היי ושתי! אני ילדתי בבית חולים, אבל
יכולה אולי לעזור. לגבי בגדים - פשוט ללבוש מה שנוח לך. כל דבר שנוח הוא טוב, ושיהיו לך כמה בגדים נקיים שתוכלי להחליף אם יתלכלך (אגב - ממש לא זכור לי שהבגדים שלי התלכלכו. הדימום לא כ"כ מסיבי). אולי בשעות שלאחר הלידה תלבשי כותונת לילה? (אז הדימום רב יותר והוא מתמעט בהדרגה). בקיצור - הבגדים זה לא עניין רציני, מקסימום תזרקי כמה כותנות ישנות (הזדמנות לקנות אחר כך בגדים חדשים...). חרדות? ברור שיש לך, את הרי עומדת בפני לידה. יש המון דרכים להתמודד עם חרדות, לא יודעת איזו מתאימה לך. לי עוזר לקרוא המון על מה שצפוי, להחליט עם עצמי החלטות (גם אם לא אממש אותן אח"כ) איך לנהוג בכל מיני סיטואציות. לגבי התינוקת - בהנחה שיש לכם את הציוד הדרוש (כמובן לפי רצונכם - שידה, מיטה, עגלה וכו'), אז את צריכה בגדים לתינוקת (תקני קצת מכל סוג לבוש: אוברולים, מכנסיים עם ובלי רגליות, גרביים, חולצות, בגדי גוף, ותעשי שילוב בין דברים ארוכים לקצרים, כי העונה מתעתעת וגם כי תינוק קטן סובל עדיין יותר מקור), צמר גפן, טיטולים, חיתולי בד, מגבונים לחים, משחה לטוסיק, בקבוקים+תמ"ל+מתקן לייבוש בקבוקים+סטריליזטור (אם את לא מתכוונת להניק), מצעים למיטה ולעגלה (כולל מגן ראש), שמיכות). אולי כדאי שיהיה לך בבית גם תיונים (של תה רגיל), כי לפעמים יש בחודש הראשון הפרשה מהעיניים, וקומפרסים חמימים מתה מאוד עוזרים.