כנראה יש 3 שמות מובילים לפיניק!

Black Stain

New member
כנראה יש 3 שמות מובילים לפיניק!

~תופים~
השמועות האחרונות אומרות שהבחירה היא בין:

Armie Hammer (
Taylor Kitsch
Garrett Hedlund

או מישהו אנונימי..
מה אתם אומרים? אם זה מתוך השלושה מי הייתם מעדיפים שילוהק?
אני באופן אישי כבר תקופה די ארוכה החלטתי שאני לגמרי בעד גרט לתפקיד הזה, אולי בגלל כל הסירטונים שמעריצים הכינו אז פשוט קיבלתי את זה שהוא פיניק

הינה הכתבה:
http://www.eonline.com/news/marc_ma..._medium=rssfeeds&utm_campaign=imdb_topstories

ו.. מעוד אתר
http://www.vulture.com/2012/05/catching-fire-three-lead-prospects.html

E l S i

New member
הימני הכי מתאים

מי מהם הוא?

אני אוהבת את ארמי(כי TSN)-תנו לו תפקידים אחרים אבל לא פיניק.
הוא יצטרך להתאמץ הרבה בשביל להיראות כמו מישהו שסבל בחיים שלו.”I'm 6'5, 220, and there's two of me" ממש לא מתאים
אבל האמת- ראיתי אותו רק בדמות אחת אז זה כל מה שאני יודעת עליו. אולי הוא מוכשר ויוכל לעשות את זה

אולי שירעיבו אותו על הסט? - כי אז הוא ישחק ממש ממקום טוב.

E l S i

New member
את קמרון וינקלווס

וגם את התאום שלו, טיילור (אלה שתכננו את "הארוורד קונקשן" ותבעו את מארק)
בעיקרון את טיילור שיחק ג'וש פנס, אבל הפנים היפות של ארמי מופיעות על שניהם כי הדמויות הם תאומים זהים....

ובמאחורי הקלעים של הסרט רואים אותו ואת ג'וש טוחנים המבורגרים, כי הם משחקםי ספורטאים והכל, לכן אני בעד להרעיב אותו

Sharonmxx

New member
רק לוק מיטשל מתאים לפיניק

אבל אם הבחירה היא בינהם אז גרט, האחרים אפילו לא מזכירים אותו קצת

Digi Lista

New member
יופי שרון ונוי, תשובות מדוייקות

עד כמה האמיריקאיים עוד יוכיחו את בורותם? עד כמה יופלו אוסטרליים שווים באמת (שאינם חלק ממשפחת המסוורת' או ג'סי ספנסר שאנחנו בכללי גם בעדו ולזכותי יאמר שהייתי בעדו כבר כשהיה ילד מחוצ'קן ב'שכנים' בשנים 1994-1999 וגם בעד שירני וינסון מ'סטפ אפ 3'- רק שהיא בת אז זה לא קשור לפיניק)? מספיק עם הג'אנק פוד שהם אוכלים! זה משפיע להם על המוח! מה השלב הבא ברעיונות הלא קשורים? רוברט פטינסון מסיים להיות אדוארד והופך לפיניק? דניאל רדקליף גם דיי פנוי אחרי כל 'הארי פוטר', נכון? אוקיי, אבל מה הקשר לפיניק? פשוט אמרו לא! ואם אומרים כן אז רק ללוק מיטש'ל או לפחות למישהו שיש בינו לבין פיניק קצת דימיון התחלתי, יש עוד לפחות עשרה חבר'ה, רובם אוסטרלים, שאני מוכנה להתפשר עליהם! (אגב, בסקר ההוא מלפני כמה ימים אלכס פטיפר מוביל בענק, אני מתחילה לחשוב שיש לו סיכוי לא רע, למרות שלמען האמת בכלל לא הכרתי אותו עד שאמרתם את השם שלו פה כמה פעמים וחקרתי
אבל לדעתי זה כי את לוק מראש פחות מכירים ברחבי העולם, ככה זה כשלא נותנים מספיק ביטוי לסדרות אוסטרליות ומסתכמים רק על האמיריקאיים, הארגנטינאים והבריטיים, שאר האומות מופלות, אלא אם זה היפנים והאנימות וזה ז'אנר אחר
).
הגיע הזמן לתמוך בלוק בגלוי, איפה המייל של המלהקים? אני מיידית מצטרפת לקמפיין שעורכים לו בטוויטר /twitter.com/#!/LukeMforFinnick" target="_blank" rel="nofollow">https://twitter.com/#!/LukeMforFinnick" target="_blank" rel="nofollow">https://twitter.com/#!/LukeMforFinnick ומגדילה לו את הסיכויים או שאני פשוט אשלח וירוסים למלהקים כדי שלא יזכרו את מה שהם כבר בחרו ואני אישית גם מריצה את נוי לחפור להם באנגלית ב2279 הודעות שונות, מנומקות ומפורטות על "למה לוק מיטש'ל צריך להיות פיניק", שלא תגידו שרק על גייל/קטניס היא יודעת לדבר! עכשיו נשאר להחליט מה התפקיד שלך שרון ואנחנו מסודרים בחלוקת העבודה

