אמ טוב. דעתי? D:
אני מודעת לעובדה שאני הולכת לחפור עכשיו בצורה מטורפת וגם לזה שאף אחד לא יקרא אבל בכל זאת, את האמת, שמעתי את השיר הזה לא מזמן, כשדיברו עליהם פה בפורום. וזה היה כזה נחמד... לא משהו מיוחד... שיר בסדר כזה אהבתי בעיקר הסולו של הגיטרה!~ בעיקרון, הסגנון שלהם ושל טוקיו הוטל, שונה לגמרי! טוקיו הוטל זה בידיוק ההפך מהם
טוקיו הוטל כאלה קופצניים, נקרא לזה ככה, וסינמה ביזר הם... כאלה... לא יודעת D: אני אהבתי
כשפתחתי את הקליפ והייתי צריכה לחכות שהוא יעלה ראיתי רק את ההתחלה וזה היה מזוויע! אחר כך זה עלה וראיתי שוב, ואני חוזרת. זה היה מזוויע! אני אישית לא הולכת ל"אהוב" אותם או כל דבר כזה, אולי אני אשמע שיר פה, שיר שם... עכשיו בקטע שהם נראים כמו בנות. מה אכפת לכם? שילבשו מה שהם רוצים, שיתנהגו כמו שהם רוצים! אתם בעצמכם לא רוצים שיגידו לכם שאתם לא מתלבשים כמו שצריך או שיש לכם שיער משונה. הם נראים כמו נקבות. סבבה! תחשבו שזה בידיוק כמו שאחרים אומרים על ביל! די! ועוד דבר, התחרות.
אין שום תחרות! זוכרים שמעריצות מצרפת ומעריצות מגרמניה רבו של מי טוקיו הוטל? זה בידיוק אותו הדבר! כל עוד, שאחת הלהקות לא תכריז על 'תחרות' לא תהיה שום תחרות! תפסיקו לנפח את הראש שלכם בשטויות! זהו, חפרתי D: ובזה אני אאחל לכם לילה טוב, חג שמח, שנה טובה ושבת שלום
*לא באתי להעליב אף אחד, זאת הדעה שלי
והיא גם לא מופנת לאף אחד
*