כניסה למילאנו עם רכב

moco10

New member
במקרה שלי זה לא היה אותו מחיר, אלא אף יותר זול לתקופה הארוכה

הסיבה הייתה פשוט שבשדה התעופה היו הצעות יותר אטרקטיביות מאשר שכירה בעיר עצמה.

לאונידס

Active member
יכול להיות יותר זול גם בגלל לקיחה והחזרה באותה תחנה

אבל אני הולך לקראתו, נניח שהמחירים זהים בדיוק עד היורוסנט.
אני רוצה הסבר איך 1000 יורו יוצא יותר מ 1000 יורו, אם אחד מהם ל 7 ימים והאחר ל 5.
&nbsp
אגב אני כנראה הייתי נוהג אחרת ממך ולא לוקח את הרכב למילאנו (תלוי בעוד גורמים), אבל ההעדפה האישית שלי לא קשורה לעובדות היבשות, עלות ההשכרה היא עובדה יבשה, סכום של כסף שיורד מכרטיס האשראי.
&nbsp

moco10

New member
יכול להיות. כצרכן אני בודק מה האפשרויות המוצעות לי ובוחר

מתוכן את מה שמתאים וכדאי לי. למה ההצעות הן כאלה או אחרות יכול להיות מעניין, אבל לא קשור להחלטה שלי.

לא נראה לי שתקבל הסבר אלא שאלה חוזרת "למה לבזבז יומיים השכרה".

הדיון הזה מזכיר לי את הבדיחה שהביאו פעם ראשונה אוטומוביל לכפר נידח ברוסיה והסבירו לאיכר בפרטים על פעולת המנוע ואיך הוא מניע את המכונית.
בסוף האיכר מודה על ההסבר ואומר שהקשיב בקשב רב והצליח להבין את הכל חוץ דבר אחד: איפה קושרים את הסוסים.

אסף563

New member
אני נהנה עד עכשיו...

זה בהחלט נהיה מצחיק יותר ויותר ככל שהשרשור מתארך

RonspotNL

New member
גם אם נניח 5 ו7 ימים עולים אותו הדבר

על 5 ימים ועל ה7 ימים אתה משלם רק שבמקרה של 7 ימים יש לך את האוטו ליומיים נוספים(אם אתה מעדיף לקחת את האוטו ל7 ימים ) אבל אתה משלם גם עליהם זה גם תלוי אם יש מכסת קילומטרים ומה מכסת הקילומטרים המותרת לך ביטוח נוסף או פיקדון שגם עליהם אתה אמור לשלם אתה צריך לחשוב מה משתלם לך יותר מבחינת החבילת ההשכרה שלך

לאונידס

Active member
אוקי, אז סיכמנו ש 5 ימים ו 7 ימים עולים בעקרון סכום זהה

עכשיו אתה מתחיל להסביר למה יכול להיות שבתכלס זה לא נכון ו 7 ימים זולים יותר מ 5.
למשל בדוגמה שנתת, שאלת מה קורה אם יש הגבלת קילומטראז'

אז ככה, בד"כ יש הגבלת קילומטראז' על מספר ימים נמוך, רוב העסקאות שאני נתקלתי בהן ל 7 ימים היו ללא הגבלת קילומטרים. זאת אומרת יש סיכוי שעל 5 ימים תהיה הגבלה ו-7 ימים העסקה תהיה ללא הגבלת קילומטראז' ואם המטייל יסע הרבה העסקה של 5 ימים תהיה יקרה יותר (הוא יקנס על קלומטרים עודפים בעסקה של 5 ימים).
גם אם בשתי העסקאות, גם ל 5 וגם ל 7 תהיה הגבלת קילומטרים, הרי שההגבלה היא בדרך כלל לפי יום. כך שבעסקה של ה 7 ימים עומדים לזכות השוכר יותר קילומטרים ולכן גם בסיטואציה הזו עסקה ל 7 ימים זולה יותר.

לפני שנים גיליתי שסוכנת הנסיעות של העבודה הזמינה לי באופן קבוע רכב שכור ל 7 ימים גם כשהייתי צריך אותו רק ל 5 או 6 (בד"כ נסיעות עבודה קצרות משבוע) ובאתי אליה בתלונות, חשדתי שהיא עושה עלינו סיבוב.
הסוכנת הסבירה לי את עובדות החיים, ככלל גם אם יודעים שצריך את הרכב ל 5 ימים כדאי יותר להזמין לשבוע ולהחזיר אותו קודם. במקרים נדירים כדאי להיפך.
וזו הסיבה שנכנסתי לדיון הזה, להסביר למטיילים את האנומליה של השכרת הרכב, אם צריך רכב ל 5-6 ימים תמיד תבדקו עסקה לשבוע. ברוב המקרים (לא תמיד אבל רוב) המחיר יהיה זהה או אפילו זול יותר.