ועל זה נאמר כבר ב"משחקים" עצמם: "מי יתן והסיכויים יהיו לטובתנו (כלומר לטובת לוק)"

*תם נאום מספר מיליון*

Sharonmxx

New member
יש להם גם טאמבלר!

שמתי קישור למטה, שוב, בתקווה שאני יודעת לשים קישור

כריס המסוורת' דומה מדי לליאם וזה יהיה mindfuck כמו זה שהשחקן הראשי בדקסטר התחתן עם זו ששיחקה את אחותו. זה פשוט.. לא בסדר. אם רוברט פטינסון יהיה פיניק אני לא רואה את הסרט, הוא תמיד יהיה בראש שלי ערפד נוצץ באור/ההוא שמת בהארי פוטר ופיניק יותר טוב מזה. גם דניאל רדקליף לא נשמע מבטיח, ראיתי אותו בwoman in black שזה סרט חדש יחסית והוא לא נראה משהו או משחק משהו. אלכס פטיפר חתיך אבל הוא לא מספיק פיניק. אף אחד מאלה שבהודעה למעלה לא מתקרבים למה שדמיינתי. בכללי לא חשבתי שמישהו יתאים לפיניק בגלל שדמיינתי אותו אובר-מושלם, כנראה יותר משהוא אמור להיות, אבל לוק כבש אותי, אין לי פיניק אחר
אבל לפחות לא מדברים יותר על ג'סי וויליאמס כי הוא אייברי ולא פיניק! ואין לו דיקציה! ואם כבר ג'סי אז אני בעד ג'סי ספנסר מכל הבחינות, אם הוא ירצה להחליף את ג'ניפר בתור קטניס אני אתמוך בזה באהבה.
לוק כזה מתוק, כי הטוויטר שלו מפוצץ בדברים שקשורים לזה שהוא רוצה להיות פיניק, רק על זה מגיע לו לקבל את התפקיד

