טוב
1. מצעד הגאווה בירושלים- לא מבינה את ההתעקשות שלכם לעשות מצעד במקום שכל שנה יש בו אותו סיפור. לא מבינה למה לעשות דווקא?(וכן זה כבר נראה עיניין של דווקא) יש שם דתיים שמפריע להם גם בחורות עם חולצות בטן , לא רק הומואים, מפריע להם הרבה דברים ואני חושבת שכמו שאתה לא רוצה שהם יבקרו אותך וישנו אותך , גם אתה אל תכפה עליהם דברים שהם כ"כ נגד...לדעתי הם לא בצדק נגד, אבל נגד.... מה תעשה תחנך אותם? (אין טעם!). פשוט מאוד תלכו ,תעשו מצעד איפה שכן מתייחסים אליכם יפה ומקבלים אותכם. ת"א פתוחה גם למצעד הומואים ולצערי גם לדברים גרועים , מטופשים ולפעמים חסרי טעם כמו הפגנות (לפעמים אני יכולה להבין אותם , אבל יש כאלה הזויות ומיותרות לגמרי שסתם יוצרות רעש ולא השגת שום מטרה). 2. אין לי בעיה עם הומואים
החברים הכי טובים שלי , רובם הומואים , אם כי לא מסוג של סטוצים- הם כאלה שאו מחפשים קשר רציני או נמצאים כבר בקשר . מבחינתי אין הבדל בינכם לבין סטרייטים . מלבד העובדה שמסטרייט אני צריכה יותר להזהר אם אני ידידה שלו...שלא יפתח ציפיות לדברים כאלה ואחרים מאוחר יותר ואז אגרום לכל מיני אי הבנות ושבירת לבבות
(קרה לי כמה פעמים לצערי) . עם הומואים זה לא קורה וגם עם א-מינים לא
אני לא חושבת שלהמשך לגבר זה מגעיל בדיוק כמו שאני לא חושבת שלהמשך לאישה זה מגעיל. אני כן חושבת שכל הזמן לשכב רק לשם לשכב בלי שום קשר , הכרה עמוקה ורגשות זה מגעיל- בלי קשר לגזע, מין, נטייה וכו'
אני לא ארצה ידיד הומו סטוצניק (למרות שזה לא נוגע אליי) בדיוק כמו שלא ארצה ידיד סטרייט סטוצניק - מהסיבה שהם פשוט דוחים ועצם העובדה שהם עושים ממין דבר כ"כ זול גורם לי בחילה (הרבה פעמים אצל אנשים כאלה יש משהו באישיות שאני פשוט לא יכולה לסבול - ומעין השקפת עולם "לזרום"
בכל דבר לא רק בסקס, אז זה לא הולך אני והם ביחד....) מי שנמצא בקשרים רציניים ומחפש כאלה - אני מעריכה ,לא מבקרת ובטח לא שופטת , אפילו אם אני לא בקטע של שום קשרים, משיכות וכאלה
אתה לא חייב לנהל את כל חייך בלהאבק בשנאה כלפייך, בדרך כלל זה גם לא אישי נגדך, אלא כלפיי קהילה שלמה. אתה יכול לגדול ולעבור לגור היכן שתרצה , איפה שסביבה לא עויינת כלפי הומוסקסואלים ולחיות את חייך בלי שיביטו בך בעין רעה. אתה תמצא שלרוב בכלל לא איכפת מה אתה ומי אתה ועם מי אתה עושה מה . לאנשים יש את החיים שלהם
בנוגע לא-מיניות- אני לא בארון , כל מי שמכיר אותי יודע עליי.