כנסו לסקר!!!!!!!!!! ותצביעו שלומית

The Macker Girl

New member
אממ... אממממממ... אמממממממממממממ...

טוב, נו...

shlomitosh

New member
למה??????????

זה כבוד!! אני משווה אותך למוקי!! זה כבוד!!!!! בבבבבבבבבבבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למה שאני לא אחזיק במוקי???

הוא עשה לי עיניים בהופעה לא צליל?????????????????????????? אההההההההההה ירקתי לבאר שאת שותה ממנה - מה??????????????

The Macker Girl

New member
מותק, הוא אולי עשה לך עיניים...

אבל את לא היית מוכנה להכיר אותו בכלל!!! אז לילה סוער בפרדס חנה??? I don't thik so

The Macker Girl

New member
את דפוקה בראש

(והכל מאהבה, כן?) מותק, אין יותר פדחני מהפעם הראשונה שאני דברתי עם מוקי... אז כן, אני מסכימה שזה פדחני. אבל זו חוויה!!! ובאיחוד אני לא שואלת אותך! את תלכי ותגידי שלום, כמו ילדה גדולה ופרוטקציונרית ראויה! ?Do I make myself clear

דפוקה בראש???

אוקיי צליל רק תזכרי שאני יודעת איפה החלון של החדר שלך!!! ומי אמר שאני אבוא לאיחוד בסוף??? עם המזל שלי אני אשמור כמו גדולה!

The Macker Girl

New member
מותק, הצבא יכול להכנס לי לתחת...

את באיחוד, נו מטר וואט!!! :) ותהיה היכרות, ויהיה אחלה... ויש בעיה עם הביטוי "דפוקה בראש"???

בטח שעשה !!

רק חבל שלקח לנו חצי שעה לשכנע אותך שזה מה שקרה... אבל אני ( אישתך !! אם למקרה ששכחת ) לא מרשה דבר שכזה... לא אכפת לי מהסקר ולא איכפת לי כמה מוקי מושלם יפה מקסים חתיך או כל מה שבא לכן ( למרות שהרוב זה לא נכון...הבן אדם נשמה נטו !) אני לא חולקת בך !! את נשארת בבית קשורה למיטה !! אוהבת אותך המון !!

ישששששששששש ../images/Emo9.gif

תכל'ס קיוויתי שזה מה שיקרה!!! רק אותך אני רוצה לא מוקי ולא שמוקי... אישתייייייי האהובהההההה
ולא משנה כמה מוקי מושלם את הרבה יותר

shlomitosh

New member
היייייייייייי בן!!!!!!!!!! אתה הפרס

נחומים שלי!!!!!!!! תקרא קצת הודעות!! אמרו לי לשמור עליך כי אתה רכוש הפורום.. והסכמתי.. אתה שלי עכשיו!!!!! בבבבבבבבבבבבבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

בהביבו

New member
ה - ב - ה - ר - ה - ::

עקב כך שיש לי נציגות, שקובעתץ מי ייקח אותי ומי לא, ההחלט ה האחרונה כמו שרובינו יודעים - היא הקובעת. לכן, אני מכריז: אני רכוש "בהביבו", אף אחד לא תיקח אותי. סוריי..
u all

shlomitosh

New member
לללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאא

בבבבבבבבבבןןןןןןןןןןןןןןן ששששששששששלללללללללללללללללליייייייייי אני רציתי אותך ראשונה מגיע לי!!!! בבקשה בתור פרס ניחומים שלא זכיתי במוקי!! אני עצובה!!!!

למעלה