כנסו דחוף דחוף דחוף .

יאווו

הייתי בטוחה שהסולן נועל נעלי עקב..חח ודוגרי הייתי בטוחה שאלא בנות חח נקבות אבל השיר יפה אבל הם נקבות ואתם בטוחים שהמטופף לא בת ?!

ו..

אתם בטחים שאין לסולן ציצי או לסולנית חח הם באמת שרים כמו נקבות הסולן רוקד כמו נקבה אוקי עכשיו אני בטוחה (הם) הן בנות

אבל..

מעבר לכל הירידות/חפירות הם להקה דיי טובה אני אמשיך לשמוע/לחפש תמונות יש שם אחד או כמה חתיכים אני לא מבדילה אבל יש שם חתיכים/חמודים אבל טוקיו הרבה אבל הרבה יותר טובים !!

בעניין סינמה ביזאר

נכון השיר שלהם נחמד (היום הפזמון נתקע לי בראש בצהריים) והאמת שאני לא אוהבת שאומרים "איכ כוסיות,קוקסינלים וכאלה כי זה בדיוק כמו האנשים שאומרים את זה את זה על טוקיו הוטל...זה שהם "בתחרות" עם טוקיו (ודגש על המרכאות) לא אומר שצריך לדבר על המראה החיצוני צריך להתבסס על מוזיקה נטו ובעניין המוזיקהאבל צריך לזכור שההצלחה של טוקיו מבוססת לא על שיר אחד קליט אלא על 2 אלבומים+ דיסקי סינגלים. אני לא אוהבת אמנים שמוציאים שיר אחד וחורשים עליו ולא משחררים חומרים נוספים (אבל כבר מקימים לעצמם מועדון מעריצים) ואני חושבת שהסרטון הזה (פרסומת למועדון מעריצים הרשמי שלהם) שבו רואים לוגו על הסבונים שכתוב עליו הוטל (וזה די דומה להוטל בלוגו של טוקיו) והשלט עם ה489 זה סתם ניסיון לרכוב על זה שכביכול הם וטוקיו דומים (כאילו הם חושבים שהם מחליפים את טוקיו או משו) וזה פטתי ולא מצחיק וגם האמת דיי שקוף שזה עניין של שיווק,שנועד כדי לעניין יותר אנשים בלהקה. יכול להיות שעכשיו סינמה ביזאר ממש פופולריים בגרמניה אבל אסור לשכוח שגם המעריצים של טוקיו בגרמניה עצבניים עליהם נכון לעכשיו כי הם מקדישים יותר זמן לקרירה הבנ"ל שלהם. המבחן האמיתי הוא מבחן הזמן ואז נראה מי יהיו יותר מצליחים טוקיו או סינמה (ואני בטוחה ב100000% שטוקיו) ותאכלס טוב שכל ה"מעריצות" של טוקיו עברו להעריץ את סינמה ביזאר ככה יורדים כל המעריצי-טרנד ונשארים רק המעריצים האמתיים!!

תיקונים => כנסו לפה

נכון השיר שלהם נחמד (היום הפזמון נתקע לי בראש בצהריים) והאמת שאני לא אוהבת שאומרים "איכ כוסיות,קוקסינלים וכאלה כי זה בדיוק כמו האנשים שאומרים את זה את זה על טוקיו הוטל...זה שהם "בתחרות" עם טוקיו (ודגש על המרכאות) לא אומר שצריך לדבר על המראה החיצוני צריך להתבסס על מוזיקה נטו ובעניין המוזיקהאבל צריך לזכור שההצלחה של טוקיו מבוססת לא על שיר אחד קליט אלא על 2 אלבומים+ דיסקי סינגלים. אני לא אוהבת אמנים שמוציאים שיר אחד וחורשים עליו ולא משחררים חומרים נוספים (אבל כבר מקימים לעצמם מועדון מעריצים) ואני חושבת שהסרטון הזה (פרסומת למועדון מעריצים הרשמי שלהם) שבו רואים לוגו על הסבונים שכתוב עליו הוטל (וזה די דומה להוטל בלוגו של טוקיו) והשלט עם ה489 זה סתם ניסיון לרכוב על זה שכביכול הם וטוקיו דומים (כאילו הם חושבים שהם מחליפים את טוקיו או משו) וזה פטתי ולא מצחיק וגם האמת דיי שקוף שזה עניין של שיווק,שנועד כדי לעניין יותר אנשים בלהקה. יכול להיות שעכשיו סינמה ביזאר ממש פופולריים בגרמניה אבל אסור לשכוח שגם המעריצים של טוקיו בגרמניה עצבניים עליהם נכון לעכשיו כי הם מקדישים יותר זמן לקרירה הבנ"ל שלהם. המבחן האמיתי הוא מבחן הזמן ואז נראה מי יהיו יותר מצליחים טוקיו או סינמה (ואני בטוחה ב100000% שטוקיו) ותאכלס טוב שכל ה"מעריצות" של טוקיו עברו להעריץ את סינמה ביזאר ככה יורדים כל המעריצי-טרנד ונשארים רק המעריצים האמתיים!!

