כנסו כולם!

חן חמי

New member
תגידי לי מאיפה לי?

אני הייתי שם?! ביום של ההופעה שהתקשרת אלי הייתי בתחנת אוטובוס עם מיטל מחכים לאקספרס המפגר שעדיין לא הגיע! את שואלת אותי שאלות כאילו הייתי חלק מההופעה חיחיחיחיח

בטח שהיית שם חחחחחחח

סתם.... אבל בכל זאת.... יאלה מי אומר לדורית ששמו תתמונות שלה בתפוז?? שתבוא להגיב פה

../images/Emo168.gif חחחחחח דורית ישר לדוגמנות!

תשובה חיובית על בטוח!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חן חמי

New member
ממה את מבואסת?

גם לך דפקה ברז? ואין לי כוח לעלות יותר תמונות יש עוד 6 דמיינו שראיתם אותם וזהו

Music4Life

New member
יווו חמי כנסי רגע !

כן חן, יאללה אמרת את זה מושלם - זה בדיוק איך שאני מרגישה, שהיא דפקה לי ברז!!! סתם נו - אני יודעת שזה טיפשי כי זה עבודה שלה והיא ככה טסה תמיד, היא לא צריכה להודיע לי, אבל אני טסה לשבועיים (!) לקנדה ורציתי מאד לראות אותה פעם אחרונה לפני שאני טסה ועכשיו היא בוחרת לי...לחו"ל... אז זה מעצבן כזה... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אשכרה דפקה "לי" ברז...

חן חמי

New member
מתי את טסה?

ואני יגיד לשרית נו נונו שלא לדפוק לאנשים ברזים.. רק ממלונות סתם כפרה על היפה הזאת

Music4Life

New member
תגידי לשרית נו נו נו באמת...שאני...

יהרוג אותה כשאני רואה אותה שוב! ויש מבצא חדש של הבוסם ULTRA VIOLET ואני לא מפסיקה "להסניף" את עצמי (ככה חברה שלי אמרה לי כשהיא היתה איתי היום..) זה ריח כזה טוב!!!!! סוף סוף מצאתי אותו...2 בקבוקים קטנים ב200 שקל...שווה... אולי אני אקנה לי מהדיוטי פרי, נראה. ואני כל הזמן מריחה את הריח של הבושם הזה (על הזרוע שלי) ושרית מופיעה לי מול העיניים כי היא כל הזמן מריחה מULTRA VIOLET. איזה כיף. ו - לשאלתך, אני טסה ל1.9 שזה יוצא יום רביעי...בדיוק יום אחרי ששרית חוזרת... אוף, באסה לי...אם את רואה אותה תמסרי לה ד"ש את יכולה?

חן חמי

New member
קודם כל ניבה

תיזהרי במילים, כי כבר חטפת על זה! חחח אל תאיימי בלהרוג אותה - כי אני יהיה שם כדי להציל אותה! קודם כל תחדשי על הבושם, יש אותו ל2 האחיות שלי, כל פעם שהן עובורת תמונה של שרית עולה לי בראש, ישר! יש לה ריח מדהים, ריח זה דבר חשוב! היא שמה המון- וזה מריח פצצה, כבר סיפרו לי איפה היא שמה, לא יחשוף את העניין לא חשוב! אל תתבאסי מהטסיה- זה דבר שמייח תהני תחשבי עליה! ושתחזרי תראי אותה- היא לא בורחת היא כאן איתנו תמיד! ואני מקווה לזכור- אני ימסור לה. היא מתוקה חבל"ז אני מחכה לראות אותה כבר שוב :) או רק לדבר איתה... אבל היא ברוסיה ! טוב יאלה שתחזור כבר.

Music4Life

New member
פששש איזה סיכום חן !

ואת לא צריכה לקפוץ אם אני אומרת שאני "יהרוג" אותה...חן, שכחת שאני מטורפת על שרית, איך אני יהרוג אותה? אז תרגעי אחותי
סתם ביטוי...וזה לא קשור להזהר ממילים, אני כבר יודעת להזהר... עוד לא קניתי את הבושם אבל אני מתכננת, יש לו ריח מדהים מדהים! ואם בא לך, תספרי לי בהזדמנות איפה היא שמה אותו..זה לא כזה ביג דיל, נכון? אני אשמח לדעת..ואני מתארת לעצמי שהיא בטח מתקלחת איתו, למה כולה מריחה מזה מאד חזק! (יש לזה במילא ריח מאד חזק שנשאר הרבה זמן) ואני סתם משחקת אותה על סף התמוטטות, אני יודעת שכיף לה כרגע והיא הולכת להופיע וזאת העבודה שלה, שהיא אוהבת..חפיף...אני עוד יראה אותה. יהיה לה מנוחה ממני לעוד כמה זמן

חן חמי

New member
יאווו!

כןן היא באמת מתקלחת איתו!!!!!!!!!! אבל זה טוב שתמשיך ככהההההה אחר"כ אחרי שאני רואה אותה נשאר עלי תמיד הריח ממנה זה מגניב חבלזזזזז יהיה בסדר! את תראי אותה בקרוב

למעלה