רק הערה קטנה ממחזיק LD
זה נכון שהמכשיר עצמו לא טוב הנדסית ,יש בו בעיות שפשוט מוציאות את המהנדס שבי מדעתו אבל: 1. אני לא יכול לספור על כמה ידים הזיכרון הגדול שיש במכשיר הפך זמן אבוד בנסיעות לזמן הנאה צרופה , וכמה סרטים יש לי עליו בכל רגע נתון (בבדיקה כרגע יש לי 3 פרקים של SG Atlantis מהעונה החדשה , 2 אירועי MMA , ועוד כמה פרקים של משפחת סימפסון), נוסיף לזה שאני יכול והולך עם כל המסמכים החשובים שלי עליו , הוא נותן לי תמורה מצויינת , ואני לא צריך לקנות שום דבר נוסף . 2. סנכרון התיקיות עוזר לי בצורה מצויינת , ושוב זה הגודל , כי אני לא חושב אם יהיה או לא יהיה מקום , פשוט הולך עם כל מה שאני אי פעם יצטרך אצלי בכיס. 3. אני יכול להעיד כי לא ביצעתי ריסט משהו כמו חודשיים , וזה לא שאני לא משתמש בו , פשוט לא הייתי צריך, וזה כולל גלישה באינטרנט , ועידכונים של קבצי WORD ו EXCEL שאני מדי פעם עובד עליהם. 4. כמה שהוא איטי , והוא איטי , גם לזה מתרגלים . בסופו של דבר , להיות עם מכשיר שגם נותן לי שליטה על המחשב מכל מקום עם WIFI , גם לעשות שימוש בPIM הכי נוח , ולגלוש קצת באינטרנט , יחד עם המשחקים הפשוטים (כי זה מה שאני אוהב..) והמוזיקה שאני לא זז בלעדיה , שווה לי את כל האיטיות.