כנסו בבקשה

זה היה במצעד של ירושלים?

כי ממה ששמעתי המצעדים של ירושלים לא פרובוקטיבים בכלל.

Limbonic Art

New member
טוב

1. מצעד הגאווה בירושלים- לא מבינה את ההתעקשות שלכם לעשות מצעד במקום שכל שנה יש בו אותו סיפור. לא מבינה למה לעשות דווקא?(וכן זה כבר נראה עיניין של דווקא) יש שם דתיים שמפריע להם גם בחורות עם חולצות בטן , לא רק הומואים, מפריע להם הרבה דברים ואני חושבת שכמו שאתה לא רוצה שהם יבקרו אותך וישנו אותך , גם אתה אל תכפה עליהם דברים שהם כ"כ נגד...לדעתי הם לא בצדק נגד, אבל נגד.... מה תעשה תחנך אותם? (אין טעם!). פשוט מאוד תלכו ,תעשו מצעד איפה שכן מתייחסים אליכם יפה ומקבלים אותכם. ת"א פתוחה גם למצעד הומואים ולצערי גם לדברים גרועים , מטופשים ולפעמים חסרי טעם כמו הפגנות (לפעמים אני יכולה להבין אותם , אבל יש כאלה הזויות ומיותרות לגמרי שסתם יוצרות רעש ולא השגת שום מטרה). 2. אין לי בעיה עם הומואים
החברים הכי טובים שלי , רובם הומואים , אם כי לא מסוג של סטוצים- הם כאלה שאו מחפשים קשר רציני או נמצאים כבר בקשר . מבחינתי אין הבדל בינכם לבין סטרייטים . מלבד העובדה שמסטרייט אני צריכה יותר להזהר אם אני ידידה שלו...שלא יפתח ציפיות לדברים כאלה ואחרים מאוחר יותר ואז אגרום לכל מיני אי הבנות ושבירת לבבות
(קרה לי כמה פעמים לצערי) . עם הומואים זה לא קורה וגם עם א-מינים לא
אני לא חושבת שלהמשך לגבר זה מגעיל בדיוק כמו שאני לא חושבת שלהמשך לאישה זה מגעיל. אני כן חושבת שכל הזמן לשכב רק לשם לשכב בלי שום קשר , הכרה עמוקה ורגשות זה מגעיל- בלי קשר לגזע, מין, נטייה וכו'
אני לא ארצה ידיד הומו סטוצניק (למרות שזה לא נוגע אליי) בדיוק כמו שלא ארצה ידיד סטרייט סטוצניק - מהסיבה שהם פשוט דוחים ועצם העובדה שהם עושים ממין דבר כ"כ זול גורם לי בחילה (הרבה פעמים אצל אנשים כאלה יש משהו באישיות שאני פשוט לא יכולה לסבול - ומעין השקפת עולם "לזרום"
בכל דבר לא רק בסקס, אז זה לא הולך אני והם ביחד....) מי שנמצא בקשרים רציניים ומחפש כאלה - אני מעריכה ,לא מבקרת ובטח לא שופטת , אפילו אם אני לא בקטע של שום קשרים, משיכות וכאלה
אתה לא חייב לנהל את כל חייך בלהאבק בשנאה כלפייך, בדרך כלל זה גם לא אישי נגדך, אלא כלפיי קהילה שלמה. אתה יכול לגדול ולעבור לגור היכן שתרצה , איפה שסביבה לא עויינת כלפי הומוסקסואלים ולחיות את חייך בלי שיביטו בך בעין רעה. אתה תמצא שלרוב בכלל לא איכפת מה אתה ומי אתה ועם מי אתה עושה מה . לאנשים יש את החיים שלהם
בנוגע לא-מיניות- אני לא בארון , כל מי שמכיר אותי יודע עליי.

lovley18

New member
אז קודם כל תודה על התגובות..

