כנסו

idoz

New member
מה לעשות שיש תקציב רק לקראוונים

והמתנחלים נאלצים לגור בקראוונים.

EverMan

New member
ממש , ממש לא.

וזו אחת הסיבות המרכזיות שאני רוצה הסכם שלום ובמהרה.

האדם והאדמה

כולנו בני אדם מעל כל הדתות הלאומים הגזעים לכאורה כולנו בני אדם נקודה... החיים שלי לא שווים פחות או יותר מחייו של מוסלמי או נוצרי זה שיש להם דת שונה משלי לא אומר שהם לא בני אדם זה לא אומר שהדם שלהם יותר אדום משלי... האדמה אינה שווה את מחיר החיים של אף אחד האדמה שייכת לכולנו באשר אנו , האדמה שייכת לצמחים לבעלי החיים ולבני האדם , אך בני האדם לא נותנים לאדמה לנשום הם הורסים אותה ואת עצמם...הם נלחמים זה בזה לכאורה בישבילה פתאום היא שווה ...מה היא שווה??? את החיים שלך? את החיים שלי? את החיים של ההוא שנוצר ממנה ויחזור אליה בסופו??? גם הוא וגם אתה נוצרתם מאותו שורש... במקום לעקור אחד את השני למה שלא ניחייה אחד עם השני??? נשקה ונתפח זה את זה באהבה??? גם אתה וגם אני שווים יותר מפיסת אדמה!!!

yogniz

New member
ואיי בדה...

ממתי נהיית לי כזאת משוררת?! תראי את זה לסמדי...נראה מה היא תגיד... ואיי היא מציקקקקקקקההההה לליייייייייי בכל מקרה נוריס המליקה שלנו צודקת- ההכללות שעשית הם פשוט זוועה אתה יודע מה אמרו על היהודים בשנות ה30 ? אותו דבר! ושופ פיסת אדמה לא שווה את מה שהולך פה...בעיקר באחרי שיכבשו את האדמה הזאת יבנו שם מפעלים או כבישים לא נחוצים שיזהמו לנו את החיים עוד יותר

האאמממ...

עצם זה שאתה מתיאאשש ככה ומכליל את כולם לצמאים לדם אני חוששת שאתה לא מסוגל לראות שאתה בעצמך צמא לדם... מה האלימות שלך ושלהם תתרום , מי שתומך באלימות בצד שלנו לא שונה מזה שתומך באלימות בצד שלהם...

StimpyX

כן התקווה האחרונה שנשארה לי בשביל העם הזה זה התקווה לשלום שאני מקווה שיגיע כבר !!!! אני רוצה שתראה לי את התאריך בו החזרנו שטח ואיזה שטח !!! ויש המון עם מי לעשות שלום ותבין משהו יש הבדל בין מחבל לבין בנאדם חף מפשע הבעייה היא כשאתה מכליל אתה לא רואה מימנך ולא משמאלך בעיקר לא משמאלך ... אני נגד ערבים מחבלים נגד מפגעים נגד פיגועים נגד אלימות נגד מלחמה נגד רצח , נגד!! את האנשים האלה רק על המחשבה צריך לכלוא ... אני בעד אנשים רגילים כמו יוסוף מהאוהל של יוסוף וד"ר זואבי שיושב לו בבית - חולים וסתם פועל ערבי וסתם אישה שמגדלת את הילדים שלה בדירת חדר מתפוררת אני בעד סתם ילד שרוצה לצאת לשחק בחוץ בחלקת החול שייש ליד הבית שלו ולא יכול כי יש לו חיית טרף עצומה שמסתובבת לו ברחובות ומכניסה אותו לעוצר במילים אחרות טנק.. אתה באמת חושב שאמא שחייה עם 10 ילדיה בדירת חדר מתפוררת תמשיך את הטרור אחרי שיהייה שלום ?! היא תקבל שטח ושם תבנה את הבית שלה ולא תפיל לאבדון את פיסת התקווה היחידה שנתנה לה והיא ועד קבוצות קטנות קטנות שיקומו מתוך העם יוקיעו את הטרור הזה כבר !!!! בשביל לרצות שלום (לפחות ככה אני חושבת) צריך לב אנושי , כנראה !!! אתה לא חושב שעדיף לשמור על חיי חיילים ואזרחים במקום על שטחים וקירות והאדמה שכביכול אמורה להיקרא "אמא אדמה" שכמו כל אמא טובה שאמורה לדאוג לילדייה רק נוגדת וסופחת נשמתינו ומתמלאת בנו ערבים ויהודים כאחד !!! לכם תומכיו של השלום לא נותר לי הרבה להגיד חוצמזה שאף - פעם אל תאבדוח את התקווה לשלום ואל תיתנו לאנשים כמו מה שמו כאן לגרום לכם לאבד את התקווה לשלום הוא נרצח פעם אחת בכיכר והספידו אותו כבר לא פעם אחת אבל הוא משתקם בלבבותינו ונשמותינו רוחינו ודמנו אנחנו מאמיניו תומכיו וילדיו !!! ותזכרו תמיד שטוב למות בעד עצמנו !!! - רצחו שלום בכיכר -

StimpyX

New member
אין שום הבדל...

