כמעט סינגלס... <רק כמעט>

RJlake

New member
../images/Emo6.gif יו היום בתו השמיני אז ראינו

פינה מסכנה כזו של מוזיקה מזרחית. אתה מת בובי זה נוראי! כל מני הוזיים כאלה שבחיים לא שמעת עליהם נראיים כאלה דכאוניים שבאלך לשבור משו וגם את הדיסקים הישנים של שרית חדד-מה שהבחורה עברה בשביל להראות כמו היום זה משו לא טבעי

ShukyD

New member
ואת יודעת מה

נמאס אחרי חמישה שבועות במקום הראשון ומי יודע כמה עוד שבועות במצעד אבל ממצעד הכושונים נמאס אחרי שבועיים בדיוק ושנינו יודעים..

RJlake

New member
../images/Emo6.gif מצחיקה את

למי נמאס? לך? ואני באמת אזכור להבא כשנמאס לי משיר לפתוח ספר טלפונים ולהצביע לשיר אחר מיליון פעם ואז לחיות בסרט שזה מה שיגרום לו להופיע בארץ. יודעת מה עזבי רגע כריסטינה ושטויות, לא מגעיל אותך לדעת שבגלל חבורה של משועממים(בלי להעליב כן?) אז יש מקום ראשון אחר ולא בצדק? כאילו איך אפשר להתלהב מזה בכלל כשאת יודעת שרק אתם הצבעתם? ומילא הייתם מצביעים והיה איזה הפרש מטורף אבל כולה 7 קולות מה שרק מחזק את הטענה שרק אתם מצביעים לכושונים ורק מראה לך כמה שזה דוחה

Sweet Revenge

New member
טוב, תקשיבו..

אני לא יודעת מה כ"כ נפגעתם.. אבל אם יש לכם טענות, בחייאת אימכם, אתם מוזמנים לפנות לפורום ולשפוך את ליבכם.. [ואפילו יצא לי חרוז..]

ShukyD

New member
כן, ננסה את זה

אם פעם הבאה לא יחסמו אותנו על דיעה לגיטימית לחלוטין אתם עובדים שם כמו נאצים

limors2

Active member
../images/Emo45.gifוזה לא שדיברנו בצורה לא הולמת

אני לפחות

Sweet Revenge

New member
אז כנראה שגם מחקו את ההודעות שלכם

לפני שהספקתי לקרוא בכלל כי לא שמתי לב לאף הודעה מכם.. ואני באמת מתכוונת להעיר את תשומת ליבה של המנהלת..

limors2

Active member
ובמיוחד לא כשהם עשו את זה בצורה

לגיטימית ומנומסת

RJlake

New member
פייייי משוררת ממש../images/Emo4.gif

וזה לא קטע של נפגעתם זה סתם דוחה ומוציא את החשק להקשיב למצעד וואלה בתור אחת ששומעת כל שבוע את המצעד לא בא לי שחבורת ילדים בני 12 שחיים בסרט יהרסו לי אותו. ותאמיני לי בכיף היינו שופכים את ליבנו בפורום הכה מקסים ומדהים שלכם שהיוזמה בו מטורפת רק חבל שאתם חוסמים כל מי שלא חושב כמוכם.

Sweet Revenge

New member
אויש תנוחי..

סליחה באמת שאני לא בודקת כל יום את רשימת החסומים של המנהלים.. אנשים, תיכנסו לפרופורציה, זה בסך הכל מצעד

limors2

Active member
אולי בשבילכם זה רק מצעד שאתם רוצים

להכניס אליו במקום גבוה את השיר האחד שאתם אוהבים. לנו זה מצעד עם לפחות 10 שירים שאנחנו מאד אוהבים ורוצים שיהיו במקומות גבוהים...

RJlake

New member
בדיוק../images/Emo13.gif

אז תגידי שם לחברים שלך שיפסיקו להיות אובססיבים ויתנו להנות בשקט

ShukyD

New member
אם זה בסך הכל מצעד

מה הלהט להצביע בטירוף? ולהגיד מינימום 300 הצבעות? רק מצעד, איפה הפרופורציות? אנחנו מצביעים פעם אחת פעם אחת בלבד בשם שלנו אם זה לא פרופורציות, אז בואי תלמדי אותי.. ו"אויש תנוחי" ? אני מתחיל לחשוב אם באמת שווה לבזבז עליך את כל המילים שכתבתי פה

למעלה