חחחחחח נו מה את בחרת תפקיד כזה ../images/Emo13.gif
אין מה לעשות ככה זה בצבא. אם יש לך וואחד תפקיד ואתה טוחן אז אין לך יותר מדי חיים מחוץ לצבא. ואם אתה עושה תפקיד ככה ככה ויוצא יומיות אז וואלה יש לך אחלה חיים מחוץ לצבא(לאלה שיש חיים בכל אופן) אני אישית אמרתי לעצמי מראש לפני שהתנדבתי שאין מצב שהצבא מפסיק לי את החיים. אז הייתי בצבא אבל גם הייתי חיית הופעות ויציאות עם חברים
אגב רק בשביל לעורר קנאה יותר גדולה תראי לאיזה סבב הופעות יצאתי ביוני: 2.6- חמי רודנר במעבדה 7.6- יום הסטודנט בחיפה (ירמי קפלן,דנה ברגר,אביב גפן,פורטיסחרוף,אינפקד מאשרום,עברי לידר) 9.6- ברי סחרוף במעבדה 13.6- עמיר לב בסינדרום 19.6- פסטיבל בשקל בבית שמש(הג'ירפות,הדורבנים,טיפקס,פורטיס) 21.6- פורטיסחהקול בתיאטרון ירושלים (פורטיס לבד כאילו) 23.6- קולולוש מארחים את שאנן סטריט,קוואמי,סגול 59 וקאשי במעבדה 26.6- אוונסנס באמפי פארק רעננה 28.6- אביתר בנאי ואמיר צורף במעבדה 30.6- עברי לידר מארח את נינט ומטרופולין בהופעה האחרונה בסיבוב "זה לא אותו דבר" בהאנגר 11 אבל אם זה מנחם אותך ביולי לא מתוכנן כמעט כלום חוץ מהקספרים בבית הכחול. אגב אם ממש בא לך הופעה יש מצב שביום שישי הבא אני הולך לרונה קינן. אם את אוהבת אותה ויש לך מצב אז אולי אלך איתך