בין מחבל לבין אדם חף מפשע הטרוריסטים שלהם הם הצבא שלהם, הם מייצגים אותם, בדיוק כמו שצה"ל מייצג את מדינת ישראל, אז עושים הכללות, מה לעשות, אי אפשר לעשות סלקציה, שהורסים בית (למרות שצה"ל לא הורס בית על האנשים שגרים בו) הורסים גם אם יש שם חפים מפשע...מה לעשות...ככה זה...

תראה

הבעייה שלך היא שאתה מתבסס על עובדות לא נכונות במיל אני עוד איכשהו מתבססת על הדעה שלי המופרכת במקצת אבל אתה אומר דברין שהם לא נכונים לא כולם מחבלים רוצחים ומפגעים ואני מוכנה להתערב שלפחות 60% מתוך ה-100% ם מחבלים כי אנחנו גרמנו להם להיות כאלה כי הרגנו להם אח אחות אבא אמא סבא סבתא דוד דודה ועד זה במקרה הטוב וגם אם לא אז לקחנו להם שטח שכולל בתוכו מקום פרנסה וכו' הבעייה שלנו וגם שלהם היא שאנחנו הולכים אחרי הרגש ולא מבינים שזה לא מוביל אותנו לפאקינג שומקום !!!! מבין ?!

הבעיה של האנשים כאן

זה החוסר סובלנו כלפי האחר והשנאה אני חושבת שלא כל אם שאיבדה את בנה בפיגוע לא תתמוך בשלום , להפך המשך שפיכות הדמים היא הפיתרון??? לא ולא!!! אני לא רואה דרך אחרת חוץ משלום הדרך השניה היא דם על גבי דם- אין לי בעיה להיתייצב מול אמא שאיבדה את בנה ולהגיד לה ששלום יביא קץ לסבלם של אחרים שאולי יאבדו קרובים משלהם... קץ לשפיכות דמים ואלימות...

StimpyX

New member
ותסבירו לי עוד דבר...

אם הם כל כך רוצים שלום וכל כך רע להם, למה הם שולחים את הבנים שלהם להתאבד?? לא כי זה במחאה על הכיבוש, כי זה ככה בדת שלהם , הקוראן שלהם מצווה על מלחמת קודש בכופרים (ג'יהאד) וזה לא משנה אם זה יהודים או אמריקאים.

א

אני מניחה שאם כולם היו הולכים להתאבד לא היתה קיים אבל זה לא ככה...לא כולם הם מחבלים מתאבדים...כמו שלא כולם בארץ הזאת מורעלים בשנאה כלפי האחר... אז אתה לא אוהב את אביב גפן.. אני דווקה חושבת שיש לו שירים יפים אני הכי אוהבת את השיר שלו "האם להיות בך מאוהב" אני אוהבת עוד הרבה שירים שלו... אתה לא חייב לאהוב אותו זה הטעם שלך...

StimpyX

New member
הבהרה...

אני מאוד אוהב את השירים של אביב גפן אני חושב שהוא בנאדם הכי מוכשר בישראל אבל אני פשוט לא אוהב את הדעות שלו, מן הסתם אני גם לא מעריץ וגם לא יעריץ אותו....אבל אי אפשר להגיד שהוא לא אמן מצויין...

הקוראן מתנגד לאלימות.

ככה יגידו לך חכמי הדת אם תשאל אותם. אבל אתה שונא אותם בגלל שהם מוסלמים. אז עזוב.

שלום לך IDOZ

אץה יכול לאהוב אתה יכול לשנוא אבל אתה לא יכול להתעלם ובמיוחד לא לאחל מוות לאמן ששינה את חיי מהקצה אל הקצה והשפיע עליי כל -כך הרבה אמןו מוכשר זמר מוכשר ענק בעצם מלחין וכותב מוכשר גדול עצום ונצור לשונך בבקשה !!!!

StimpyX

New member
כמה דברים בקשר לאביב גפן

קודם כל, אביב גפן הוא לא זמר, לא היה ולא יהיה, יש לו קול אחד המחרידים. אמן הוא כן, מוכשר הוא כן, פרפורמר הוא כן, מלחין הוא כן, הוא הכל, אבל לא זמר. חוץ מזה שלמי שראה את הסרט 'אביב' יודע שאביב גפן הוא חתיכת סנוב, בנאדם מגעיל וציני, שמתייחס רק לקרובים אליו. אני אישית לא יכול לראות אותו בעיניים.

idoz

New member
הוא אידיוט מפגר

החרא-בחור עם אסטמה קשה שבגללה לא התגייס לצבא אבל הוא מעשן חופשי. שר שירים מטומטמים כנגד הממסד. נראה אדם דפוק, ואני מפחד שהוא ישטוף לי את המוח אם אקשיב לשירים שלו.

למעלה