שנינו יודעים טוב מאוד שבלי הקומבינות שלכם כריסטינה הייתה מחזיקה עוד שבועיים לפחות במקום הראשון נכון? יופי עכשיו תצטרפי ותרימי את השירשור הזה כי הוא עומד למות יאללה בלאגן הו שיט
שזה שנמאס <ולי באופן אישי ממש לא נמאס> לא אומר שצריך לרמות ולהוציא את כל הכיף מהמצעד וזה לא אומר ש30-40 איש בלחץ מחליטים בשביל מדינה שלמה איזה שיר יהיה מקום ראשון במצעד אל תהיי ילדה, לרמות זה לא מגניב
כשאני אארגן את כל מעריצי כריסטינה להצביע לה 500 פעם כל אחד? כי בינינו את יודעת שגם בלעדינו ההפרש קטן מספיק שאני אצביע 10 פעמים בעצמי יותר ממה שכולם מצביעים לה והיא תעלה למקום הראשון אבל אני לא עושה את זה וזה ממש לא מגניב אם אתם חושבים שזה שהם מקום ראשון זה כי כולם אוהבים אותם אז אתם טועים ואהבתי את הסרט שאכלתם על זה שהם יבואו לארץ
שהם מקום ראשון אני בטוח שאם זה היה תלוי בהם הם היו רוצים לראות תוצאות אמיתיות של כמה אוהבים אותם ולא כמה 30 איש אוהבים אותם אלא כמה כל אחד בנפרד אוהב אותם ולכמה זה מצטבר ביחד
להופיע ויש איזה 50 אנשים והם לא מבינים איך הם הגיעו למקום הראשון והם יתחילו להאמין לכל השטויות האלו שיש רק גמלים בארץ ישראל ויחשבו שאנחנו מדינה פרמיטיבית. את רואה למה אתם גורמים?!