נכנסתם לדיון על חשיבות המצעד בירושלים.. הוא יותר חשוב מכל מצעד אחר בעולם!! אין כזה דבר דווקא.. אין כזה דבר בכוונה... אנחנו רוצים להיות נוכחים גם בירושלים.. ירושלים לפני הכל זה אדמה.. זה שטח של מדינת ישראל ואח"כ היא קדושה... אני מחלל את הקדושה בעצם קיומי? איזה מין חוצפה זו.. אנחנו לא רוצים לצעוד מול הדתיים לא בשכונותיהם וגם לא קרוב אליהם ירושלים היא עיר גדולה ויש בה קהילה של הומוסקסואלים ולסביות ומותר להם לצעוד ולהפגין כדרישת שוויון.. אי אפשר להשתיק אותנו! הכי מצחיק שאחד הרבנים אמר "אם ירושלים כל כך חשובה להם אז שיפסיקו לעשות בלאגן!" ומי שבעצם עושה בלאגן זה אותו רב כשהוא קורא לאלפי העבדים שלו לצאת לרחובות ולהרוס ולעשות ונדיליזם.. אז אם העיר כל כך חשובה להם.. שיקבלו את זה שאנחנו נצעד בצורה מאוד מאוד שונה.. לבושים לגמרי.. במתכונת שלא תבייש אף חילוני בעיר.. החרדים הם צבועים ואני בתור אחד שמשלם מיסים רוצה לממש את זכותי לצעוד בכל עיר והם בתור אנשים שמקבלים כסף מהמיסים שלי צריכים לשתוק.. אני בקרוב מתגייס כדי לשמור בין היתר עליהם! מה הם עושים בישבילי? למה אני צריך להצטדק מולם? למה אני צריך לוותר על משהו כל כך בסיסי? אסור לי ללכת בירושלים? איזה מין דבר זהההההה???????? איך הייתם מרגישים אם לא היו נותנים לכם ללכת בירושלים? העיר היא לא של החרדים.. נ-ק-ו-ד-ה!! הם מנוהלים כמו צבא.. כשאר הרב הוא הרמטכ"ל והוא מורה להם בדיוק מתי ואיך לפעול.. לא מקובלת עליי המחשבה הזאת..זה מתחיל מאיתנו וזה ימשיך גם אליכם.. אתם עוד תראו החרדים לעולם לא ידעו.. לא יודעים ולא יידעו שובע עד אשר תראה המדינה כאיראן שבה תהיו מוכרחים לציית לרב ואבוי על הסורר! א-מיניות? גם מולכם הם ימצאו פסוק חצוף שמונע ממכם "לא לקיים יחסי מין" ד"א ידעתם שקיום יחסי מין זה מצווה בשבת? אין להם גבולות.. יש להם חוצפה ולצעריי יש להם גם כוח.. אני מתעצבן לחשוב שאמא שלי משלמת בישביל האוכל של מי ששונא אותי. חבל שאתם לא מסכימים איתי.. אני אומר לכם.. שזה יגיע ל-כ-ל אחד מהחילונים.. איפה הדמוקרטיה? עשו מהמצעד הזה סוף העולם.. ירושלים לא תהיה קדושה יותר אחרי המצעד? מה? ה' ייקח ממנה את הקדושה? יקח בחזרה את הכותל? הר הבית יתפוצץ?

Tristitia

New member
טוב מה הנקודה בדיוק?

