כנסו לסקר!!!!!!!!!! ותצביעו שלומית

shlomitosh

New member
כנסו לסקר!!!!!!!!!! ותצביעו שלומית

לעתיד טוב יותר!!

shlomitosh

New member
צליל!!!!! מאיר הצביע לך!!

ולא לי.. ווווווווווווואאאאאאאאאאהההההההה *בוכה*

בהביבו

New member
מנצל"ש

(שלומית, ישנו שירשור אוף טופיק קיים). קצת (הרבה! מאד.. ) כבוד לא מגיע לנו? ויהי אור. ויהי מוקי בתפוז אנשים. תהנו..

shlomitosh

New member
כן אבל זה לא היה קשור לסקר!!

אני רוצה שיבציעו לי!!! לעתיד טוב יותר תצביעו שלומית!!

כבוד לנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בוי בוי בוי ../images/Emo45.gif

יאאאאאאאאאא מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאןןןןןןןןןןןן
שווה הקפצה?????? שוווווווווווווווה הקפצה

אני בחרתי... כמה נדוש... אבל...

האישה שמוקי באמת נמצא איתה כל לילה
מאיר
סתם.............. נ-ב-ל ומה אני עושה בסקר הזה אני מרגישה מיוחדת!!!!!!!!!!!

ortalosh

New member
אני בחרתי ב......

"שלומית(!) לעתיד ורוד יותר!" אפשר להגיד שאחרי איומים רבים עם סכין קצבים הלכתי על הבחירה הטובה ביותר(?)

shlomitosh

New member
:D אני רוצה את הלילה שלי עם מוקי

שלי ואני אלחם עד הסוף המר!! תצביעו שלומית לעתיד טוב יותר!!

shlomitosh

New member
רמאות? רק שוחד.. סתם..

תצביעו שלומית לעתיד טוב יותר.. או יותר נכון.. אם אתם רוצים שיהיה לכם בכלל עתיד תצביעו לי!!

ortalosh

New member
חחחחחחחח........./images/Emo178.gif(חם לי!)

תאמינו לי............אל תנסו בכלל להתווכח אם שלומית....... אני יודעת שלא כדאי.......היא יודעת איפה אני גרה.......*מבט מבועת* טאם טאם טאאאאאםםםםם!!!*צווחה*

shlomitosh

New member
אורטל את עושה לי רצח אופי!!!

בושי!!! מזה?? אנשים גם ככה חושבים שאני משוגעת!! תצביעו שלומית כדי שיהיה לכם עתיד!!

shlomitosh

New member
לללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני מפסידה!!!!!!!! זה לא פייייייררררררררררר לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *שלומית הולכת לקניון עזריאלי ולא לקניות.. להתאבד!!!!*

בהביבו

New member
הצעה לשלומית: ../images/Emo13.gif

שלומית יקירתי, יש לי הצעה מאד יעילה בישבילך, ואני בטוח שגם תרגש אותך. מה את אומרת על כך, שבאחת ההופעות הבאות של מוקי (לא! לא "כל הקופה"), קני כרטיס, כנסי להופעה, שתי קולה, תהני מהשוו, סוף ההופעה תגיע, לכי אל מוקי ( כן כן. זה אכן אפשרי. ), תספרי לו על אהבתך, אני דיי מאמין שתקבלי חיבוק (מי יודע, אולי
), חתימה (הממ.. מעוניינת
), ואז - לכי הבייתה, מאושרת עד הגג, שבוע שלם תדברי על מה שהיה, תהיי ב "הלם", ואולי.. ואולי.. אולי תראי שזה אפשרי לפגוש אותו ולדבר איתו ו לא רק להגיד כל היום כמה שאת אוהבת אותו? נ.ב. היה לי. אבל החלטתי בסוף לא לכתוב (זה לא קשור אלייך שלומית
). כבוד

למעלה