כנסו כולם!

אחלה תמונות חן זאת את ביחד עם שרית?

התנוות יפות באיכות לא משהו אבל שרית נראית
יפה מה שהיא לובשת שם ומי זו הבחורה שצחלמה את עצמה היא יודעת שהיא מופיעה בפורום? ולפני שבוע בדיוק ביום ששרית הופיעה בנהריה ההורים שלי באו לנופש שם והלכו לטייל בעיר וראו חלק קטן מהמופע וסיפרו לי.

חן חמי

New member
איכססססססססססססססססססס

נראה לך שזאת אני?!?!?!?! ועוד הייתי שמה תמונות שלייייי אם הייתי נראית ככה??? שאני ימותתתתתתתתתת בעעעעעעע נעלבתי קשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חן חמי

New member
איכססססססססססססססססססס

נראה לך שזאת אני?!?!?!?! ועוד הייתי שמה תמונות שלייייי אם הייתי נראית ככה??? שאני ימותתתתתתתתתת בעעעעעעע נעלבתי קשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חן ס

New member
אווו'ץ דורית את כזאת מהממממממת!!!!

כבר חשבת מה לעשות בעתיד??? אם יופי כמו שלך לא היתי חושבת פעמים.......

../images/Emo168.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח

סמואלוב...מה קורה כפרה??אני אוהבת תיציאות שלך!! רוברטו הסוכן לדוגמנות יחטוף אותה! היופי שלה אקזוטי נדיר..פיחחחחחח

חן חמי

New member
חחחחחחח

כנראה שלא רק אני חושבת ככה!!! יש לה יופי נסתר- שלא רואים אותו!!!!!1 יופי כפרי כזה! של עז! אחח דורית... את אוכלת את מה שבישלת מתוקה.. מצאת לך עם מי להתעסק?

נה חחחחחחחח

איזה מצחיק יו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנשיפ דורית כוסית לא נורמלית יו!!

חן חמי

New member
מור מותק

אנחנו כבר יודעים!!!!!!!!! דורית את פנויה להובלה? איכסססססססס תשלמי לא לא יגע בך עם ליזר

say21

New member
חחח הרגתם אותי ........

כוסית רוצה בטוסיק???????. עם מחט לא הייתי נוגע בה לא רק עם לייזר.. אחחחח איתה הייתי מוסדר לכל החיים... רק שאלה שרית יודעת שאתם ככה "אוהבים" אחד את השני אהבות עצומות חחחחחחחחחחחחחחח

לא סתם כוסית דוגמנית!!!!!!!!!!!!!!!

דוגמנית השנה פחחחחחח מה אני אומר השנה דוגמנית העשור מה אני אומר העשור דוגמנת המאה אח דורית ייש בך יופי נסתר מקורי שונה את פשוט כוסית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה