כנסו דחוף דחוף דחוף .

ElinorLahav

New member
אעאעאע לא התכוונתי לביל !!!

זה שירשר לי על התמונה של בילוווש
התכווננתי לקוקסינל מהלהקה הזאת עם הבזאר הזה !

3has3

New member
אמ טוב. דעתי? D:

אני מודעת לעובדה שאני הולכת לחפור עכשיו בצורה מטורפת וגם לזה שאף אחד לא יקרא אבל בכל זאת, את האמת, שמעתי את השיר הזה לא מזמן, כשדיברו עליהם פה בפורום. וזה היה כזה נחמד... לא משהו מיוחד... שיר בסדר כזה אהבתי בעיקר הסולו של הגיטרה!~ בעיקרון, הסגנון שלהם ושל טוקיו הוטל, שונה לגמרי! טוקיו הוטל זה בידיוק ההפך מהם
טוקיו הוטל כאלה קופצניים, נקרא לזה ככה, וסינמה ביזר הם... כאלה... לא יודעת D: אני אהבתי
כשפתחתי את הקליפ והייתי צריכה לחכות שהוא יעלה ראיתי רק את ההתחלה וזה היה מזוויע! אחר כך זה עלה וראיתי שוב, ואני חוזרת. זה היה מזוויע! אני אישית לא הולכת ל"אהוב" אותם או כל דבר כזה, אולי אני אשמע שיר פה, שיר שם... עכשיו בקטע שהם נראים כמו בנות. מה אכפת לכם? שילבשו מה שהם רוצים, שיתנהגו כמו שהם רוצים! אתם בעצמכם לא רוצים שיגידו לכם שאתם לא מתלבשים כמו שצריך או שיש לכם שיער משונה. הם נראים כמו נקבות. סבבה! תחשבו שזה בידיוק כמו שאחרים אומרים על ביל! די! ועוד דבר, התחרות. אין שום תחרות! זוכרים שמעריצות מצרפת ומעריצות מגרמניה רבו של מי טוקיו הוטל? זה בידיוק אותו הדבר! כל עוד, שאחת הלהקות לא תכריז על 'תחרות' לא תהיה שום תחרות! תפסיקו לנפח את הראש שלכם בשטויות! זהו, חפרתי D: ובזה אני אאחל לכם לילה טוב, חג שמח, שנה טובה ושבת שלום
*לא באתי להעליב אף אחד, זאת הדעה שלי
והיא גם לא מופנת לאף אחד
*

חח אבל יש דברים שאת לא צודקת בהם..

זה לא שהמעריצים עשו את התחרות הזו. סינמה האלו ירדו עליהם בראיון - ואז התחיל כל הסיפור הזה ואומרים שהם יעקפו את ט"ה - אז בגלל זה התחרות... והאמת שלא ממש אכפת לי אם הם נראים כמו בנות מזה משנה לי? פאק איט. רק אומרת שחשבתי שכולם בנות בהתחלה.. ולדעתי זה עצוב שזה ככה :/ וכן זה כמו ששמים סטיגמות על ביל :|נמנמ.. שנה טובה ! D:

3has3

New member
../images/Emo69.gif הם לא ירדו!

אני זוכרת את השרשור הזה
מישהי כתבה את זה לא נכון ואז תקנו אותה ואף אחד לא שם לב
הם רק הזכירו את ביל
הם לא ירדו עליהם
*די עם ה-
XDD * ועוד דבר, אם אתם אוהבים להקה מסוימת, אתם צריכים לאהוב אותה לפי המוזיקה שלה. אם אתם מעריכים אומנים, אתם צריכים להעריך אותם לפי המוזיקה שלהם. אם אתם אנשים חכמים, אתם צריכים להעריך להקה, אומן או כל דבר שיוצר מוזיקה, לפי המוזיקה שלה! אני בטוחה שאם היו משמיעים לכם את השיר ולא הייתם יודעים מי אלו ואיך נראים, לא הייתם אומרים את זה

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני לא ממש זוכרת...

היה שרשור של זה גם בקומונה וגם פה
והם הזכירו אותו ואמרו שהם לא מנסים לחקות אותו או משהו כזה... לא זוכרת
אני בטח סתם אומת עכשיו שטויות... לא זוכרת XDD

3has3

New member
משום מה, הסולן שלהם

הזכיר לי גם טיפה את הסולן של מדינה לייק XDDD כאילו בגלל הבלונד (למי שמכיר) D:

keren eckshtein

New member
לא מכירה את הלהקה ../images/Emo4.gif וכנסו רגע ..

