כנסו

תעשה שיעורי - בית לפני שאתה מברבר

בבקשה !!!! אביב לא התגייס כי יש לו 2 פלטינות בגב מאז שהוא ילד קטן ולא מצאו אותו כשיר לשרת בצה"ל למשך שנה וחודשיים לאחר מכן הוא חזר ורצה להתנדב ללהקה צבאית אמרו שהוא זייפן (שבעייני זה ממש לא נכון !!!!) מעבר לזה שצה"ל לא קיבל אותו הוא הוציא כבר את הדיסק הראשון שלו ודעותיו נהיו מוצקות יותר בקשר לצד השמאלני שלו שבו ... אבל איפה צה"ל עכשיו ואיפה אביב גפן ?! פאקינג עולם מסריח וצה"ל זו פאקינג מערכת מסריחה !!!!

StimpyX

New member
יודעים מה?

אולי אתם צודקים, אולי אני צודק, אף פעם לא נגיע להסכם...תמיד יש את הטענות של הימין מול הטענות של השמאל, כל אחד מציג ניגודים וכל אחד יש לו את הדברים שלו להגיד. אבל עוד דבר שאני לא מבין זה את הסרבנים. אני לא מבין איך בנאדם שחי במדינה הזו, שזה הבית שלו, לא הולך ותורם מינימום , לא אמרתי קרבי, אמרתי מינימום של תרומה, שיהיה פקיד , שיהיה שק"מיסט, כל דבר! רק שיהיה במסגרת של צה"ל, איך בנאדם כזה חי עם עצמו?? שחיילים הולכים שמה באיזה חור בצפון ומגינים על המדינה כדי שהוא יישב בבית ויראה טלוויזיה?? צריך להכניס כאלה אנשים לכלא למשך כל תקופת השירות הסדיר.

שפנפן

New member
לא צריך לשנוא אף אחד

שלא עשה לכם כלום , שאתם לא מכירים אותו. תעזבו את אביב גפן הוא בסך הכל בנדם. כמה שפחות לשנוא זה יותר טוב. בקשר לסרבנים אני יכול להבין אותם , אני לא הייתי רוצה לשרת בשטחים ולשמור על איזה ישוב נדך ליד חברון ולסכן את חיי בשביל האנשים שגרים שם ובגללם אין לנו שלום , זה לא תרומה למדינה מבחינתי. אבל אני בעד להתגייס בתנאי שלא תעשו דברים שאתם לא מאמינים בהם וצהל צריך להבין את הסרבנים ולסדר להם לעשות מילואים ושרות מלא כשהם כן ירגישו שהם תורמים למדינה שאני בטוח שהם אוהבים לא פחות מאיתנו. דור.

StimpyX

New member
נכון...אבל...

צה"ל זו לא תוכנית כבקשתך, ואם יש להם פרופיל גבוה, והם נדרשים ללכת לקרבי הם ילכו לקרבי כי אין מישהו אחר שיעשה את זה, כי אם אני והוא והיא וכל אחד יחליט שהוא "לא מאמין במדיניות צה"ל" אז המצב שלנו במדינה יהיה גרוע פי 10 ממה שהוא עכשיו.

אבל

אבל אם היתי צריכה לפגוע בדרך כלשהיא באוכלוסיה אזרחית במסגרת הצבא ובלי קשר בכל סיטואציה שהיא לא היתי עושה את זה-אפילו אם אני יכנס לבית סוהר על מעשה כזה...

StimpyX

New member
תאמיני לי....

שאולי את לא היית עושה את זה אבל הערבים הזבלים האלה היו שמחים לפגוע בך, בלי שום קשר לא לצבא (שאין להם) ולא לשום דבר, זה הכיף שלהם! (תזכורת: הלינץ' ברמאללה לפני שנתיים וקצת)

דודו זר המלך ~shark~

אני דיי חושבת שאם יש שנאה אז היא נמצאת בשני הצדדים ואם יש אהבה היא גם נמצאת בשני הצדדים...

StimpyX

New member
נכון,

שנאה יש, והרבה, אבל אהבה, יש פחות. אז חיים עם השנאה, ואם נלחמים בנו, נלחם בחזרה....

ממ

אני לא היתי רוצה לשמור על אנשים בהתנחלות שעושים מיום הזיכרון ליצחק רבין יום הולדת-אבל לדעתי בכל זאת היתי שומרת עליהם כי למרות החלק מלא השנאה שיש באנשים אם כבר אז כבר אסור לתת להם למות...

yogniz

New member
לא בדה לא!

לא צריך לשמור על המתנחלים... הם נמצאים שם בניגוד לחוק (אני מדבר על ההתנחלויות הבלתי חוקיות) הם לוקחים את האחריות לחייהם על עצמם... הם בפטחים פלשתינאים על דעת עצמם! זה כמו שיבאו גנבים לחנות ויבקשו ליווי משטרתי בזמן שהם שודדים איזה בוחטה...לא ככה?

