כנסו

כנסו

אני הצטרפתי לפורום לפני בערך חצי שנה...וברור לי שאני לא מעריצה של אביב כמו מעריצה מ-94. וזה לא רק המעריצים שהשתנו, זה גם אביב. וכולם יודעים את זה, וחרשנו ת'נושא של "אביב של פעם". אבל כשאני הייתי בהופעה הזאת של אביב, וראיתי אותו שר, והתאהבתי בו באותו רגע, זה אומר משהו. שאביב, לא משנה באיזה תקופה הוא בחיים שלו, הוא בן-אדם מיוחד וכל מי שמעריץ אותו מתחבר אליו איפשהו בתוך אביב ובתוך עצמו. עכשיו אני לא אומרת שדברים לא השתנו, כי הם כן. זה עצוב לי שאני לא הייתי חלק מילדי אור הירח ושאביב לא נשאר אותו דבר. ואני יודעת שהמעריצים שלו הם לא אותו דבר ואני לא אומרת "אין מה לעשות, זה החיים". זה עצוב, אבל יש בזה משהו טוב. תמיד לאביב יהיו מעריצים, והם תמיד יהיו אנשים מיוחדים לא סתם מישהו שאתה מוצא ברחוב אלא אנשים שיש בהם את העומק הזה של אביב, את ביטוי הרגשות...והמעריצים האמיתיים, באמת ישארו לו תמיד. אף אחד שבאמת מעריך את אביב ואת מה שהוא היה, תראו, אף אחד לא עוזב. אף אחד לא אומר "אני כועס על אביב, פרשתי" ואולי המעריצים השתנו, ואולי הפורום השתנה, אבל לכולנו יש משהו משותף, מאד מיוחד. אביב. וגם לי היו קטעים שכתבתי פה משהו ארוך על איך שזה החיים שלו, והוא גודל והוא לא נשאר אותו דבר ושאני נשארת עם אביב..אז כל זה זין אחד גדול, כי אני לא הייתי רוצה שאביב יהיה ככה וברור שהייתי רוצה שהמצב יהיה שונה אבל אביב תמיד יישאר קצת מפעם, והמעריצים תמיד יישארו. סורי שאני חופרת...ואני מסכימה בקשר למשחקים זה כבר נמאס. ואם כבר התחילו אז אני אומרת את זה בעדינות, RHONE- אתה הרבה פעמים יורד על אנשים ואומר להם לסתום...אבל בדיוק כמו שאתה מביע ת'דעות שלך, גם אנשים אחרים רוצים בלי להרגיש שהם דפוקים...לפעמים זה פוגע.. סיימתי, יומטוב לכולם!

שמע,אין לי בעיה עם זה שאתה אוהב להסתובב

בקניון פשוט המקום הזה כל כך מגעיל אותי ,למעשה אני חושבת שזה המקום הכי מגעיל בירושלים זה פשוט מעורר בי תמיהה קלה..מדוע? מדוע אם כן אתה אוהב להסתובב בקניון?

תגיד מה נסגר איתך נדלקת עליי או משהו?../images/Emo25.gif

אני לא פנוייה לקשר אם לזה אתה חותר...למה אתה מגיב לי ומתערב בכל מילה שאני מוציאה <? אתה ממונה על מה...? אתה קצת קרצייה ,זה מביך.

ממש לא בא לי להיות הראשון שלך

לא נדלקתי עלייך ולא רוני נדלק עלייך ותצאי מהסרטים שהפסיכולוגית שלך האכילה אותך. מה שכן הדליק אותי זה התחת שתפסת על ילד בן 12 הייתי חייב להגיב לזה. את יכולה לקרוא לזה קרציה, יותר נכון לקרוא לזה- 'חוסר יכולת לראות עיוותים בעולם, ולסתום תפה'.

Hosh17

New member
אתה לא יותר טוב ממנה

כי גם לך יש יציאות מה זה לא קשורות על אנשים ... לפחות היא מצליחה להצחיק.

ואוו איזה עקיצה הרגת אותי

גם את צריכה להוריד תאף שלך ממילא את לא יכולה לעשות פוזות על בנים...

Hosh17

New member
מה מה?

לא ניסתי לעקוץ מותק אני אמרתי לך תאמת ומה קשור פוזות על בנים? חחח טמבל

הטמבל היחיד זה זה שהשפריץ אותך

מותק תחפשי אנשים ברחוב לקרוא להם טמבלים חתיכת מכוערת אוכלת בטונה מי את שתגידי לי טמבל?? גם דחפת תאף שלך וגם את אומרת לי טמבל... חוצפנית. ואם לא הבנת מה אמרתי אז את גם סתומה בשכל

אלינה מ

New member
לא רוצה להתערב אבל...

אל תריבו פה,, לידעתכם זה פורום אביב ולא פורום מריבות וסיכסוכים!/tapuzforum/images/emo4.gif

פתח ת'פה האדיוט התורן

אתה מדבר על לדחוף ת'אף יא רחרחן ממורמר משחק אותה כלב שמירה אוכלת בטונה? איפה למדת את המשפט הזה במטבח של ארומה ? אמרה טמבל וצדקה אתה טמבל אדיוט שרק מילל כל היום ועל כל דבר יש לך ביקורת המקרא

במקרה שלך אני דיברתו איתו

לא דיברתי אלייך, בכלל זאת את שדחפת תאף.... המפגרת הזותי אני בכלל לא מכיר אותה והיא גם דוחפת תאף שלה וגם אומרת לי טמבל. ותרדי מהקטע של האדיוט התורן חפרת על המושג הזה

לרגע לא חשבתי שדיברת אליי כי אליי לא תעיז

לדבר ככה. המפגרת הזאת,צודקת מאה אחוז ומכיוון שאתה דוחף אף סידרתי ומכיוון שאתה דחפת את אפך לעניינים שלי מלחתחילה אני מוצאת לנכון לדחוף ת'אף שלי לכל מילה לא במקום שתוציא איי פעם.

Hosh17

New member
חחחחחחחח איזה ערס

עלק זה שהשפריץ אותך.. מאיפה הבאת את זה? יציאות של מפגרים בכיתה ז'

R h o n e

New member
לא התכוונתי למלחה..

התכוונתי לקניון הראל ובואי נירגע קצת הקניון זה לא החיים שלי אני שם אולי פעם בשבוע

למעלה