RonspotNL

New member
שוב בפעם המיליון

7 ימים לא זולים יותר זו חבילה אחרת לחלוטין כשזה תלוי גם בדגם שאתה מקבל למשל גם כן(ועל זה לא דיברנו בכלל) כמו שהסברתי זה תלוי מה מקבלים בחבילה כשגם אם עשית קילומטרים נוספים אולי יצא לך זול יותר מלקחת לשבוע שלם? זה מאוד תלוי בחבילה שלקחת ומה הצרכים שלך כשאם אתה לוקח לשבוע ומשתמש ב6 ימים ברכב זה יותר סביר מלקחת לחמישה ימים ולהשאיר את הרכב בחנייה לכמעט חצי מזמן ההשכרה ... שוב צריך לבדוק את כל הצרכים שלך ולפי זה להזמין את חבילת ההשכרה שלך

לאונידס

Active member
אני מבין שבפעם המליון אתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך

וגם אם יבוא נשיא הרץ או אוויס העולמי ויציע את אותה עסקה בדיוק חוץ ממשך הזמן, 5 ימים לעומת 7 ימים בדיוק באותו מחיר אתה תסביר לו שהוא טועה.
&nbsp
הדיון מצידי היה בשביל קוראים אחרים, שיבינו את העובדה ויחליטו איך לנהוג כירצו להזמין רכב שכור,
אני מודע לכך שאם נמשיך את הדיון אתה תסביר לי בפעם המליון ואחת ש 1000 הם יותר מ 1000 (בניגוד להבנה שלי שזה בדיוק אותו הדבר) ולכן אין טעם להמשיך

RonspotNL

New member
רגע איפה הטענה הנגדית שלך?

זה שאתה מתכחש למציאות זו הבעיה שלך בעסקה אחת מציעים לך 5 ימים במחיר X ובעסקה אחרת מציעים לך 7 ימים באותו המחיר אבל איך הגעת למסקנה שזה אותו הדבר?הרי מספר הימים שונה ואולי המחיר זהה אבל אולי צריך לשים לב למה אתה מקבל במחיר הזה?לאיזה קטגוריית השכרה המחיר נכון? כמה קילומטרים מוצעים לך בעסקה ? האם זה כלול ביטוח או פיקדון? האם בשתי העסקאות אתה יכול לקבל ולהחזיר את האוטו בנקודת איסוף הנוחה לך יותר? יש כל מיני דברים שצריך לשים לב אליהם לב זה לא רק עניין של מחיר אתה יכול כמו כל אדם שאין לו מושג בעניין להתרכז בעניין של המחיר בלבד במקום לראות מה אתה מקבל בשביל המחיר הזה בשתי העסקאות ומה משתלם לך יותר מבחינת העסקה ובהתאם לצרכים שלך ...

RonspotNL

New member
זהו?אז אני מניח שטענה נגדית חזקה משלי אין

קראתי את השרשור והגבתי לפי הדברים שנכתבו אז שוב להבא אל תטעו אנשים שחבילת השכרה בת 5 ימים זהה לחבילת בת 7 ימים (כשחבילת השכרה אחת קצרה מהשנייה בשני ימים)כשאתה צריך לדעת גם מה כלול בחבילה ואיזה דגם חברת ההשכרה מציעה בחבילה הזו וכמה קילומטרים מציעים בחבילות מאיפה לוקחים ומחזירים והאם יש פקדון ביטוח וכל מה שציינתי בשרשור חבילת השכרה לא מתחילה ונגמרת במחיר בלבד אתה יכול לחשוב שזה מתחיל ונגמר במחיר כשזה לא מחיר בלבד גם אם מציעים מחיר זהה לשתי חבילות השכרה מה שחשוב זה לבדוק מה אתה מקבל בחבילה ומה משתלם לך יותר לפי הצרכים שלך שוב אם אתה מסתכל רק על המחיר אתה מפספס אולי חבילה טובה יותר שמתאימה לך יותר

למעלה