STIMPY X זה אלייך כנס

אביב רצה להתנדב ולא קיבלו אותו !!! אני למשל מקווה מאוד להיות סרבנית וגאה בסרבנים אני לא אקריב את עצמי לטובת שטחים או קירות ולא אבזבז את מיטב שנותיי על למכור קפה ועוגיות או שמא להגיש את הקפה והעוגיות סורי .. שאלה לי אלייך ... יש לך אח או אחות שמשרתים בקרבי ?? נצא מנוקדת הנחה שכן אבל תענה לי בכנות היית חי עם זה בשלום שאחיך או אחותך מתו על שטח פרורי חול מסכנים או על קיר ??

StimpyX

New member
קודם כל,

לא, אין לי אחים או אחיות שמשרתים בקרבי, כי אני הבכור..דבר שני, אני אקריב את עצמי בשביל המדינה, אני יילחם בנבלות האלה עד הטיפת דם האחרונה שתשאר לי בגוף!, העניין פה הוא לא על 'לבזבז' את השנים האלה, תבינו אין לנו חיילים!! מחפשים כל אחד שיילך רק לקרבי, עם כל הדתיים הזונות האלה שיושבים בישיבה המפגרת שלהם וכל היום רק קוראים תורה, כאילו מישהו שומע אותם...רק יותר גרוע נהיה פה....רק מלחמה איתם תביא שקט פה... וכן הייתי חי עם זה בשלום שאחי או אחותי מתו על מלחמה בערבים.

idoz

New member
תחשבי לפני שאת כותבת

אם בכלל תמצאי כשירה לשירות בקרבי תוכלי להגיד שלא תרצי לשרת בהתנחלויות מטעמים אידיאולוגים. מכיוון שלצבא יש עודף בנשים תוכלי תמיד ללכת לשירות הלאומי, שגם תורם למדינה. אם פשוט תשמטי מהצבא את תטילי עוד עומס על שאר האנשים.

StimpyX

New member
אם דיברת אליי..

אז חבל...אני בן..ואני כן מתכוון לשרת בקרבי...

אני לא יודעת אם דיברת אליי אבל אם

כן אז : אני חושבת הרבה לפני שאני מדברת תאמין לי !!!! אני יודעת שאני אתרום למדינה הזאת הרבה יותר אם אני אלך להתנדב באיזה אירגון של נכים או של ילדים אוטיסיטים או משהו כזה .. בכל - אופן אני חושבת שצה"ל זאת מערכת מסריחה ומטומטמת ואף מטופשת ויודעת שאף - אחד לא הייה חי בשלום עם זה שהאח הגדול שלו ימות על שטח !!! תגיד מה שתגיד אני יודעת שאתה לא תוכל ולא אף - אחד מאיתנו והמתנחלים ... הם בכלל סרטן בגוף המדינה הזאת נקודה . אני לא יכולה להעביר במוחי את המחשבה שכדי שהמתנחל יילך לעבודה 12 חיילים צריכים לשמור עליו שלא ימות אבל אם חס - וחלילה , חס - ושלום מחבל יורה לעברם המתנחל לא ימות ולמשפחה אחת לא ייכאב אבל ל-12 משפחות כן ייכאב כי 12 חיילים ייפצעו או גרוע מזה ימותו בגללו !!!! לי זה ממש לא מתאים זה לא אמור לעבוד ככה !!!! תחשוב על השלום הזה לי נותרו עוד 60 שנה בערך לחיות ב"ה אני רוצה לחיות אותם בשלווה ולגדל את ילדי ונכדי וניני אפילו בארץ שקטה ללא מלחמות בעולם טוב יותר אז רק "...בואו ננסה עד שיהייה טוב עד שיהייה...." !!!! .נ.ב. : " נכבוש את השלום ולא את השטחים אז בואו ננסה עד שיהייה טוב עד שיהייה " אביב גפן הנסיך !!!!!

idoz

New member
אז תלכי לשירות לאומי

מצידי אם את מתנגדת לשירות לאומי תלכי לשירות לאומי ותתרמי באופן אחר.

yogniz

New member
הנאום של דליה...

היה דווקא לא שונה מהנאומים הרגילים כמו כל שנה... לעומת זאת הנאום של פרס היה נאום טוב שלא שמעתי כמותו הרבה זמן... חבל שלא סיקרו את הנאום הזה בתקשורת מספיק...כי נאמרו בו דברים מאוד חשובים מאוד נכונים ומאוד משכנעים- נגד המדיניות המטומטמת של שרון שבעצם אין לה מטרה ברורה... ובעד הדברות עם הפלסטינאים לא זוכר איך זה הלך...אבל זה היה נאום חזק מאוד... מה לא שמעת את זה נוריס? היית עסוקה בדברים עם ג'ינג'ית או מה?

סליחה

אתה זה שהתהלכתה לך הלוך ושוב אני נשארתי במקום אחד או לפחות השתדלתי היה לי הרבה מאוד זמן להיתייחד עם הנאמר...

yogniz

New member
סליחה בחזרה!

אני בנאום של פרס ישבתי יפה מאוד... אחרי הנאום הלכתי להביא סטיקרים... וזה מוזר לי שאת ישבת לידי בנאום של פרס ולא שמעת כלום...מה לא הקשבת?? הייית מחורמנת מדי על משהו? איזה סמים נו

למעלה