קראתי
D dorkiflitz New member 15/9/07 #32 יש דבר אחד שאנלא מבינה.. שבנות שאהבו את טוקיו ועכשיו עברו להעריץ את סינמה ביזאר.. ואומרים שהם מעולים. על סמך מה הן אומרות את זה? על סמך שיר אחד שיצא? וזהו? זה דפוק.. כל כך דפוק..
יש דבר אחד שאנלא מבינה.. שבנות שאהבו את טוקיו ועכשיו עברו להעריץ את סינמה ביזאר.. ואומרים שהם מעולים. על סמך מה הן אומרות את זה? על סמך שיר אחד שיצא? וזהו? זה דפוק.. כל כך דפוק..
ת תמר קאוליץ New member 15/9/07 #35 ../images/Emo207.gif ביי כולם! אני טסה מחר לטורקיה D: כן, אני טסה מחר לטורקיה וחוזרת ביום חמישי! אני אתגעגע אליכם באמת! אתם מדהימים ואני ממש אתגעגע !
../images/Emo207.gif ביי כולם! אני טסה מחר לטורקיה D: כן, אני טסה מחר לטורקיה וחוזרת ביום חמישי! אני אתגעגע אליכם באמת! אתם מדהימים ואני ממש אתגעגע !
C chocolate chips New member 15/9/07 #36 גם אנחנו נתגעגע אלייך!! אבל קבלי חיבוק לניחום!!1 נסיעה נעימה ותקני שם הרבה דברים של טוקיו [במיוחד של טום!!] ותביאי לנו!!!
גם אנחנו נתגעגע אלייך!! אבל קבלי חיבוק לניחום!!1 נסיעה נעימה ותקני שם הרבה דברים של טוקיו [במיוחד של טום!!] ותביאי לנו!!!
E ElinorLahav New member 15/9/07 #37 תאאאמר ../images/Emo9.gif תהני לך מתוקה אני היתגעגע אלייייך גם , ואני בטוחה שגם כולם אוהבת אותך
K keren eckshtein New member 15/9/07 #41 תמרולי אני יתגעגע אלייך מאוד מאוד ../images/Emo201.gifאוהבת אותך 3>
ת תמר קאוליץ New member 15/9/07 #55 ../images/Emo191.gif גמאני אלייך../images/Emo201.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
../images/Emo191.gif גמאני אלייך../images/Emo201.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
E Ever Dream Of Me New member 15/9/07 #45 אעע תמרי תהנייי נתגעגע ועוד איך נתגעגע אוהבים אותך ותהניי כיף שםם (בתור אחת שהייתה שם בחופש הגדולל)
ת תמר קאוליץ New member 15/9/07 #58 ../images/Emo191.gif תודה ../images/Emo24.gif גמאני אתגעגע אוהבת המון
L love kaulitz twins New member 15/9/07 #72 ביי ביי תהני לך בטורקיה! טיסה מהנה! ובאמת כמו שכבר אמרו תקני דברים של ט''ה!=)