כנסו

כנסו

שלום אנשים אני ליאור בת 16 וחצי . בת 16 עוד לא מבינה כלום אבל דבר אחד אני מבינה וזה שלא נשארה בעם הזה טיפת אנושיות לא בכל העם אבל ברובו .. אני אתמול הייתי בעצרת הייה מרגש 200,000 אנשים הגיעו (המעטים עם האנושיות בפנים). אני רוצה להגיד לכם שהתרגשתי לראות את כל האנשים האלה האלפים והנאומים וכל הלחץ ואני כבר יומיים לא מפסיקה לבכות בגלל זה .. לזה שירק ולזה שריסס על האנדרטה והקבר אני רוצה להגיד שאתה בנאדם בלי כבוד לעצמך ובלי כבוד לסובבים אותך או בכלל בנאדם מת תיתן לו כבוד אתה בנאדם טיפש בור ועם הארץ אתה כלל לא נאור אתה תקוע איפשהו בין מושפעות החברה לטיפשות שלך פשוט תצא מזה !!! זהו זה וכל מה שנותר לי להגיד זה אנשים קחו את עצמכם בידים וביחד בואו נצעקד לעתיד טוב יותר לכיוון השלום זה שבא בלי תנאים האחד והיחיד הגאון שייש לו תשובות להכל הנכסף הזה המבוקש מספר אחת רק בואו נשיג אותו כבר לפני שייברח וייקח איתו את האנושיות המעטה שנותרה איפשהו .......

בר - שדה או איך שלא קוראים לך

אני מאחלת לך להירקב בכלא איך אתה מכבד בנאדם ויורק לו על הקבר ???!!!! זה באמת איום ונורא ואתה פשוט מגעיל אותי עם כל ההתנצלויות שלך עדיין !!!!! הוא לא שווה אותך וגם המילים שלי לא !!!!!!

אוי אני כל כך מרגישה כמוך...

אני בת 15 אני חושבת שיש כמה אנשים בגילנו שיכולים להבין יותר מהרבה אנשים שהם לכאורה מבוגרים יותר מהם... גם אני היתי בעצרת וזה היה ממש מרגש... אני מסכימה עם הדברים שלך ואם בין היתר הקשבת לנאומים בעצרת שלא היתה רק מוזיקה ואני חושבת שגם השירים שהיו סימלו הרבה למבינים... הבורות היא תהליך שתוקף הרבה מאיתנו גם השנאה לאחר-השינוי צריך להתחיל בתוכנו נראה לי שהמילים האלו היו כלולות בנאום של דליה רבין פילוסוף... והיא כל כך צודקת...

שפנפן

New member
כל הכבוד לו על זה שהוא יתנצל

אתם שוכחים שכולנו בני אדם וכולנו עושים טעיות , וצריך להיות חכם והרבה אומץ כדי להודות שטעינו. אני מסכים שזה מעשה נורא אבל הוא לא עשה את זה בגלל שהוא רצה לפגוע ברבין האיש אלה מתוך כעס על השמואל. הדבר אומר שאנשים לא למדו כלום. הם לא למדו לכבד דעות של אנשים אחרים , הם לא למדו מהי סובלנות. זה שמחלל האנדרטה בא וביקש סליחה אולי אומר על כך שהוא מבין שהוא טעה וצריך לכבד את כל הדעות. אבל זה לא קשור לזה שזה רבין , חילול של מת זה מעשה גועלי בטח אם זה סמל השלום של מדינת ישראל. אין לי שום כוונה להצדיק אותו אבל אתם מתנהגים כאילו אתם רוצים לתלות אותו ולסכול אותו בעבנים.

ממממ....

סובלנות היא דבר חשוב! חבל שלא כולם מכירים בה... מישהו קרא בעיתון מה שאמא של יגאל אמיר אמרה ביחס אל העצרת והאיש שירק על האנדרטה?

סחבק2

New member
שפנפן

לא הייתי אומרת כל - הכבוד כי לבנאדם כזה אין כבוד וגם לא מגיע לו !!! כל התירוצים שבעולם לא ייגרמו לי לסלוח מצטערת !!!! חוצמזה שהאנשים שבאו וחיבקו אותו ומה שרשמו הבוקר על הקירות תודה ליגאל עמיר אני כל - כך שונאת את העם הזה נקודה !!!! חשוב לציין שלא את כולו את חלקו ....

סחבק2

New member
מיס נוריס

והנאום של שמעון פרס ?! שמעת ?! כל מילה שלו פשוט חילחלה וחדרה כל - כך עמוק !!! הוא כזה איש טוב והנהג ריגש אותי כל - כך ודליה איתה כל - כך בכיתי ועמרים קפלםן אלוהים כבר נשברתי !!!!! וזאת ( סליחה שאני לא זוכרת את שמך ) שבעלה נרצח אוי ובוי הייה קשה !!

idoz

New member
לא צפיתי בעצרת

(בכלל לא ידעתי שהייתה) אבל חברים שלי סיפרו לי שהמקום היה מוצף בנוער עובדניקים (הנוער העובד)
. מוות לאביב גפן.

StimpyX

New member
יש לי שאלה, די חשובה.

