כנסו לסקר!!!!!!!!!! ותצביעו שלומית

shlomitosh

New member
טוב אני רוצה בתור פרס את:

מוקי או בן או מאיר.. או מקס.. או... מישהו!!! רק רוצה פרס!! מוקי עדיף!! תודה!! לילה טוב אנשים!!

shlomitosh

New member
אממממממממ יודעת מה.. גם בנות הולך!

יאאאאאאאללללללללההההההההההההה קיבלתי את מיכל בתור פרס!!!!!! יאאאאאאאאאא איזה שווה!!!!!!!

חחחח... יש פה דאחקות!!!

ולי יש צבא מחרררררררררררררררררררררר

בהביבו

New member
ולי יש 4 שעות בלבד מחר! ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

לילה טוב גולשים, גולשות.. LoVe Ya ..

choul

New member
בן

יו אר סץ' א מעתיקן! אני הראשון שאמר שאני פרס ניחומים!לזה קוראים צומי!

../images/Emo36.gifלילה ../images/Emo1.gif../images/Emo1.gifטוב../images/Emo26.gif

עפתי לישון חלומות מקסימים ומתוקים לכולכם!!! צליל אני מתה עלייך
שלומית... נמצא לך מישהו/י אל דאגה! הדרררררררררר אהובתיייייי
המון נשיקות לילה טוב
מישהו יודע איפה סיון ???

סיון בטח שיכורה איפה שהוא...

אחחח , מה אני יעשה עם הפולניה הזאת !? אוהבת אותך !! והמון נשיקות גם לך ! אני נוטשת...בזה הרגע הסבירו לי שאני צריכה לקום מחר לשעת אפס לתיגבור בהיסטוריה ! שיהיה לכם לילה קסום !

סיונול

New member
../images/Emo46.gifיא מכוערות!!!!

שיכורה??? אני???? אין מצב! אתם לא מכירים את המשפט "אם שותים לא משוטטים!!!" אתמול היתי במסיבת הפתעה...היה חביב:) הקיצר ישבנו בסנטר( הדר סתומה...) וזהו... גררררררררררררר טיפשים:) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את ?! שיכורה ?!

יש הרבה מצבים !!! להזכיר לך למה הגיע חול לנעלים שלי ?! !? גם פולניה וגם שקרנית !! שילוב קטלני.... את מוכנה להסביר לי את הפעולה הזאת "לשבת בסנטר" ? זה חור !!! ואני לא סתומה ! ! סתם מאותגרת שיכלית...

סיונול

New member
אני לא!!! ואני רומניה!!! גרררררררר

ר-ו-מ-נ-י-ה!!! קפיש???? חחחחחח ואנלא שקרנית...:( יא מעליבנית!! חחחחח לשבת בסנטר זה משו שעושים כשגרים במודיעין ואין משו אחר לעשות.. במיוחד שאת לא יודעת לשחק באולינג אז את בבעיה רצינית.. הבנת??

את לא יודעת לשחק באולינג ?!

בושה לך !! ( בחיי שאת צריכה לבוא למשחק עם הניליות...אנחנו מניחות את הכדור בריצפה ודוחפות אותו עם הידיים...הפחות חכמות ( כמוני...) בועטת עם הרגל...כואב...) ופולניה הרבה יותר מתאים לך !!!!! וראיתי סרט כמו שלך היום !!!

סיונול

New member
פולניה??? לא נראה לי...:/

וכרן אני לא יודעת לשחק באולינג ואני גאה בזה!!! אני הולכת לבואולינג ומסתכלת איך אחרים משחקים.. וברור שמעבירה ביקורת.. חחחח כאילו אני מבינה משו מהחיים שלי...:) ומי אמר שניליות הן לא חכמות??אה??? חחחחחחח מפגרות:) מה?????? סרט כמו שלי??? כמו הסרט השולט שלי?? שמושך צומי מהקצה של העולם??? וואט???? לא נכון... אוווווו מןןןןןןןןן איזה באסה.....:( אני כבר לא מיוחדת...

מאוד נראה לי...

אני יודעת לשחק באולינג ! ניצחתי את כלללל הבנים בכיתה שלי ! ניליות מאוד חכמות !!! מתי שהן לא מפגרות... כן כן...אני רואה ההרבה את הסרט שלך בזמן האחרון.... סיון כבר לא מיוחדת ! סיון כבר לא מיוחדת !

סיונול

New member
הרבה??? לאאאאאאאאאא!!!!

מה?? מה זה הרבה בשבילך?? פעם בשנה שאני שמה אותו.? חחח למרות שאני חורשת עליו..:) ואני תמיד מיוחדת!!! חיכיתי שמישו אחר מהפורום יגיד את זה עליי.. אבל אם אין אני לי... מי לי!!!!!! כן כן... לא דימינתם עבר כאן משפט חוכמה.. מפייה של סיון!! יאאא מאאאאאאאאןןןןןןן

shlomitosh

New member
תודה!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

shlomitosh

New member
ראיתם.. לי ולמאיר יש 5..

5 מצביעים לכל אחד מאיר מה אתה אומר שלישיה? רוצה? אני אתה ומוקי.. פסדר? מסכים? בעצם.. רביעיה.. אני אתה מוקי ופשושית.. יאללה.. הולך?

למעלה