Digi Lista

New member
כל מילה שלך- אמת

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה במדוייק

אני לא רוצה את כריס המסוורת' כפיניק, הספיק לי לראות אותו כנער חוף ב'קרוב רחוק' בעבר (אם ראית, שמתי איפשהו קישור בשרשור למטה עם הכותרת "בילוי נעים נוי", יש שם תמונה מהעבר שלו) וזה לא הלם אותו בכלל, לעומתו את לוק זה לגמרי הולם (קודם כל כי הדמות שלו שם ממש מתוקה, בפרקים שעכשיו באוסטרליה הוא עם קביים- זה ממש חמוד, עד שזה ישודר בטלוויזיה בארץ יש איזה שנתיים, אבל האמת היא שהוא פשוט מוריד <יחד עם כמה> חולצה בקצב של אחת לפרק ממוצע בלי קשר לצורך עלילתי והוא מלמד שם גלישה, בקיצור זה לגמרי פיניק
)...
גם מבחינתי רוברט פטינסון ישאר ערפד מנצנץ או ההוא שמת ב'הארי פוטר'.
אין בעיה, שג'סי וויליאמס ישאר אייברי וג'סי ספנסר...קטניס?!
חבל ש'המשחקים' לא היו לפני כמה שנים, ג'סי כבר בן 34 בערך, זה כבר יחסית זקן לתפקיד פיניק, אבל אני גם מוכנה שיהיה קטניס או אפילו פיטה בזמן עתיד בגרסה מופרעת יותר של המשחקים, איפשהו בעולם מקביל שקיים בעיקר בדימיון שלי...
לוק מצטייר כממש מתוק גם במציאות, הוא מעלה את התמונות של האחיין שלו ושל ילדים קטנים, עונה הרבה למי שכותב לו (אין לי טוויטר משלי, אני עוקבת אחרי כמה רק כי שמרתי אותם במועדפים וכשמשעמם לי אני עושה סבב שמות, אבל ביום הולדת שלו שלחתי דרך חברה מזל טוב ואמרתי לו שהוא מוזמן לישראל, הוא ענה "מגניב!תודה!" עכשיו נשאר שיבצע
), הם קוראים לו בין חברי הקאסט "הנשיא" כי הוא תמיד דיפלומטי ויודע מה לענות(ומשפריץ כריזמה בכמויות אז כל השאר גם ככה מתגמד
) והוא מפרגן לארוסה שלו ברמות מטורפות שזה ממש מקסים לראות את זה (לצערי את הכתבה מלפני שבועיים לא יכולתי לקרוא, זה במגזין אוסטרלי וסרקו אותה בגודל בוטן), והוא נוסע לקליפורניה לחודשיים בסביבות יולי לפי מה שהוא מעדכן אז רבאק שירוץ למלהקים ויגרור אחריו גדוד מעריצים (ואת גוגל) שידפקו על הדלתות וינקטו באמצעים הנדרשים באשר הם כדי שיבחר, הבן אדם לא צריך לשחק כלום מלבד את עצמו ואפילו הארוסה שלו טוענת שישר כשקראה את הספרים היא חשבה עליו כפיניק.
ועכשיו נשחק ב"מאה סיבות (לפחות) למה לוק מיטש'ל הוא הליהוק המושלם לפיניק":
1. אם גם אנחנו וגם הרבה מהעולם כולל 'גוגל' באותה מסקנה כנראה שזה הבסיס לשלום עולמי.
2. הוא לגמרי חתיך.
3. הוא גם ככה גולש וחי בים כמו לא מעט אוסטרלים אחרים.
4. הוא רגיל לתפקידים כאלה.
5. הוא היה המועמד שלי כבר מזמן, לעולם לקח זמן אבל לאט לאט אנחנו מתואמים בנושא.
6. העברנו את נוי צד...
7. הוא רגיל להצטלם בלי חולצה ולנו זה לגמרי בסדר...
8. הוא אוסטרלי. אנחנו תומכים בהם, הם לא באמת ניסו להשמיד אותנו אף פעם ויש להם חיות כיס מגניבות וקרדיט על הבומרנג.
שנמשיך?

Digi Lista

New member
עוד קצת תמונות...

ככה נגדיל את הסעיפים במשחק שכנראה רק אני משחקת בו ומשגעת לכולם את השכל (אין לי תמונות שלו במחשב אז כל פעם אני צריכה לחפש חדשות כדי לשים כאן<ואז למחוק אותן>, חיים קשים
)...

Digi Lista

New member
אני חושבת להתחיל לקחת עמלות...

כנציגת הקמפיין הישראלי...
נתחיל מסט תמונות מאותו מקום (מצאתי עכשיו באינטרנט, זה מאיזה מגזין בשם 'גירלפרינד', דיי ברור למה יהיו שם הרבה תמונות שלו ושל אחרים...)...

Digi Lista

New member

את מבינה שרון שאם הוא יהיה פיניק נזכה לעוד עשרות תמונות שלו ברשת? מלא ראיונות שנוכל לראות גם בלי לחפור באתרים אוסטרלים?...

Digi Lista

New member
כלומר חלק מזה...

והתמונה שצירפתי לא קשורה לקישור עצמו...אנחנו עוד באותו במדגם מייצג מאותו סט תמונות מ'גירלפרינד'...

למעלה