חבל לך או לא . כל אחד יש לו דיעה משלו , ביקשת לדעת מה דעתנו ענו לך . תתבגרו - לא בכל מקום יקבלו אותכם ... לצעוק סיסמאות על דמוקטיה זה מטופש אם אתה לא מבין שגם זכותם להיות נגדך . וזכותנו לא להסכים איתך. מה שלא יהיה כל התמרמרויות שכתבת פה הם לשווא , אף אחד מאיתנו לא מנע את המצעד שלכם . דתיים הם נגד כמעט כל דבר מודרני- הם נגד גם זוגות הטרו ששוכבים לפני נישואים, הם אלה שמנעו מאיתנו תחבורה ציבורית בשבת ועוד הרבה דברים שאפשר להתלונן , אבל להאבק נגדם זה סתם לבזבז אנרגיה. כתוב להם שחור על גבי לבן שתועבה לשכב עם גברים- אין! לא תזיז אותם מהפיסקה הזו בתורה- לפי זה הם חיים! אם מחר יהיה מצעד עובדי אלילים בירושלים הם יגיבו אותו הדבר , כי מבחינתם זה זיהום וחילול ירושלים -דבר אסור. תרצה או לא..ככה זה! במקום זאת, תחשבו בהיגיון תלכו איפה שכן מקבלים אותכם וזהו. גם לראיון עבודה לא יקבלו אותך לכל מקום ..אז אפשר לקטר , אפשר להתעצבן , אבל בסופו של דבר תמשיך הלאה ותחפש את עצמך במקום אחר- ככה זה עובד עם כל דבר בחיים ולהתעכב ולהסתבך עם פאנטים דתיים זה טימטום ומראש נועד לכישלון. אגב-בתור אדם יחיד אף אחד לא ישלול ממך ללכת בירושלים , בתור אחד ממצעד כן. מה היה קורה אם נניח לא היו מרשים לי להתהלך חופשי בירושלים? וואלה לא צריך! אלך למקום אחר - לא חסר מקומות! אם הם ימצאו פסוק שהוא אנטי א-מיניות - שימצאו! שוב, לא כל העולם צריך להבין ולקבל אותנו, אותך או כל אחד אחר- זה גם חלק מדמוקרטיה ולא צריך לכפות דיעות , אם הם עושים זאת , אז יופי כי הם חיים באורח חיים שונה שיהנו בבועה שלהם ומהמצב האנטי שיצרו כלפיהם. אבל אם אתה חכם מהם ויותר טוב מהם - אז תפסיק ולך למקום אחר , גם לך יהיה נעים יותר וגם לכולנו ! ואתה יודע מה הכי מצחיק ? הבית הפתוח הזה... מתסיס אותכם - קהילה שלמה . רק אתמול דיברתי עם זוג הומואים - והם מצידם לא מבינים על מה המהומות ושלא מפריע להם לעשות את המצעד במקום אחר . בכלל כשעשו משאל כמה נגד ובעד המצעד בירושלים- 67% אמרו שהם בכלל לא בעד, בין היתר כי זה יוצר מהומות ואז המצעד לא יהיה בכל מקרה באוירה נעימה- אז? איזה מין ניצחון זה, אם נגיד כן יהיה מצעד "בעיר הקודש"? וכן זה כבר עיניין של ניצחון ודווקא- גם אני מסכימה שזה ממש נראה ככה או שאתם לא מסוגלים להבין את העיניין לעומק (חלקכם לפחות).

Limbonic Art

New member
../images/Emo45.gif לגמרי.

מה גם שהעיניין הפך לעיניין לאומי- זה כבר לא דתיים מול קהילה הומולסבית- זה כבר גם סיפורים תיקשורתיים וסיפורים שכבר נמאס לשמוע במשך ימים שלמים וגורם לאנטי דתיים ואנטי הקהילה בו זמנית , הרבה אנשים שדיברתי איתם אמרו שכבר נמאס להם משנהם ...המצחיק חלק מהם היו הומואים בעצמם
כל כך אפשר לחסוך את זה ולהנות- אם פשוט יבינו מה זה- לא זה לא! ולחסוך גם העלבות כלפי אחד השני בו זמנית. כל זאת ועוד במקום "לאנוס" אחד את השני .

lovley18

New member
גברת טריסטטה אני יסביר לך מה הנקודה

קודם כל ההודעה שלך חצופה.. את חצופה באופן כללי... את 50 שנה מאחוריי ... מי יודע בכלל מה זה א- מיני.. אני רק מחכה ליום שאני יהיה מעליך בחוק ואז נראה איך תרגישי.. ואני יזכור את אותם מילים.. ויגיד לך אותם בדיוק בזמן כי גם לי יש דעה משלי והדעה שלך עלובה טיפשית ומיותר איך את לא מתביישת לצאת נגד משהו שכל כך קרוב לך.. את בושה... הגיע הזמן שתבבגרי.. את תביני את זה ביום שאת תלחמי כדי שלא ישנאו אותך... לא כדי שיאהבו.. רק כדי שלא ישנאו ובנתיים תנוחי... את מזעזעת גברת פרוסטטה הבתולית...

