא כמה כל אחד בנפרד אוהב אותם ולכמה זה מצטבר ביחד

Sweet Revenge

New member
יש משו במה שאתה אומר..

ובגלל זה אני לא מצביעה 700 פעם ביום.. אבל מצד שני, לא אכפת שהם מצביעים מלא..

RJlake

New member
עזוב אתה רואה אותם באים לארץ

להופיע ויש איזה 50 אנשים והם לא מבינים איך הם הגיעו למקום הראשון והם יתחילו להאמין לכל השטויות האלו שיש רק גמלים בארץ ישראל ויחשבו שאנחנו מדינה פרמיטיבית. את רואה למה אתם גורמים?!

ShukyD

New member
בעיני העולם? לא

בעיני האלילים שלכם אני בטוח שזה לא מה שאתם רוצים מה תביאו אותם להופיע בעדלאידע של חולון?

RJlake

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הגזמת

מתנ"ס ברחובות יספיק ל-50 איש שלהם

ShukyD

New member
האמת שהיה ניסיון כזה

אבל האחראי שם אמר "מה? כימי מי? מה?? אנשים? לא מכיר, יש לנו פה הופעה של פיני בן משה"

למעלה