Pukapukit

New member
תיקון לך-

בקליפ כתוב שם 489 בגלל איזה קטע עם קודים אישיים בשביל להיכנס לפרופיל הפרטי של כל אחד מחברי הלהקה. זה לא קשור לט"ה.

LiHiLuSh

New member
אינ אוהתב את השיר שלהם אבל אותם

לא כי אינ לא אוהבת את המראה שלם ובטח שלא את האשיות שלהם אחרי מה שהם אמרו על טוקיו הוטל זה מרעה שהם לא נחמדים אלב אני כם ישמה את השיר שלהם

בדוגרי זה מעצבן

כי ברור שמה שהם אמרו (והם לא אמרו הם רק רמזו את זה~ כדי שלא יגידו שהם מקנאים ורוצים לתפוס כותרותת)אבל ברור שזה רק כדי לתפוס כותרות...

Pukapukit

New member
הם_לא_אמרו_כלום

גאד, למה אפחד לא מבין את זה?! T_T הם לא אמרו שום דבר רע על ט"ה, אפילו לא רצזו. הקשר היחיד בראיון ההוא לט"ה היה שהכותרת הייתה "מתחרים לטוקיו הוטל הבחורות", וזה לא קשור אליה! הם לא אלה שבוחרים את הכותרת! ><

arielush14

New member
הם סתם חקיינים..שנראים כמו בנות..ומלאי פוזההה

בתחלסס הם בחייםםםם לא יצליחו כמו טוקיו הוטל! הם ממש נראים כמו בנות! ובונת ממש אבל ממש מכוערות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fall Out Liel

New member
התמכרתי לשיר שלהם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

והם לא ירדו על טוקיו. אם כן תביאו הוכחה
הם לא ירדו עליהם, בחדשות שם אמרו שהם וטוקיו בתחרות אבל זה חדשות, הכל שקרים ותכיכויות אז אל תאמינו לכל דבר. ויש להם שיר ממש יפה ונכון שהם לא נראים מי יודע מה אבל לא צריך לרדת עליהם יותר מדי. חלקכן מתנהגות כמו שונאי טוקיו, חלק מהמשפטים שקראתי פה אומרים אותם אלא ששונאים את טוקיו ורוצים להעליב את המעריצים שלהם. אז מה זה אומר? תסתכלו על השיר לא על האנשים עצמם, ותודו שיש להם שיר קליט שאי אפשר שלא לזמזם אותו אח"כ

keren eckshtein

New member
אני מודה שיש להם שיר קליט אבל כנסי רגע ..

השיר הזה לא שלהם . הוא של הזמר של ביטלס ז"ל
הם עשו לו כולה חידוש XD אז אפילו שיר אחד אין להם , אני לא רוצה לבקר אף אחד כמו שמבקרים אותנו על זה שאנחנו אוהבת את ט"ה , אבל התנפחו מהם ואין להם אפילו שיר אחד .. אבל בואו לא ניכנס לזה יותר וזהו

LiHiLuSh

New member
../images/Emo45.gifגם אני התאהבתי בשיר שלהם

ואני יעני לא יודעת לי אמרו שהם ירדו על טוקיו הוטל יעני שהם המרו שהם יעבר ואותם מהר כי הם סתם או משהו כזה

keren eckshtein

New member
אמרו שזה חידוש XDDDD

שאני שמעתי את השיר שלהם .. זה היה נשמע לי כ"כ מוכר אבל ברמות מטורפות . אני יכולה להתערב שזה חידוש או משהו בסיגנון D: וקראתי פעם משהו שזה בגלל חידוש של ביטלס , או לא ביטלס אולי הסולן שלהם ... כאילו זה חידוש של הסולן של ביטלס XD אבל אני לא בטוחה

למעלה