Limbonic Art

New member
ילד! אתה שוכח איפה אתה נמצא,

אתה לא בפורום הומוסקסואליות, אז נא להוריד פרופיל! ואתה חצוף לא מעט. ורחוק מלהיות בוגר. סה"כ היא לא העליבה אותך .היא רק ציינה שלדעתה אפשר לוותר על מצעד בירושלים , שמזל טוב הוא זכה לצעוד למרות הכל... ומה זה השטויות האלה תיהיה מעליה בחוק? תגיד מי אתה חושב עצמך ? בנתיים, היא יותר גדולה ממך כמעט ב-10 שנה ויותר עם ניסיון חיים מאיזה ילד מרדן כמוך המנבל את הפה. כנראה לא הבנת את הנקודה שלה. היא בניגוד אלייך לא תילחם אם רק קבוצה של דתיים תיהיה נגדה. היא לא תראה סיבה אם לרוב לא יהיה בעיה איתה והיא תלך עם הרוב שכן מקבל אותה במקום ליצור מהומות מיותרים- כי אי אפשר להזיז דתיים שהולכים בדיוק לפי התורה שלהם -הכתובה. ותזכור שאמא שלך הולידה אותך למרות שאתה הומו.

Grom18

New member
אני שואלת את עצמי

כמה קראת והיית פיכח כשכתבת את ההודעה הזו שלך... כי יצאת בה דיקטטור ורחוק מדימוקרט. לראות רק את עצמך זה לא חכם במיוחד. הייתה הצבעה לגבי המצעד שלכם אם איני טועה , נכון רוב חברי הכנסת דתיים ופאנטים , אבל גם אלה שלא, לא הצביעו בעד מצעד וגם לפי דמוי "משאל העם" שהיה הרוב לא בעד המצעד . אז תקבלו זאת- הרוב לא בעד ותלכו למקום אחר . מספיק כבר עם הויכוח חסר הטעם הזה!

p019

New member
גם למיעוט יש זכות להפגין

אם יחליטו להעביר את המיצעד לא יהיה לי בעיה אם זה, אבל אין לאיש זכות להכריח אותם להעביר אותו.

Grom18

New member
לא אמרתי שאין זכות למיעוט, אמרתי רוב לא בעד.

מה הבגרות לאזרחות עשתה לי

בדיוק בגלל זה צריך לתת למצעד להתקיים

כדי לחזק את החלש, כמו שעושים בדמוקרטיה. לדעתי זה לא שהרוב נגד, אלא שאלו שמתנגדים למצעד צועקים חזק יותר. מאוד הייתי רוצה לראות מצעד בירושלים, כפי שהיה עד לפני שנתיים. דוקא במקום הקדוש ליהדות לא צריכה להיות ולהצטבר כמות כל כך גדולה של אלימות ושטנה מצד אלו שטוענים שהם עובדים את אלוהי היהודים.

gabriel1349

New member
אני לא חושב שהם כאלה חלשים

מלבד העימותים עם הדתיים ומצעד בירושלים ..הם יכולים לצעוד היכן שבא להם - המצעד שלהם לא רק בת"א הוא גם באילת , חיפה , באר שבע ואולי אפילו עוד מקומות. בגלל זה אני חושב שזה מיותר, אם רק מקום אחד הם לא יורשו לצעוד , במיוחד שבאחד המצעדים זה נגרר לדקירות . לפעמים עדיף לא להשיג שום דבר אם המחיר לסכן חיי אדם. דעתי לפחות

Grom18

New member
אפליה מתקנת?

במצב שלהם , הם לא כזה צריכים להתבכיין. יש להם מועדונים משלהם וברמה של שיוויון זכויות הם לא במצב נורא בכלל. עיתונות משלהם , תרבות משלהם וסרטים משלהם . חודש שלם של מצעדי גאווה .. וחצי שנה מראש רעש תיקשורתי בכדי להבין אם המצעד בירושלים התקיים או לא. לא יקרה כלום הם יוותרו על עיר אחת בארץ , גם בארצות אחרות במקומות קדושים הדמוקרטיה לא משחקת תפקיד דת ודמוקרטיה מעולם לא הלכו יחד וכנראה גם לא ילכו ולא בהכרח צריך לשנות את זה ולכפות על שינוי כל עוד היתר בסדר ומקבלים אותם.

למעלה