כנסו דחוף דחוף דחוף .

אז ככה.. כן שמעתי עליהם ויש לי מה להגיד..

יש להם שיר ממש יפה, אבל אני לא אוהבת אותם-כי הם בתחרות עם ט''ה שלנו! הם כולם נראים כמו בנות-ולא כי יש להם פנים עדינות! זה קצת מעצבן אותי..אני באמת לא יודעת אם הם אמרו עלהים משו רע- אבל כן ראיתי סרטון של כתבה שהם דיברו עליהם אין לי מושג מה הם אמרו אבל-הם דיברו עליהם (אולי הם אמרו שהם יצליחו יותר מט''ה אבל אני באמת לא יודעת..)אז בואו נברר קודם מה הם באמת אמרו אחד על שני...

16yaeli

New member
../images/Emo207.gifלמישו יש את התמונה הזאת ויכול לעלות לי

אותה?<:]

SpongBobit

New member
יש לך אותה,והיא לא אמיתית.

די להאמין לפוטושופ כזה חובבני.

16yaeli

New member
בסדר מה הקטע אני ממש מצטערת שאני לא

מבדילה בין פוטו לאמיתי ! יואוא :\

raisingirl

New member
מי שיורד על טוקיו הוטל בפורום הזה...

ואומר שהם התמסחרו והכל.. לפי דעתי אין לו מקום בפורום. זה פשוט עצוב שאנשים מבזבזים את הזמן שלהם על שטויות. לא אוהבים, אל תשמעו !!!!

dorkiflitz

New member
למה שלא יהיה לו מקום בפורום? בגלל דעה אישית?

ואם זה נכון שהם התמסחרו? אז? לא משנה מה, תמיד להקה תתמסחר מתישהוא.. זה לא קללה.. אני חושבת שהגזמת.

dirty look

New member
אני חייבת להודות שחלק מהם שקסים

אבל בתאכלס, הם נשמעים כמו הצרות שלי

Mrs Kaulitz

New member
אז ככה...

השיר לא כל כך הפחיד אותי כמו שחלק כאן כתבו, להפוך הוא חמוד. יש מצב שחלק מפה נרתעים מהעובדה שהם משמיציחם את טוקיו אז אתם צודקים אין להם זכות ורמה בשביל זה. אבל כל אחד והטעם שלו...=] אני לא חושבת שאתן צריכות לפחד שהמעריצים של טוקיו יפסיקו להעריץ את טוקיו וגם אם כן אני אשאר מעריצה נאמנה P: עוד משו קטנטנן, מה זה משנה אם הם יהפכו למשו גדול יותר ומפורסם יותר מטוקיו, זה לא משנה, השירים עדיין אותם שירים והאיכות עדיין אותה איכות וביל נשאר ביל! 3333333333>>>

איכאיכאיכSS:: אבל תודו ש..

יש לחלקם תסרוקות ממש מגניבותD: [הם ממש נראים כמו בנותS: ועוד ירדו על ט"ה..=/ והשיר שלהם ממש מגעיל.]

LiHiLuSh

New member
אני שמעתי הלהם ואני

ממש לא אהבתי ואתם והאמת חשבתי שיש שם בת אחת XO והשאר סתם פדופילים עכשיו אני יודעת שכולם בנים ואני לא אוהתב איך שהם ניראים ואת המוזיקה שלהם בכלל אני לא אוהבת ולא רוצה לאהוב והאישיות שלהם היא חרא כי אנשים טובים לא יורדים על אנשים אחרים |כועס| אני מקווה שהם לא יעברו ועם כן אני עדין תמיד היה עם טוקיו הוטל

למעלה