כמשקיף זמן רב על פורום פאלם

• פותח הנושא ohev1
  • פורסם בתאריך

קובביס

New member
ניצול המכשיר

אני מנצל וניצלתי את המכשיר במספר מישורים.יומן עבודה אמיתי ומקיף הכולל תזכורות גם לפעילות מחזורית. כרטיס WI FI אותו רכשתי לפני כשנה, BLUETOOTH המשמש לסינכרון, כחייגן ולשליחת SMS,כ"כ מתבצע סינכרון עם הטלפון הסלולארי. עם PALMVNC למעקב ושליטה על כונני ה PC בביתי, תוכנת DATABASE לשימוש אישי (SNARTLIST TO GO). יכול להיות שפיספסתי משהו אבל כללית, אני בהחלט משתמש בפאלם ולא רק כ...ספר הטלפונים.

kobi10

New member
וכן, גם אני ב''צומת'' דרכים

אוהב את הפאלם אבל.......מתחיל לחשוב על פי סי. לא ציינתם בהערותיכם היפות והחכמות שגם אין סקייפי לפאלם.....ותקנו אותי אם....

kobi10

New member
הוסיף ואומר שיש לי T2 כבר שנתיים

ולאחרונה אין אפשרות לבצע איפוס של הסטילוס לאורך זמן....שעות...למרות כל מיני תוכניות שהומלצו כאן בפורום.

AYELET1

New member
אין סקייפ . נכוון

כמה תשתמש בסקייפ מהפוקט??? ואגב ישנה תוכנה דומה אחרת לפאלם. הדיגיטציה - תקלת חומרה. אתה סבור שהפוקט חסין מתקלות חומרה? מעבר לזה- האם זה שווה?

gadi7

New member
בד"כ לא. תקלה בדיגיטייזר

היא בד"כ הסנונית שמבשרת את הצורך בשדרוג למכשיר חדש יותר.

2cookie

New member
שמעת על פוקט עם בעיות דיג'יטייזר?!?

או על מכשיר סוני עם בעיה כזאת? אני לא. יש לי את הג'ורנדה החביבה שקניתי בכמה שקלים והיא בת 7 שנים, והדיג'יטייזר כמו חדש. מדהים שלמכשיר בן 7 שנים יש מסך HVGA, ממש כמו לפאלמים המודרניים, ומקלדת מובנית ושני חריצי זיכרון.... תוכנה דומה איננה סקייפ, ומה לעשות שסקייפ הכי נפוצה היום ולפיכך גם הכי נחוצה. אישית עם ה-X30 ואחריו עם ה-MPX, השתמשתי בקביעות בסקייפ במקום במחשב בגלל הניידות והנוחות של מכשיר שאפשר להצמיד לאוזן והוא גם אלחוטי. לכן בתקופה שעד מות ה-X30 לא התקנתי SKYPE על המחשב האישי.

למעלה