כנסו

R h o n e

New member
תודה על ההערות

חשוב שאומרים לי תאמת כדי שאני אוכל להשתפר ולשפר את ההתנהגות שלי

אלינה מ

New member
משפט מאוד חשוב לחיים חח סתם

לא משנה מה אביב יעשה, אביב תמיד ישאר אותו אביב שאנחנו מכירים!/tapuzforum/images/emo13.gif [אז אין מה לדאוג!]

אלינה מ

New member
/tapuzforum/images/emo13.gif

לא ברור לי משהו... אם נולדת ב94 איך יכולת להעריך בגיל הזה את אביב? חח

המעריצות של פעם והמעריצות של היום זה אותו

הדבר בדיוק. גם היום וגם בעבר הקהל נחלק לשתי קבוצות : האחת - אוהבת באמת באופן שהוא אינו תלוי בזמן ובאפנה אלא מתוך הזדהות ומתוך החיים ולא מתוך איזה התקף הורמונים ותתפלאי ,יש בקהל עדיין חבר'ה כאלה הם רובם עזבו את הפורום אבל חלקם עוד כאן. והם מהווים רוב בקהל. השניה-אוהבת באמת אך באופן שתלוי בזמן ובאפנה ולא תמיד מתוך הזדהות ,לרוב מתוך סרט ובניית זהות בהתאם לאפנה ולמצב הרוח גיל ההתבגרות,גם פעם וגם היום הייתה את הקבוצה הזאת...וזה ידוע וזה מקובל וזה לגיטימי. גם אם בן אדם יכניס את עצמו בכוח אל אחת מהקבוצות האלו זה לא יעזור לו,תעבור שנה יעברו שנתיים והוא יקיא את עצמו או שהחברה תקיא אותו ,כל הנחלים זורמים לים... המעריצות של פעם , מה שונה בהן בעצם לדעתך? אולי קצת החזות השתנתה,פחות איפור פחות פרובוקטיביות...אבל זה אינדוידואלי...גם אביב פחות ופחות זרוק...אנחנו בעידן הסטיילינג אנחנו בעידן האימו...

נתוש ז

New member
זאת את מההופעה נכון?

אז מתאים לך סיבוב לילי רומנטי ומרגיע במקום כ"כ יפה.....?

R h o n e

New member
זה לא צמוד

זה באותה שכונה. שיואו היום הייתי בארבעה קניונים שונים. בהתחלה הייתי בקניון הראל חיכיתי לחברים שלי אחרי זה לקחנו רכבת מקניון מלחה והסתובבנו לפני קצת בקניון ברכבת עלינו לקניון עזריאלי ומשם לקניון הזהב של ראשל"צ וזה ממש לא נכון אני ממש לא חולה קניונים ליאור תפסיקי עם זה.

למעלה