אתם באמת מאמינים שהשלום הוא הדרך?? אתם באמת חושבים שאפשר לעשות שלום עם הנבלות האלה?? אני רוצה לראות אתכם עומדים מול משפחה שכולה ואומרים לה שמחר נחתם הסכם שלום עם רוצחי בניה. אני רוצה לראות אתכם עומדים מול המשפחה שאב וביתו נהרגו בערב ראש השנה כאשר מחבל דפק להם בדלת, והם פתחו, וירה בתינוקת בת חודשיים שלא יודעת אפילו אם היא יהודיה, נוצרייה, או מוסלמית. אני לא מבין את הנאיביות שלכם!, חבר'ה, אין לנו עם מי לדבר פה! ניסינו, החזרנו שטח, ועוד שטח, אבל לא! הם רוצים את כל המדינה, אז תתעוררו, כי רוצים לקחת לכם את הבית, ולמרות שזה נראה דמיוני ולא מציאותי, ככה זה, אז תתעוררו, ותפסיקו לחיות באשליה, כי כל מדינה אחרת שרק היו מנסים לעשות לה את מה שעושים לנו כבר מזמן הייתה מגיבה והורסת כל חלקת אדמה של האויב, זה אנחנו הדפוקים בשכל!. אנחנו במלחמה פה, ושלום לא יהיה לא עכשיו ולא עוד 20 שנה, כי אין עם מי לעשות שלום, הם רוצים את הבית שלנו, אם אתם מוכנים לתת, בבקשה, אני לא מוכן. אני יילחם גם אם זה יעלה לי בחיים. טוב למות בעד ארצנו חבל שאתם לא מבינים את זה.

אני מאמין שדרך השלום היא

הדרך, כי נמאס לי ממנהיגים מטומטמים משני הצדדים שרבים על פיסת אדמה מטומטמת בגלל שהם חושבים שהנביא שלהם הלך שם עם הסנדלים התנ"כיות שלו. ובשביל להפסיק את השיגעון של פיגוע-תגובה-פיגוע-תגובה צריך לשבת ולדבר, כי כבר ראינו שאין דרך אחרת. ויש עם מי לדבר אדוני. נחתם הסכם ז'נווה להזכירך. ואני לא חושב שביילין, ג'ומס ומצנע דיברו אל הקיר.

EverMan

New member
אני בקלות אעמוד מול

משפחה שכולה , ואגיד לה שבזכות הקורבן שלה - לעוד אמהות לא יהיו דמעות בעיניים.

StimpyX

New member
די נו, באמת .....

תסלחו לי, אבל אתם מדברים שטויות, שום הסכמים ושום בטיח, האנשים האלה צמאים לדם, הולכים איתם בטובות, יום אחרי זה פיגוע, זה לא הולך ככה, מה לעשות, מצב מלחמה. עד שהם לא יבואו מיוזמתם ויראו לפחות חצי שנה של שקט, אין על מה לדבר. בינתיים רק כוח הם מבינים.

יש לך דרך אחרת ../images/Emo35.gif

לא נמאס לך מרשימות ההרוגים
מהאנדרטאות בערים
מעוד סיפור מזעזע על משפחה שנהרסה
אין דרך אחרת , חייבים להגיע לשלום עם הפלשתינאים, ואנחנו לא עושים להם טובה שאנחנו מנסים להגיע לשלום, אנחנו עושים טובה קודם כל לעצמנו...

StimpyX

New member
לי אישית...

אין דרך אחרת, כי לא נולדתי פוליטיקאי, ואני גם לא מתכוון להיות אחד כזה, הרי כולם שם למעלה, בשמאל ובימין, מושחתים אחד אחד. לא נמאס לי?? אני הראשון שנמאס לו! ואנחנו צריכים להגיע לשלום איתם?! זה לא אמור להיות ההפך?? אני מאמין בארץ ישראל השלמה, לא בארץ ישראל שמחולקת לשתי עמים, אני חושב שזה לא נכון לתת להם מדינה, זה כמו שאתם תשבו בכיסא, ומישהו יבוא יגיד לכם לקום בגלל שסבא שלו ישב שם לפני 200 שנה, זה נראה לכם נורמלי?? אני לא רוצה שלום, אני אומר שאם הם נלחמים בכוח, אז רק כוח הם כנראה מבינים, אם הם לא יודעים לדבר, ורק לדרוש, אז רק כוח יכניע אותם. אבל, מה לעשות שכל המערכת הצה"לית דפוקה, אם המפקדים יודעים שיש בבניין מסויים 2 מחבלים מסתתרים, והם מוציאים את כל האזרחים שהיו בבניין, ואחרי זה שולחים כלב לראות אם יש שם עוד מישהו, אז הם שומעים עוד ירייה , טוב, הכלב מת, אז בטוח יש שם 2 מחבלים אם לא יותר, אז במקום להוריד את הבניין, הם שולחים חייל?? שבסוף גם מת?? הם דפוקים, ואנחנו עוד יותר!!

אני חושבת שנתת את הדוגמה הכי טובה..

אנחנו אמרנו להם לקום מהכיסא, אחר כך העפנו אותם ממנו. חלום ארץ ישראל השלמה נגוז... אי אפשר להעלים 3 מיליון פלשתינאים ואם לא ניגש לשולחן הדיונים הדמוגרפיה תנצח, וזה לא משהו שאני רוצה שיקרה... ובנוגע לזה שהם "מבינים רק כוח", אני יודעת שכשנותנים לי אגרוף אני מחזירה, ולהם בניגוד אלינו, אין מה להפסיד.

EverMan

New member
סטימפי ...

" זה כמו שאתם תשבו בכיסא, ומישהו יבוא יגיד לכם לקום בגלל שסבא שלו ישב שם לפני 200 שנה, זה נראה לכם נורמלי??" זה בדיוק מה שהציונות עשתה. באה לארץ אחרי 2000 שנות גלות ודרשה זכויות. רק שה"כסא" הזה לא היה ריק. לחפש מהאנשים - הבאנו זכויות לשבת על הכסא הזה איתנו (ערביי ישראל) , אבל לחלק נכבד (תושבי יש"ע) לא הבאנו זכות לשבת שם. והם חיים שם בצורה מחפירה 25 שנה.

למעלה