כנסו

קניון הראל עוד ניתן להבין

בכל מקרה אל תעלב ממני אני סתם צוחקת מצטערת שיצא על חשבונך,לא תארתי לעצמי שאתה אשכרה מסתובב שם דרך קבע פשוט ראיתי בפרטים שלך " אוהב להסתובב בקניון " וזה הצחיק אותי יום טוב

אלינה מ

New member
חחח

תפסיק להגיד את זה, בסוף אני באמת יחשוב שזה רציני העיניין הזה!/tapuzforum/images/emo6.gif

TairAtias

New member
ואת בת 18 מטיזינאבה קרצייה מטורפת ולמעשה את

יכולה לעוף מכאן

חחחחחח ליאור אני רואה שפתחת פה גן ילדים ../images/Emo13.gif

אם את רוצה צריכים מדריכים לקייטנה בכפר שלי אני אמליץ עליך :) מה איתך תגידי אביב לא בא לירושלים אז לא רואים אותך :\ צריך להפגש לאיזה כוס שוקו באולד פריינד :) נ.ב: פגשתי את העורב(היצורה שעושה לעצמה בושות בהופעות של אביב) בהופעה של אביתר בנאי. כרגיל היא הייתה פשוט יצורה וכל הקהל רצה להרוג אותה. הופעה כל כך שקטה ומרגשת והיא עושה הכל בשביל להרוס לכולם(מוחאת כפיים לא בקצב,שורקת,קמה בשירים המהירים למרות שמדובר בהופעת ישיבה וכולם יושבים,ומה שהיא הכי אוהבת,לשיר בקולי קולות ולזייף ברמות) אני אומר לך צריך להרוג אותה,ואם לא אז לפחות לאסור עליה להכנס להופעות מוסיקה בירושלים :\

הקייטנה של קנלר

ממתי יש שוקו באולנד פריינד...? או שאנחנו לא מדברים על אותו אולד פריינד עזוב אותה,היא מאלו שנגזר עליהם ללמוד בדרך הקשה לא צריך לרדת עליה בכל הזדמנות סך הכל יש לה כוונות טובות והיא אוהבת מוזיקה...

את מגנה על העורב../images/Emo2.gif

מה קרה היא מספקת לך טובות הנאה
סתם סתם. תקשיבי אני לא יורד עליה בכל הזדמנות. לצערי אני פוגש אותה לא רק בהופעות אלה גם באוטובוסים ובעיר מדי פעם. היא פשוט אינפנטילית. תאמיני לי אני רואה הרבה סוגים של אנשים בהופעות,אבל היא פשוט כל כך שנואה עלי. שתאהב מוסיקה עד מחר,אבל למה להרוס לאחרים את ההנאה ממנה? היית צריכה לראות אותה אתמול,בשירים הכי מרגשים ויפים של אביתר היא שורקת ומוחאת כפיים כמו מפגרת,אפילו אביתר התסכל עליה באחד השירים במבט מרחם. ותכלס היא באה רק בשביל הלהיטים. ראו איך שבלהיטים היא שרה ורוקדת עם החברות שלה ובשירים הפחות מוכרים היא מתעסקת בשטויות ובאיך להפריע לאנשים. אני יודע שנגזר עליה ללמוד בדרך הקשה,הבעיה היא שאף אחד לא מלמד אותה. הלוואי שיום אחד יהיה לי התענוג להרוס לה הופעה שהיא אוהבת כך שהיא תלמד בדרך הקשה... אה ולגבי השוקו באולד פרנד,סתם צחקתי,תאמיני או לא אבל הייתי באולד פרנד פעם ראשונה בחיים שלי לפני שבוע וגם זה רק בשביל לראות את המקום. לצערי חברים שלי דוסים חנונים שמעדיפים פאבים כמו גולדי\נייט אנד דיי\בלו הול אין הרבה אנשים שיסכימו ללכת איתי לאולד פרנד. ושוקו כי אני לא אוהב בירה\אלכוהול :\

jenngirl

New member
חחח תהיתי ממתי יש../images/Emo82.gif

שוקו באולד פרינד,חשבתי שבגלל שלא הייתי שם הרבה זמן אני לא מעודכנת.האמת שהוא גם דיי נמאס עלייP: אבל הבלו לא הול לא כזה נורא,דווקא דיי נחמד שם...גם בצ'ויס. אני שונאת אנשים כמוך רן,אתה בצבא וכל שני וחמישי הולך להופעות ואני יושבת ובוכה שכל שו"ש אני מגיעה הביתה ואין לי זמן לכלום,שלא לדבר על הופעות];

חחחחחח נו מה את בחרת תפקיד כזה ../images/Emo13.gif

אין מה לעשות ככה זה בצבא. אם יש לך וואחד תפקיד ואתה טוחן אז אין לך יותר מדי חיים מחוץ לצבא. ואם אתה עושה תפקיד ככה ככה ויוצא יומיות אז וואלה יש לך אחלה חיים מחוץ לצבא(לאלה שיש חיים בכל אופן) אני אישית אמרתי לעצמי מראש לפני שהתנדבתי שאין מצב שהצבא מפסיק לי את החיים. אז הייתי בצבא אבל גם הייתי חיית הופעות ויציאות עם חברים
אגב רק בשביל לעורר קנאה יותר גדולה תראי לאיזה סבב הופעות יצאתי ביוני: 2.6- חמי רודנר במעבדה 7.6- יום הסטודנט בחיפה (ירמי קפלן,דנה ברגר,אביב גפן,פורטיסחרוף,אינפקד מאשרום,עברי לידר) 9.6- ברי סחרוף במעבדה 13.6- עמיר לב בסינדרום 19.6- פסטיבל בשקל בבית שמש(הג'ירפות,הדורבנים,טיפקס,פורטיס) 21.6- פורטיסחהקול בתיאטרון ירושלים (פורטיס לבד כאילו) 23.6- קולולוש מארחים את שאנן סטריט,קוואמי,סגול 59 וקאשי במעבדה 26.6- אוונסנס באמפי פארק רעננה 28.6- אביתר בנאי ואמיר צורף במעבדה 30.6- עברי לידר מארח את נינט ומטרופולין בהופעה האחרונה בסיבוב "זה לא אותו דבר" בהאנגר 11 אבל אם זה מנחם אותך ביולי לא מתוכנן כמעט כלום חוץ מהקספרים בבית הכחול. אגב אם ממש בא לך הופעה יש מצב שביום שישי הבא אני הולך לרונה קינן. אם את אוהבת אותה ויש לך מצב אז אולי אלך איתך

למעלה