ואני אוהבת את ט"ה ועוד הרבה להקות אחרות בגלל המוזיקה . וכאילו את סינמה ביזאר השיר שלהם לפי דעתי סבבה נקלט מהר אפילו זמזמתי אותו כמה וכמה פעמים D: אבל אני כאילו לא מתחברת אליהם בכל הקטע של הווידאו עם החדר 489 והאיפור שקוראים לו Hotel זה די מעצבן אותי שהרבה מאוד בנות שהתחילו לאהוב את טוקיו הוטל פתאום אוהבת את הסינמה ביזאר האלו שיהיה להן בכיף אבל אותי הם מפחידים .. ויש להם כולה שיר אחד בלחץ וכולם תפסו מהם ! מי שאוהב אותם שיהיה לו בכיף . אני חושבת שהם סתם עוד להקה לא כשרונית בכלל צר לי
אבל דוגרי חנה'לה מה לא הפחיד אותך הבובות האלו בקליפ ? דמט זה פסיכוטי לגמרי !

3has3

New member
../images/Emo69.gif את לא יודעת כמה XDD

אני רואה את זה ומרגישה כאבים מזה חזקים בצלעות XDD חשבתי אני תכף מתה XDDDD

ElinorLahav

New member
קיי זאת דעתי !

השיר נשמע לי סבבה ! רק לשמוע לא להעריץ !!!!! הם פשוט חבורת קוקסינלים קבלו את הסירטון הזה : http://www.youtube.com/watch?v=FgqK3u7QzQw&NR=1 סתכלו על כל אחת מהם אייייייייייכס סתכלו על הגיטריסט יאאאאק פשוט מגגעיל ! מה אתן דואגות בנות ניראלכם מישהו יכול להעקוף את טוקיו שלנו = בחיים לא = שיחיו באשליייה נמושות ! מעתיקנים ! חראייייייים ! טוב היתעצבנתי קצת * סופרת עד 10 * XD קיצר אל תתעצבנו חח XDDDDג ביי ביי

Leb Die Sekunde

New member
אני מצטערת להגיד.. למי שאהב אותם

אבל עם אף אחד לא היה אומר לי שזה בנים.. הייתי אומרת שכולן בנות שטוחות טומביות שמחקות להקה כלשהי כמו הבנות שמחקות את ט"ה לא אהבתי כלוםם ולדעתי אני לא מבינה איך אפשר להשוות אותם לטוקיו.. זה ברמה אחרת לגמרי.. הם יכולים לנסות להגיע לרמה של טוקיו ב20 שנה.. ולא יצליחו מה שטוקיו עשו בשנתיים להם יקח יובלות.. מצטערת אבל אני חושבת שאין מה להשווות וזהו סוף.. נקודה טוקיו ברמה שונה לגמרי!! וסתימה ביזאר סתם להקה.. ועכשיו אני מצטערת מראש על מה שאני יגיד עכשיו אבל שיהיה... סתימה ביזאר סתם חבורת חיקויים לא מוצלחתתת שירדו על טוקיו זיין על התחת שלהם!! חבורת חקיינים מסכנה שתלך לחפש מעריצים בזבללל אנשים שמוותרים על טוקיו בשבילם אף פעם לא אהבו אותם.. לכל להקה יש תחרות.. אבל הסתימה הזאת לא יכולה להתחרות נגדם כי הם לא באותה רמה.. טוקיו למעלה והם במרתף של התחת של התחתיתXD וזהו!! טוקיו שווים וסתימה סתומיםXD לילה טוב.. חפרתי לכן יותר מידי בהתחלה הרגשתי כמו חברת כנסת משעממת אז הייתי חייבת להוציא הכל בסוף.. חחחח סורי מי שקרא יקבל חיבוק:]]

קראתי. אפשר חיבוק? ../images/Emo24.gif

חח D: האמת שאני מסכימה איתך בכל מילה ובמיוחד במשפט הזה- "אנשים שמוותרים על טוקיו בשבילם אף פעם לא אהבו אותם.."

למעלה