כמעט סינגלס... <רק כמעט>

Sweet Revenge

New member
כי לדעתם, להכניס את הלהקה למקום גבו

גבוה במצעד הרשמי של ישראל זה חשוב.. ומה רע ב"אויש תנוחי"?? סיכמנו שאתה לד ילד, לא?

ShukyD

New member
אז לדעתי לדעת את התוצאות האמיתיות

ולא מה שחבורה של ילדים קטנים קימבנו זה חשוב אז למה לא להיות בני אדם? ולחשוב שאתם העתיד שלנו
זה נוראי אני לא רוצה לחשוב אפילו על היום שבו אנשים יתחילו לקמבן דברים על כל עניין שלא נראה להם

ShukyD

New member
שאקירה שאקירהההההההה

אניייי על היום בלילה אתה יודע ירכיי לא משקרות ואני מתחילה להרגיש סבבהההה הו תינוקי כן זוהי שלמותתתתתתתתתת אפעם לא ידעתי שהיא יכולה לרקוד כ-כה!!! היא גורמת לגבר לרצות לדבר בספרדית מנשמע? <הא!> מנשמע? <הא!> מורדים קטנטנות הו תינוקי כשאתה רוקד כ-כה!! אתה גורם לאישה ללכת להשתגעעעעע אז תהיה חכם <סי!> ותמשיך לקרוא <סי!> את סימני הגוף שלי-הי! <שאקירה שאקירההההההההה> אוחחחחחחחחחח התגעגעתי כלכך
מסיבה לפרצוף בינתיים שלושה שירים מעולים אמן לא יהיו שירים מעפנים שיהרסו.. אמן!

ShukyD

New member
הופ! הופ! שעון מראה שלוש

מתי מתי כבר שמונההההההה רוצה אותך לראותתתתתתתתת רוצה קולך לשמועעעעעעעעעעע הולך לשם! <רונה!> משם לכאן! <רונה!> להלהל <רונה!> רונה שלי הו רונה!!

ShukyD

New member
איי דונט פיל לייק דאנסין<ג>

שיר מבאססססססססססס

McCriminal

New member
כל הילדים קופציםםם!!!

ואני ברשותכם אזוז למסיבה אחרת. מסיבה פצצה לכולם

ShukyD

New member
קולה ילדים - קופצים רוקדים!!!

קולה ציפורים - עפים רוקדים!!! קולה זמן אני חושב עליה - חושבים רוקדים!!! לשים את הידיים על הראש ולספור אחת שתיים שלוששששששששש עוד פם אחת!!! קולה ילדים קופצים רוקדים כמו קופים כמו קופים!!

redgirl2

New member
אני כאןןןן ../images/Emo6.gif

מה נשמעעעעעעעעע!? כל הילדים קופצים רוקדים כל הילדים קופצים רוקדים כל הילדים קופצים רוקדים מרימים את הידיים גבוה לשמיים!!!!!! ואווווווווווווו
כמו קופים כמו קופים כמו אנשים יפים!

ShukyD

New member
אתה חייב להלחם! על זכותך!!

לחגוווווווווווווההההההההוווווווווגגגגגגגגגגגגג

redgirl2

New member
מה המצב איתך? מה המצב יא גבר!?

הכל מאה אחוזזזז הלילה עם כוס בירה תניע ת'עכוז הדיסקו בא העירההההההה איזה שיר נוסטלגיההההההההה אההה אהה אההה אההה שוב הדיסקו כאןןןןן אהה אהה אההה אההה טוב שבאתתתתתתתתתת

redgirl2

New member
הכל לבניםםםםם מסיבה ביצוץ!

הזכרת לי את ההוא עם הזקן הג'ינג'י מארץ נהדרת!!

ShukyD

New member
../images/Emo6.gif ראיתי לא מזמן תמונה שלו

והזקן שלו אפור כי הוא בכלא

redgirl2

New member
לא..זה סתם כי הוא הזדקן..או ש..

או שכן כי הוא בכלא ואז הוא לא יכל לצבוע שורשים

למעלה