תיקונים => כנסו לפה
נכון השיר שלהם נחמד (היום הפזמון נתקע לי בראש בצהריים) והאמת שאני לא אוהבת שאומרים "איכ כוסיות,קוקסינלים וכאלה כי זה בדיוק כמו האנשים שאומרים את זה את זה על טוקיו הוטל...זה שהם "בתחרות" עם טוקיו (ודגש על המרכאות) לא אומר שצריך לדבר על המראה החיצוני צריך להתבסס על מוזיקה נטו
ובעניין המוזיקהאבל צריך לזכור שההצלחה של טוקיו מבוססת לא על שיר אחד קליט אלא על
2 אלבומים+ דיסקי סינגלים. אני לא אוהבת אמנים שמוציאים שיר אחד וחורשים עליו ולא משחררים חומרים נוספים (אבל כבר מקימים לעצמם מועדון מעריצים) ואני חושבת
שהסרטון הזה (פרסומת למועדון מעריצים הרשמי שלהם) שבו רואים לוגו על הסבונים שכתוב עליו הוטל (וזה די דומה להוטל בלוגו של טוקיו) והשלט עם ה489 זה סתם
ניסיון לרכוב על זה שכביכול הם וטוקיו דומים (כאילו הם חושבים שהם מחליפים את טוקיו או משו) וזה פטתי ולא מצחיק וגם האמת דיי שקוף שזה עניין של שיווק,שנועד כדי לעניין יותר אנשים בלהקה. יכול להיות שעכשיו סינמה ביזאר ממש פופולריים בגרמניה אבל אסור לשכוח שגם המעריצים של טוקיו בגרמניה עצבניים עליהם נכון לעכשיו כי
הם מקדישים יותר זמן לקרירה הבנ"ל שלהם. המבחן האמיתי הוא מבחן הזמן ואז נראה מי יהיו יותר מצליחים טוקיו או סינמה (ואני בטוחה ב100000% שטוקיו) ותאכלס
טוב שכל ה"מעריצות" של טוקיו עברו להעריץ את סינמה ביזאר ככה יורדים כל המעריצי-טרנד ונשארים רק המעריצים האמתיים!!