כל מילה שלך- אמת
פשוט הוצאת לי את המילים מהפה במדוייק
אני לא רוצה את כריס המסוורת' כפיניק, הספיק לי לראות אותו כנער חוף ב'קרוב רחוק' בעבר (אם ראית, שמתי איפשהו קישור בשרשור למטה עם הכותרת "בילוי נעים נוי", יש שם תמונה מהעבר שלו) וזה לא הלם אותו בכלל, לעומתו את לוק זה לגמרי הולם (קודם כל כי הדמות שלו שם ממש מתוקה, בפרקים שעכשיו באוסטרליה הוא עם קביים- זה ממש חמוד, עד שזה ישודר בטלוויזיה בארץ יש איזה שנתיים, אבל האמת היא שהוא פשוט מוריד <יחד עם כמה> חולצה בקצב של אחת לפרק ממוצע בלי קשר לצורך עלילתי והוא מלמד שם גלישה, בקיצור זה לגמרי פיניק
)...
גם מבחינתי רוברט פטינסון ישאר ערפד מנצנץ או ההוא שמת ב'הארי פוטר'.
אין בעיה, שג'סי וויליאמס ישאר אייברי וג'סי ספנסר...קטניס?!
חבל ש'המשחקים' לא היו לפני כמה שנים, ג'סי כבר בן 34 בערך, זה כבר יחסית זקן לתפקיד פיניק, אבל אני גם מוכנה שיהיה קטניס או אפילו פיטה בזמן עתיד בגרסה מופרעת יותר של המשחקים, איפשהו בעולם מקביל שקיים בעיקר בדימיון שלי...
לוק מצטייר כממש מתוק גם במציאות, הוא מעלה את התמונות של האחיין שלו ושל ילדים קטנים, עונה הרבה למי שכותב לו (אין לי טוויטר משלי, אני עוקבת אחרי כמה רק כי שמרתי אותם במועדפים וכשמשעמם לי אני עושה סבב שמות, אבל ביום הולדת שלו שלחתי דרך חברה מזל טוב ואמרתי לו שהוא מוזמן לישראל, הוא ענה "מגניב!תודה!" עכשיו נשאר שיבצע
), הם קוראים לו בין חברי הקאסט "הנשיא" כי הוא תמיד דיפלומטי ויודע מה לענות(ומשפריץ כריזמה בכמויות אז כל השאר גם ככה מתגמד
) והוא מפרגן לארוסה שלו ברמות מטורפות שזה ממש מקסים לראות את זה (לצערי את הכתבה מלפני שבועיים לא יכולתי לקרוא, זה במגזין אוסטרלי וסרקו אותה בגודל בוטן), והוא נוסע לקליפורניה לחודשיים בסביבות יולי לפי מה שהוא מעדכן אז רבאק שירוץ למלהקים ויגרור אחריו גדוד מעריצים (ואת גוגל) שידפקו על הדלתות וינקטו באמצעים הנדרשים באשר הם כדי שיבחר, הבן אדם לא צריך לשחק כלום מלבד את עצמו ואפילו הארוסה שלו טוענת שישר כשקראה את הספרים היא חשבה עליו כפיניק.
ועכשיו נשחק ב"מאה סיבות (לפחות) למה לוק מיטש'ל הוא הליהוק המושלם לפיניק":
1. אם גם אנחנו וגם הרבה מהעולם כולל 'גוגל' באותה מסקנה כנראה שזה הבסיס לשלום עולמי.
2. הוא לגמרי חתיך.
3. הוא גם ככה גולש וחי בים כמו לא מעט אוסטרלים אחרים.
4. הוא רגיל לתפקידים כאלה.
5. הוא היה המועמד שלי כבר מזמן, לעולם לקח זמן אבל לאט לאט אנחנו מתואמים בנושא.
6. העברנו את נוי צד...
7. הוא רגיל להצטלם בלי חולצה ולנו זה לגמרי בסדר...
8. הוא אוסטרלי. אנחנו תומכים בהם, הם לא באמת ניסו להשמיד אותנו אף פעם ויש להם חיות כיס מגניבות וקרדיט על הבומרנג.
שנמשיך?