כנסו דחוף דחוף דחוף .

keren eckshtein

New member
כנסו דחוף דחוף דחוף .

תגידו ? מה דעתכם על סינמה ביזאר . מי שעדיין לא מכיר אותם .. כיף לכם , כ"כ כיף לכם . מדובר בלהקה גרמנית שזכתה להצלחה ענקית . יש להם כולה שיר אחד מסכן בלחץ .. שהשיר מכוער פחד , מלחיץ ומפחיד . זאת להקה שמורכבת מ-5 בנים שדומים לבנות . אבל ממש דומים לבנות זה מפחיד . ונדמה לי שעוד לא הכרתי אותם הם אמרו באיזה ראיון שטוקיו הוטל מגעילים או משהו . והם ירדו עליהם .. והקטע שרוב המעריצות שהיו במפגש טוקיו הוטל פתאום התחילו להעריץ אותם. והם דוחים ! זה כבר מגעיל ..
וכאילו חופשי שכל אחד יאהב מה שבא לו אבל אני רוצה לדעת את דעתכם . ויש טוענים שהם יעקפו את טוקיו הוטל
תגידו לי אתם מה אתם חושבים .. הנה הקליפ עם השיר המסכן שלהם - מפחיד !!!! לא לבעלי לב חלש . והם גם שרים כמו נקבות .. בלאט
... http://www.youtube.com/watch?v=NbhuvD8DSW0

מקרה עצוב

יש לי כמה דברים לומר על השיט הזה אז אני ילך בדיוק לפי הפסקאות שלך לעשות זאת מסודר - האמת שאני לא מכירה אותם כ"כ.. אבל כן, קצת חקרתי עליהם שמעתי חלק מהשיר - זה פשוט מזעזע! רציני- הדבר הכי מפחיד שיש ו.. באמת?? רק משיר אחד? עצוווב כשגילתי שהם 5 בנים הייתי בשוווווק חשבתי כולם בנות ! ועוד אומרים שביל דומה לבת.. אההההמ ! ושמעתי שהם ירדו על ט"ה ושהם כאילו "בתחרות" איתם עכשיו אבל הו, דו מי א פייבר ! זה יפה ככשמעתי שט"ה הגיבו לזה בצורה בוגרת ולא ירדו עליהם בחזרה.. הם כ"כ חמווודים ! :] רציני ? הפכתן לאהוב אותם?? אוקיי זה חדש לי וזה פשוט ע צ ו ב ! לא חושבת שהם יעקפו את ט"ה שיש להם הצלחה ע-נ-ק-י-ת לא רק בגרמניה, אלא באירופה וסביבותיה.. עובדה שלא הרבה מכירים אותם פה כמו ט"ה.. ולא נראה לי שהם יעקפו אותם רק משיר מסכן קטן עלוב אחד ואכן- מ פ ח י ד ! עוד משהו ששמעתי שהם כאילו מחכים את הסטייל של ביל.. השוו ביניהם בכל מיני כתבות.. והם אמרו שלא ושהם בכלל המציאו את הסטייל שלהם בגיל 13 .. [נשמע מוכר לא?]

SpongBobit

New member
האמת שהשיר די יפה.

"כשגילתי שהם 5 בנים הייתי בשוווווק חשבתי כולם בנות ! ועוד אומרים שביל דומה לבת.. אההההמ ! " ותשאלי את קרן שאמרתי בדיוק אותו דבר שהיא כתבה את זהXDDDDDDDDD"

keren eckshtein

New member
את ממש צודקת ויש איזה קטע שאני וגל ראינו ביוט

ביוטוב * שכאילו רואים את הסולן נכנס לחדר 489 ? נשמע לכם מוכר ? והוא התחיל להתאפר ועל הפירמה של האיפור כתוב hotel . ווואט דה פאק ? זה כבר ניהיה דפוק לגמרי .

*מסתכלת בקליפ*

אוקי.. הקליפ שלהם מוזר לא מפחיד או משהו .. הדבר "הביזארי" היחידי פה זה שאם הם כל כך לא אוהבים את טוקיו הוטל, למה הסולן צובע כמו לשיער של ביל? S: ונראה לי שבערך מנסה לעשות אותן הבעות כמו של ביל, תנועות כמו של ביל, לפחות ראיתי דימיון בתמונות הבאות-

3has3

New member
ת'אמת, הוא דומה לביל...

בבוקר ראיתי תמונה שלו והוא דומה לו... אבל עוד לא שמעתי אותם

לא להגזים חח

דומה הוא לא אולי מזכיר בגלל הצבע בשיער וכאלה אבל בפרצוף לא הייתי אומרת., הוא יותר גדול מביל אני חושבת..לפחות נראה ככה.

3has3

New member
חחח לא יודעת ../images/Emo6.gif ראיתי משהו דומה כזה P:

animfanatic

New member
הם יותר ניראים כמו גברים בתחפושת

של אישה והם ממש לא ניראים משהו... ביל נראה פשוט מדהים

rocket

New member
יודעות מה,

אתן נפגעות כשנכנסים אנשים ואומרים משהו רע על טוקיו הוטל. אז תהיו יותר בוגרות מזה ועל תרדו על מה שאנשים אחרים. תחיי ותן לחיות, מכירים? תיישמו את זה. כל אחד אוהב מה שבא לו. אז דיי.

למעלה